Prezentacija Obradovića (©Star Sport)
Prezentacija Obradovića (©Star Sport)

Nebojša Čović: Zvezdino dete od glave do pete

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.06.20. | 12:14

„Vi smatrate da treba da igramo finale Evrolige, ali prioritet je ABA“, poručio mladi stručnjak

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović takođe nije krio zadovoljstvo postignutim dogovorom sa Obradovićem. Pokušao je iskusni košarkaški radnik da oslobodi nekadašnjeg plejmejkera velikog pritiska. Mada, trofeji su obaveza.

Izabrane vesti

"Rekli smo pre neki dan kada smo se sportski oprostili od Šakote da ćemo promovisati novog trenera. Nemam šta da predstavljam, Obradović je od glave do pete Zvezdino dete i čovek koji je sa ovim klubom osvojio puno trofeja. Legenda Crvene zvezde, izuzetno kvalitetan trener, potpisali smo ugovor na dva plus jedan godinu", poručio je Čović.

Obradović je bio velika želja crveno-belih već duže vreme, a sada su se poklopile kockice.

"Kada sam govorio o tri kategorije trenera, Saša je spadao u onu koje je Zvezda "želela i htela, ali nije mogla". Sada se ispunila želja. Pred nama su važni dani, pravićemo tim. Posao je naš i Sašin. Ciljevi su potpuno jasni. Vi smatrate da treba da igramo najmanje finale Evrolige, ali cilj je ABA i najbolji mogući rezultat u Evroligi. Kada su u pitanju prvenstvo i kup i tu bismo ponešto da osvojimo. Neće biti lako, ali se na muci poznaju junaci", rekao je Čović.


tagovi

Nebojša ČovićSaša Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara