Bojan Dubljević (©Star Sport)
Bojan Dubljević (©Star Sport)

Neizvestan Dubljevićev ostanak u Valensiji, klub se još nije izjasnio o novom ugovoru

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.05.23. | 20:17

"Situacija nije komforna", kaže crnogorski as

Decenijska romansa između Bojana Dubljevića i Valensije mogla bi da se završi ovog leta.

Kapiten Valensije se po prvi put od dolaska u klub sa istoka Španije nalazi u neizvesnoj poziciji kada je u pitanju njegov ostanak i kako je potvrdio u razgovoru za špansku agenciju EFE nije siguran da li će i naredne jeseni biti na istom mestu.

Izabrane vesti

“Istina je, za mene je ovo čudna i nimalo komforna situacija“, priznao je Dubljević i dodao:

“I dalje imam ugovor i dok ne bude gotovo ne ću da razmišljam o budućnosti, o onom što bi moglo da se dogodi u narednim sedmicama. Želim da pružim svoj maksimum i ne znam da li ću biti ovde naredne sezone ili ne, ali daću sve od sebe do poslednjeg dana“.

Centar iz Crne Gore pokazao je želju da ostane, iako se klub još nije oglašavao.

“Mnogo puta sam rekao da želim da ostanem i završim karijeru i to se nije promenilo. Moj je san, ali za to je potrebno da se dve strane saglase. To je nešto o čemu ćemo pričati kasnije, sada nije vreme za to“.

Valensija se cele sezone borila da bude u plej-ofu ACB lige, da bi se na kraju našla na megdanu Barseloni (ponedeljak, 21.00).

“Želimo da navijačima damo samopouzdanje, moramo zajedničkim snagama da se borimo i damo sve od sebe“.

Dubljević kaže da nije čuo kritike trenera Aleksa Mumbrua posle poraza od Breogana u sredu. Nekadašnji reprezentativac Španije jasno je iskazao svoje nezadovoljstvo, čak i bes zbog slabog izdanja i nedovoljnog zalaganja igrača.

“Nisam čuo za to. Tačno je da nismo igrali dovoljno dobro i da se nismo borili, ali ne znam zašto je tako. Sada moramo da zaboravimo sve to i da se okrenemo Barseloni“.



tagovi

Bojan DubljevićKK ValensijaEvroligaACB liga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara