Foto: Reuters
Foto: Reuters

Neizvesna sudbina Adetokunba: Vrebaju Dalas i Majami

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.10.20. | 11:51

Čeka se Milvokijev maksimalni ugovor

Neizvesna je sudbina Janisa Adetokumba. Naravno za takovg košarkaša će se uvek otimati sijaset timova, ali kako stvari stoje, ukoliko ne produži ugovor sa Milvokijem, Majami i Dalas krenuće u ozbiljnu ofanzivu 2021. godine. Ovo je informacija koja stiže od ESPN-ovog Brajana Vindhorsta.

Meveriksi će biti prvi u redu za ubeđivanje Janisa. Žele da Luki Dončiću i Kristapsu Porzingisu dodaju treću zvezdu. Ovog leta od Dalasa ne bi trebalo očekivati dodođenje nekih ozbiljnijih imena kada su u pitanju slobodni agenti, jer ne žele da opterete budžet pred 2021.“, rekao je Vindhorst.

Izabrane vesti

Još u septembru se pričalo i pisalo o tome kako Mark Kuban želi da napravi evropski drim-tim u Teksasu i kako Dalas ni sa platom “Grik Frika“ od 25.000.000 dolara ne bi probio seleri kep. Međutim očekuje se da Janisu od strane Baksa bude ponuđen petogodišnji maksimalni ugovor težak preko 250.000.000 dolara.

Pomenuti novinar se osvrnuo i na Majami Hitse i činjenicu da Bama Adebaja i Janisa Adetokumba zastupa isti agent.

Zanimljivo je to što Bema i Janisa predstavlja isti čovek. Ukoliko ne produže ugovore koji će im biti predstavljeni u predsezoni… pazite se Majami Hita.“

Suma sumarum, pre kraja 2020. godine i početka sezone 2020/21 imaćemo jasniju sliku o sudbini dvostrukog uzastopnog MVP-a NBA lige.



tagovi

Janis AdetokunboMilvoki BaksMajami HitDalas Meveriks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara