Komentari na vest

Negostoljubiv Dončićev doček Vembanjame: Ja sam Luka, a ti tek treba da porasteš (VIDEO)

O

Opaaa

pre 6 meseci

Ne gotivim Mršu apsolutno, ali ste vi novinari baš cinični "samo solidna statistika" da je Petrušev, Poku, Micić imao 15p 5s 2as uz šut 6/9 bilo bi "sjajan.fantastičan.majstor.brutalan...taj i taj". Malo realnosti nekad nije na odmet!
v

vroom

pre 6 meseci

Solidna statitstika za prvog pika na draftu i generacijskog talenta nije isto sto i solidna statistika za igraca sa 50+ pozicije na draftu ili nedraftovanog igraca.....
q

qqq

pre 6 meseci

I jos uz sve to ima 12 godina 😂
O

Opaaa

pre 6 meseci

vroom - da je pozicija na draftu presudna (i da od starta mora imati cifre po 30+ p 15+s 5+bl jer je bio 1. pik)...Miličić bi bio u top 5 centara svih vremena, jer je bio drugi pik, iza James-a...a Jokić bi se odmah vratio u Evropu. Sportski pozdrav
v

vroom

pre 6 meseci

@Opaaa Druze fali ti jedna stavka u toj tvojoj jednacini, utisak se formira prema ocekivanjima. Pa samim tim prvi i sezdeseti pik na draftu ne mogu biti isti tj. 15 poena prvog pika na draftu je solidan ucinak a za 60-og pika na draftu bi bio verovatno najveci broj poena u profesionalnoj kosarci i svakako bi bio odlican utisak. Ovo tvoje o Milicicu i Jokicu i nema bas veze sa vezom. Milicic je usao u ligu sa velikim ocekivanjima i ,obzirom na to, karijera mu je bila blago receno losa. Takodje, Jokic kao 41. pik je imao slaba ocekivanja ali ih je nadmasio i to oho-ho. Kao sto rekoh, usli su u ligu sa razlicitim ocekivanjima i njihova karijera se ne moze gledati isto... Znaci, ocekivanja su jedno i prema tim ocekivanjima se formiraju liste i draftuju igraci a kako ce to na kraju ispasti je nesto sasvim drugo. Po tvom nacinu razlisljanja ne bi trebalo ni biti drafta nego zagrabi koga hoces pa formiraj misljenja usput.... takodje sportski pozdrav.
K

KKP & SAS

pre 6 meseci

Ako se ne varam, prosek godine startne petorke Spursa je 22,4. Dovesti vrlo dobrog pleja, odigrati 100-tinjak mečeva zajedno i uz dobro zdravlje - eto nove dinastije.

mladengunner199@gmail.com

pre 6 meseci

Propašće isto kao i onaj šporet Zion...
Č

Čuj solidan

pre 6 meseci

I ništa više od toga, a momak za 23 minuta uradio sve ono, šutirao 66% iz igre, a prva mu utakmica. Pa sa brojevima oko 20 ppm, na kraju godine budeš ruki godine.