Komentari na vest

Neko je Kampaco, a neko Nejpir

K

Kraljević Marko

pre 5 meseci

Kampaco jeste uzeo velike pare ali je svaki minut u Zvezdi odigrao kao profesionalac.
n

neshha

pre 5 meseci

Odlican tekst,a naslov je fantastican.Bas onako kako i jeste!
г

гост 1312

pre 5 meseci

Да се не лажемо, мало ко је израдио Звезду тако квалитетно као Кампацо! Дошао, одржавао форму, узео лову и вратио се у Реал, тако да неко његово величање не пије воду, чак ни у поређењу са овим несрећним Нејпиром!
Z

Zijani

pre 5 meseci

Nije je izradio,nije on kriv što su mu toliko dali..do njega što je,on je pošteno zaradio u smislu da se nije štedeo ni malo
n

neshha

pre 5 meseci

I nije Kampaco kriv sto je odluka EL bila takva,ispravna ili neispravna.
I

IziMani

pre 5 meseci

brat dosao, uzeo 6milki, igrao 3 meseca, osvojio drugo mesto u aba ligi i plasirao se u top11 u EL.
ш

шуми

pre 5 meseci

16 милки је узео,не 6
@

@ssss

pre 5 meseci

Malo vam je bezveze naslov!Kao da je Kampaco dao Zvezdi ne znam ni ja šta!Došao je odigrao je nekoliko korektnih utakmica za ozbiljne pare i potom otišao iz Zvezde.Još kada je došao znao je da mu je Zvezda samo usputna stanica da se vrati u Real.A vi sad pravite od Kampaca kao da je Zvezdina legenda.Ok dok je igrao borio se pošteno i trudio se svaku utakmicu da odigra pošteno.Ali ako ćemo realno kada je trebao da napravi razliku kao na utakmici protiv Panate koja je bila jedna od bitnijih bio je poprilično loš,kao i na još nekoliko bitnih utakmica.Sa druge strane ni ne znate šta se događa oko Šabaza,ali ćete zato da ga opljujete.To vam je manir.Prvo dižete u nebesa i trenere i košarkaše a posle ih vučete po blatu!
M

Mikac678

pre 5 meseci

"NEKO JE KAMPACO, A NEKO NEJPIR" - isti Kampaco nije od marta igrao ozbiljnu košarku jer je isto tako pregovorao, isto tako Vildoza!
M

Mauro Tasoti

pre 5 meseci

Pare iz ugovora su samo 6-7 cifara na računu i one nemaju toliki uticaj na terenu koliko neki misle.Jednostavno ili se stvari poklope ili ne.Kod Šabaza sve ide naopako.Loš je na terenu i navijači nemaju strpljenja da ga istrpe a i on je izgleda slab sa strpljenjem pa bi odmah da ide.Sa druge strane i Kampaco je verovatno uzeo velike pare od Zvezde a niti je odigrao nešto posebno niti je Zvezdi doneo neku bitnu titulu.Sad,šta ga kośta da malo glumi ljubav prema klubu i odvoji desetak minuta za slikanje sa navijačima.Naplatio je on to dobro.Ovo pišem kao neko kome Zvezda baš nije na srcu i kao neko ko na stvari gleda sa strane.
c

campazo legenda

pre 5 meseci

pa da kampaca smo bar razigrali za masne pare 6 meseci i ode covek u real.
л

лупајте минусе

pre 5 meseci

Да резимирамо- понудили су му три пута већу плату у Арманију, али није пристао. Што значи да је добио четири пута већу у Звезди. Будимо реални, једини разлог због којег прекида уговор, је сигурно онај исти због којег га је и потписао- паре. Што значи да му до сад није исплаћено колико је очекивао и да има ставку у уговору да може да иде ако се то деси. Јер ако звезда ћути, а он нема ставку у уговору, значи да ће да огули звезду чак и ако пређе негде.
B

Broj 92

pre 5 meseci

I neko je Nikola Miloradović, a neko Darjan Nedeljković. Bravo Nikola, odličan tekst.
p

podesen

pre 5 meseci

Topic je mlad, talentovan igrac ali evro ligu NE MOZE da igra ravnopravno .Moze da igra povremeno kada ima razlike i komocije .Ovaj Jons iz lValensije bi mu polomio ruku,rebro,nos ,sila,jak kao som,a ide kao tenk.
v

verujem

pre 5 meseci

da niste slabiji nije od jaga
K

Komedija

pre 5 meseci

Hahaha pa zkampaco vam uzeo 7.2Mil i pre dolaska dog sve sa Realom hahah Niko sem vas nije hteo da plati kaznu a vi ste mu dali 7.2mil da pika aba ligu To su vase legnde od 6meseci haha Daj mu ikonu ej Gahahaha
D

Djape45 ||

pre 5 meseci

Smešno je koliko grobari pominju Kampaca i pare za prošlu sezonu. Pa taj Kampaco i Vildoza su koštali prošlu sezonu kao sad Panter i Doužer. Al će licemeri da kokodaču o Kampacu narednih 10 godina, jer se napravila priča da Partizan ima pare. Najveća greška prošle sezone je što nismo doveli i Vildozu, Kampaca i Duška na početku sezone, ušli u top8 i uzeli vam sve trofeje.
ђ

ђапе

pre 5 meseci

хахахах ђапетаааа плачи мало тише
@

@djape45

pre 5 meseci

Ali tvoje ubedjenje da bi Kampaco dosao u Zvezdu na pocetku sezone kao slobodan igrac, a ne jer je morao da dodje da bude aktivan i u kosarci do kraja sezone da bi de vratio u Real ili otisao u neki mnogo jaci klub. Ahhahaah...
P

Pa poenta je

pre 5 meseci

Sto josu kostali. Kampaco je kostao oko 1.2_1.3 mil za Vildozu vec ne znam ali za kampaca 100% tacno. 3.6 je preneo fegi.
a

ahhahqhqh

pre 5 meseci

Nek kostaju isto, ali bar igraju nesto. Vi sa kampacom i vildozom ste uzeli drugo mesto u aba ligi i igrali ste top11. Mi na pragu final 4, i titulu aba lige. Punili arenu na svakoj utakmici.Da ne pricamo kako smo pobedjivali sve najjace klubove, real, olimpijakos, monako, pao, makabi, fener, efes...dok ste vi gubili od able... Isto i ove godine, dobijamo top klubove, borimo se za veh, dok se vi raspadate, svadjate, delite otkaze, terate jedne druge iz kluba. Sanjate da budete kao Partizan.
K

Korner

pre 5 meseci

Davidovac i on neka ide,napravio se kao medved,Hanga vise povredjen nego sto igra
B

Boki 81

pre 5 meseci

Kosarkaski Serif Ndiaje!
i

igor978

pre 5 meseci

Nejpirov jedini problem je što je došao u klub koji ima težak kompleks veličine. Vas je ta titula u Bariju u fudbalu hendikepirala za narednih 100 godina, toliko da niko nije sposoban da realno sagleda okolnosti i prihvati realnost…Mi takođe iz Partizana se busamo u grudi i pričamo o toj jednoj titulu šampiona Evrope - znate li koliko titula imaju ostali koji igraju EL, a “navijači” očekuju od Zvezde i Partizana instant rezultat, od igrača kojeg dovedu očekuju da odmah trpa po 20 poena?! To nisu navijači, već idioti koji se uopšte ne razumeju ni u šta. Šta bi uradili da Zvezda ima ekipu kao Armani, sve vrhunski igrači, a oni među najgorima na polusezoni!?!? Ako navijaš, onda si tu za klub i kada ide loše, DAJE SE PODRŠKA I KADA SE PROMAŠUJE - pogledajte kakvu podršku je imao KKP na 4-9 prošle sezone! A zašto!? Pa zato što verujemo u projekat, verujemo u trenera. Ne može ništa odmah i sad, budale su svi koji misle tako. Vi bi ste Dantea Egzuma oterli prošle sezone da je došao kod vas, čovek počeo da igra kako treba tek od Januara i pocepao!
g

gostgost

pre 5 meseci

niko ovde ne trazinda ode trener,vec uprava koja nije uspela da obezbedi novac da zadrzi najbolje igrace,ili barem dovede adekvatne zamene.A vama svaka cast sto podrzavate coveka koji je sa najvecim budzetom ikad na ovim prostorima osvojio jedan trofej od mogucih 7 za za dve godine.(ne racunam evroligu).

Milan P

pre 5 meseci

@gostgost Ne razumem bas, prosle sezone ste kukali na startu kako niste imali obezbedjena sredstva pa ste doselektovali tim sa Vildozom i Kampacom. Ove sezone ste bili naj aktivniji na trzistu uz Pao, otpustili ste koga ste hteli i doveli 10 novih igraca na startu prelaznog roka, od toga 7 iz evroligasa direktno.. Videcemo sad' kako ce se ostali novi igraci uklopiti u budzet za plate od 10200000. Ali sada ce biti naj zanimljivije da vidim kako cete resiti ugovor sa Nejpirom, jer kako ono bi, Bjelica na platnom spisku Fenera??

Milan P

pre 5 meseci

@gostgost Ne razumem bas, prosle sezone ste kukali na startu kako niste imali obezbedjena sredstva pa ste doselektovali tim sa Vildozom i Kampacom. Ove sezone ste bili naj aktivniji na trzistu uz Pao, otpustili ste koga ste hteli i doveli 10 novih igraca na startu prelaznog roka, od toga 7 iz evroligasa direktno.. Videcemo sad' kako ce se ostali novi igraci uklopiti u budzet za plate od 10200000. Ali sada ce biti naj zanimljivije da vidim kako cete resiti ugovor sa Nejpirom, jer kako ono bi, Bjelica na platnom spisku Fenera??
f

fdsjhsj

pre 5 meseci

da pocnemo ovako,imala je zvezda najboljeg trenera u zadnjih 20 godina Duska Ivanovica i sve je uradila da mu spremi otkaz,prvo da me neko ubjedjuje da je Dusko trazio igrace,nemojte molim vas,pratim kosarku 30 godina,pratim i Duskov rad i znam uvijek je insistirao da na svakoj poziciji ima odlicnog odbrambenog igraca u rotaciji,da moze da kombinuje petorke u zavisnosti od napada rivala sigurno nije trazi Tea,Bjelicu,Tobija,Nejpira,Jaga,od svih igraca koje je trazio doveli su mu Gedraitisa koji je dobro igrao dok Dusko nije otisao i mozda Bolomboja ali mu sigurno nije bio prvi na listi ni on,drugo cim je pojacao intenzitet treninga odmah su se javile sujete veterana koje te iste treninge ne mogu da isprate,trece Nedovic je ok igrac kad pogodi prva dva suta onda je nezaustavljiv,ali on je nerezonski igrac totalno,to je provalio Pesic zato ga ne voli,za svo vrijeme koje je igrao i iskustvo koje je stekao nista nije naucio,divljao je u Pao i Armaniju,u Unikahi je mogao jer u Endesi su napadaci zasticeni samo tako,plus sto i pored svih fizikalija on je 70 posto sezone povrijedjen,cetvrto Sferopulos uporno pocinje sa Jagom ili nekim drugim umjesto sa Teom jer se tempo uspostavlja na pocetku meca,a ne da su ubaca kad treba da se juri on nema snage da trci kao navijen i zato je mrtav posle 3,4 minuta,peto kad protivnik prepozna loseg igraca u odbrani npr juce Tobija niko nije priskocio da mu pomogne,znaci preuzimanja su ocajna a strane pomoci nema,sto je znak da ekipa ne komunicira kako treba,i sesto i najvaznije je da je najveci krivac UPRAVA na celu sa Covicem jer svake godine se u hodu mijenja ekipa trener,ambicije,dovode se igraci bez konsultacije sa trenerom a navijacima se podmece neka suplja prica o malim budzetima i ogranicenim izborom igraca,razumio bih da je to jedna sezona ali deset zaredom malo je puno.
E

Enzzo91

pre 5 meseci

Kriv je jedan čovek koji se za sve pita u klubu. Bilo je dobrih igrača ispod radara koji su mogli da se dovedu. Silvan Francisko je igrao u Andori ako se ne varam bio jedan od boljih igrača u Evrokupu, Bruno Caboclo, Semi Ožele najuren iz Virtusa itd... , David Bacon, Wiliams iz Panatinaikosa od prosle sezone, onaj Holms iz Baskonije opasan suter...
m

miile

pre 5 meseci

Šapke uzmi im sve i porculance!!!
M

Mile led

pre 5 meseci

Jedan je uzeo 3 miliona za 6 meseci a drugi 2.8 za celu sezonu i logično da ovaj drugi nije zadovoljan

Искрено речено

pre 5 meseci

код вас милионера би био јако задовољан..
r

rea

pre 5 meseci

Nejpir je trebao da trpi kako ga pljuju navijači nakon 5 loše odigranih utakmica i da dozvoljava Teodosiću da ga šamara u svlačionici, da bi pokazao odanost klubu?
R

Reč je reč

pre 5 meseci

Ma da Teodosić glavni baja i linja sve redom pa čak i prolaznike na ulici šamara jer mu se može.Ne dipr molim te.
r

rea

pre 5 meseci

@Reč je reč, šamaranje može biti na više načina, ne samo fizički.
P

Prdoje

pre 5 meseci

Šaban netopir, samo to je dovoljno . Kada bolje razmislim, teško da u sve ovo nije umješan Zoka Savić.
j

jbg

pre 5 meseci

Mislim da se pored Zoke Savića umešala CIA, BIA i narodna milicija.
S

Stvar je vrlo prosta

pre 5 meseci

Dovedeš van želje trenera na početku sezone dva penzionera: Teodosića i Bjelicu, čiji realni kvalitet trenutno je vrlo upitan, a ego kao planina. Oni ne žele da treniraju i zato dodju u sukob sa trenerom Zvezde koji od njih traži da se angažuju i aktiviraju u timskom radu. Pošto jedan od dvojice drugara izlete naglavačke na ulicu, drugi se sa doktor Sujetom dogovori da mu doktor Sujeta progleda kroz prste što će ovaj bušiti trenera i na kraju će doktor Sujeta istog da smeni, i uradi šta je uradio. Avaj nisu ni drugi igrači glupi. Nije taj Nejpir došao u Zvezdu da ga trenira ni doktor Sujeta ni da ispred njega igra matori deda od 40 godina kojem puca levi jaj da igra odbranu i koji verovatno za ova tri meseca nije uradio ni jedan pošten trening (čitaj: izjava Aaron Jackson, svojevremeno saigrači u CSKA, gde ovaj kaže za prime-time Deduskaru da se nije ni pojavljivao na treninzima). Tako da nema ljutiš, kako seješ tako i žanješ.
R

Reč je reč

pre 5 meseci

Ima tu istine ali što se tiče Teodosića po mom mišljenju jedan od retkih koji se trudi na parketu za razliku od većine igrača pa i samog Nejpira koji niti je imao želju niti volju kako u odbrani tako i u napadu .Ima Teodosić svoje bubice ali sada njega kriviti za sve malo je neumesno.Kada je on u igri mi na nešto i ličimo a kada udje Nejpir ili Jago totalno smo bezopasni.
M

Maestro

pre 5 meseci

Ovoj Zvezdi fali kicma ekipe,tri-cetiri igraca koji ce igrati Euroligu po 25 minuta i koji ce imati pored kvaliteta i konstantnost.Bolomboy,Hanga,Teo,Nedovic,Davidovac,Mitrovic su odlicni igraci ali za rotaciju da igraju po 15 minuta,Yago,Ilic i Simonovic nisu cak ni za to...
2

22

pre 5 meseci

Ilić će tek da dominira samo mu treba pružiti podršku i verovati u njega. Mlad je igrač, ne bi on bio u Zvezdi da ne vredi. Samo mu treba dati još malo vremena, a ne odmah ga podcenjivati. PODRŠKA ZA DALIBORA!!!
v

v1ad

pre 5 meseci

Sto mi je super kad napisete "omaleni" za nekoga ko je visok 178. To znaci da je 3/4 Srbije omaleno posto je to neka prosecna visina (mozda nesto preko). Ali ako se gleda kao kosarkas, onda spada u nize. Sve je u perspektivi. Eto malo hrane za mozak :)
s

srbiiiiii

pre 5 meseci

u svemu nadju nesto da polemisu , covece prica se o kosarkaskoj ekipi gde je prosecna visina 2 m i normalno je da za igraca od 178 napisu omaleni sigurno nije gromada ... bitno da si ti nasao da se naprqvis pametan i napises da je pola srbije omaleno ...
К

Куре на специјали

pre 5 meseci

Просек висине у Срба је 186 сантиметара, тако да овај јесте омален.
P

Pevac hood

pre 5 meseci

Kure, ne lupetaj, molim te. 186 cm u proseku nisi visoki ni Holanđani, ni Crnogorci, ni Norvežani, a kamoli Srbi!
L

LXXII

pre 5 meseci

Imati godisnju platu 2 miliona evra i klubu koji mu je to pruzio okrenuti leda protiv prvaka Evrope i to pred 20.000 ljudi od kojih je vecina napustila praznicnu trpezu da bi bodrila svoj klub, moze samo neko ko ima ozbiljne probleme sa svojim mozgom ili pak sa klubom. Pod uslovom da u ovo nisu umesane komsije, jer to na njh lici, odgovor bi trebali da daju ljudi iz kluba a komentar ocekujem da da i hronicni dusebriznik, EL Michael Perry James.
g

gostgost

pre 5 meseci

odakle ti informacija da ima 2 miliona platu?Rekao Tegetlija? Nejpir ima daleko manju platu od Pantera,i u skladu sa tim i moze da odigra.Za to sto nije pruzio sve ono sto realno moze,nije samo on kriv.
К

Куре на специјали

pre 5 meseci

Ма да, Зоран и Жељко су наговорили Шабаза да игра лоше, Тобија да игра још горе, Јага да ненарасте, Симоновића да бојкотује екипу јер му се не свиђа како Илић игра пик, а опет, овај је дестимулисан јер Радуљица вози камион који му је Партизан купио на лизинг, а Човић одбија њему да купи Сканију. Лазаревић је брат од тетке Остојиног трећег комшије, па намерно промашује због добросуседских односа. Геидраитис не воли Србе јер су русофили, то му је рекао у поверењу Јасикевичијус након пијанке са Обрадовићем, Боломбој не трпи Литванца јер има руски пасоп, средио му лично Бодирога код Путина, а Лазић видевши све то, намерно, из протеста, не даје више по пет тројки по утакмици. Кад боље размислим, у праву си. Права гробарска завера, као ономад у Тирани двадесет другог сприла четрес' и пете, кад смо намерно, наговорили логораше да тај дан организују пробој, само да би напакостили великосрпском освајању титуле у Албанији.
T

Televizor

pre 5 meseci

Pobegi brze bolje iz zagadjenog Beograda, u lepi Milano i jos lepsi Madrid. Pobegli od bahatih i agresivnih ljudi na ulici, prodavnicama ili bilo kom drugom javnom mestu.
N

NekoIzMadr

pre 5 meseci

Ja nemogu da vjerujem da se navijaci ovako ulizuju Kampacu. Placena mu klauza 2 mil. dobio platu 1.5m za neka cetiri mjeseca i odma na kraju sezone uteko/pobjego i sada on ispade neka legenda, sramota, obicna izdajica. Isto tako i Campaco i Nejpir i jos kilo igraca, kao i trener, totalni promasaji, koji kostaju puno i neko treba da snosi odgovornost.
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Nikada mi neće biti jasno kakvi se to ugovori prave u košarci. Kada igrač hoće da ode, on može da ode, kada klub hoće da otera igrača, onda mora da mu isplati sve plate do kraja ugovora, o čemu se tu radi??? Mislim da Nejpir ima ugovor na dve sezone, čak i da ima na jednu sezonu, kako on može samovoljno da ode ako klub neće da ga pusti????? Ispada da je u košarci rastanak uvek na štetu kluba. Može da ode kad hoće i nikom ništa, a kada ga oteraš onda moraš sve da mu isplatiš. Dosta u košarci ima nejasnoća oko tih ugovora, dok je u fudbalu to sve jasno i u dlaku precizno.
K

Khanbg

pre 5 meseci

Stvar je u tome sto se u kosarci placaju simbolicna obestecenja. Njemu je plata deset do petnaest puta veca od potencijalnog izlaznog transfera. I kad imas nezadovoljnog igraca, koji ce biti na tribinama, logicno je da mu neces placati platu od npr 2 miliona eura, vec ces ga pustiti u drugi klub. Koji ce najverovatnije preuzeti celokupnu platu. Kosarka nije fudbal pa da nezadovoljnog igraca drzis na tribinama zbog sujete i inata.
a

alo...

pre 5 meseci

znaju li sabani ista drugo da kszu nego kako je kampaco uzeo pare? pa gde pise da mora sve da osvoji da bi uzeo pare
S

Shabaz cao

pre 5 meseci

Jedno pitanje, gde su navijaci da teraju upravu napolje, koja godinama masi pojacanja. Stagniramo godinama u mestu. Ali bitno je, da se pljuju igraci. Nisu oni sami dosli, neko ih je doveo..
K

Kraljević Marko

pre 5 meseci

Tačno. Igrači se teraju i zamenjuju ali Čović ostaje. Godina u EL je ponovo propala njegovom zasluga, zato iskoristiti preostalo vreme da se štetočina Čović najuri iz kluba.
z

zuzu

pre 5 meseci

Doveo ih je veliki Ivanović.
R

Rodman93

pre 5 meseci

Nemate vi upravu nego jednog čiku koji je vlasnik kluba za koji navijate i koji se pita oko svega.
Z

Za nijansicu

pre 5 meseci

je Kampaco bio bolji,nista posebno bolji od Nejpira .....
m

marko_Pg_Cg

pre 5 meseci

tacno ga vidim kako nagovara Bolomboja da se bjezi . sapuce mu , ajmo brate zajedno vidis da je odje rasulo , raspad sistema ne mozemo dobit nikog . a ova tele , primice se.
N

Ne

pre 5 meseci

nije hteo covek da igra bez para posto debelo kasne plate igracima
g

gustav

pre 5 meseci

a ja ne kapiram, covek je dosao igrao par meseci uzeo ogromnu lovu... vi od njega napraviste legendu kluba... cudna neka logika
n

napaceni...

pre 5 meseci

Koliko je uzeo Trinkijerijri love?
n

na lečenje

pre 5 meseci

KOJU TO OGROMNU LOVU? STA JE SA MOZGOM?
n

na lečenje

pre 5 meseci

KOJU TO OGROMNU LOVU? STA JE SA MOZGOM?
P

Perinco

pre 5 meseci

Ma nije brate,tamo igraju iz ljubavi prema klubu!Tako dr.Čovkings kaze!
P

Pojacanja

pre 5 meseci

NJEGOV ODLAZAK JE NAJVECE POJACANJE ZA ZVEZDU,SAD VRATITI TOPICA I DOVESTI BEKA SUTERA I 4-KU I TO JE TO!👍
g

gustav

pre 5 meseci

da, taman za osvajanje KLS
T

TP-1

pre 5 meseci

Kakvu razliku ce napravigi taj Topic?! Sta ce to da promeni u Zvezdinoj igri? Jbt pricate o tom Topicu kao da treba Lebron da dodje. I tako vrsute lritisak na dete pa ce da se pogubio kad bude doslo. Kakvjmanijaci najko moja. Covic mora da ode. Dozet,uprava...pogledaj sta su napravili od Zvezde?!
i

igokeasu

pre 5 meseci

@gustav,,, Samo se vi busajte u grudi,ovo vam je zadnja EL za naredinih 10 god sto ce te odigrati,sad kad vas pocistimo u ABA finalu sa prednoscu domaceg terena sledi vam jos jedna puna decenija bez ijedne titule i odigrane EL,istorija ce se ponoviti...
o

okei

pre 5 meseci

Kasno Sabaz iz Zvezde otide..
G

Gost997

pre 5 meseci

Svakom prema zasluzi, Kampacu, Djenki, Cirbesu...niti jedan zvizeuk nije niti ce ikad biti upucen protiv Zvezde, cak i Mirotic koji je gazio liniju nije docekan zvizducima, ali ovakvo ponasanje je neoprostivo
i

i mislis da

pre 5 meseci

ce to potresti Nejpira..da nece nocima ..mesecima..decenijama spavati?
N

Najbitnije

pre 5 meseci

Mi je da je Nejpir otišao i od srca mu želim da se povredi i da se košarkom više nikada ne bavi.
Z

Zvezda 1991

pre 5 meseci

Sabaz je ovan !
T

TP-1

pre 5 meseci

Ne,navijaci su ovnovi! Nejpir je uzeo pare,navijaci platili ulaznice za nikad gori tim. Izmanipulisani jedinim krivcem za ovaj sramni debakl u sezoni a to je Covic. Nije da sam ja nesto pametan,ali od jula meseca pisem da ce ovo da se desi,samo veliki mag i strucnjaci u Zvezdi nisu videli da su dovedeni polovnjaci,ili pak,jedini polovnjaci koji su zeleli da se tali sa Covicem i 30%vracanje para na ruku opet Covicu. Onda pola u stranku,pola sebi dzep. Pa tj vidi ko je ovan!!!
И

И

pre 5 meseci

Само једно питање. А шта сте очекивали? Који конкретно спортски мотив има Нејпир у Звезди? Чак и да одигра сезону каријере, да неће можда назад у НБА? Кампацо је по доласку у Звезду био далеко траженији, то није за поређење. Нејпир да у Звезди одигра сезону каријере, неће чак ни у тај Реал. Хиљаду пута сам писао да доводити стране играче са 30+ година нема никаквог смисла, јер они у Звезди имају само мотив новца, а никако спортски мотив, јер они не могу да напредују и да се врате у НБА у тим годинама. Наравно, било је странаца који су дали све од себе и у позним годимана, али контра примера је далеко више, јер ти зависиш искључиво од њихове воље. Ако се већ доводи страни играч, он треба да је млад, као што је био Квинси Милер, да види Звезду као шансу да направи име и оде на виши ниво, обезбеди још боље уговоре. То су мотиви. А кад ти доведеш играча од 32 године и даш му јак уговор, зависиш искључиво од тога колико је он поштен као личност, он нема за шта да игра.
D

Djape45||

pre 5 meseci

Po toj logici 80% stranih igrača bi trebalo da se ponaša kao Nejpir. Nije tu do motiva nego do samog igrača, a Nejpir je takav kakav se pokazao. Da je hteo našao bi on motiv.
G

Gunnar

pre 5 meseci

Upravo, klasican primer tvog komentara je Quincy Miller. Mlad, perspektivan, izlozen da igra za Zvezdu, bio najbolji igrac tima te sezone. Jedina greska je sto nije ostao jos koju godinu u Zvezdi, nego je otisao u Maccabi i tu mu je bio kraj karijere. Napier je nadobudni klosar, i ne treba gledati samo igracke sposobnosti pri dovodjenju igraca, a na to Covic ocigledno ne obraca paznju, pa dovodi trovace.
p

poruka je jasna

pre 5 meseci

Neka ide svako ko bi nas prodo!
1

1980

pre 5 meseci

Kakve su ovo gluposti?? Kampaco?? Šta je tip uradio za nas?? Ništa! Čemu toliko uvlačenje??
Г

Групни

pre 5 meseci

ахахахаххаахаа ... па не могу да верујем ... а шта је Кампацо донео звезди !? топ 8 ? АБА Лигу !? новац !? НИШТА !! Нејпира се бар на време ослобађате , јер Кампацо је узео толико лове да то нико никада неће узети !? Лузери ... да дође Џордан и њега би вратили фаличног ...
a

ajde reci

pre 5 meseci

koliko love lazovu.
P

Pst

pre 5 meseci

Vidis nama je izuzetno stalo do vaseg strucnog misljenja.
Г

Групнивс бззз...пссст

pre 5 meseci

е, када би ви умели да саслушате стручније, не би били Евергрин 17ти
m

matoriekspert

pre 5 meseci

U pravu ste,Kampaco je uzeo neuporedivo više para za zanemarljivo bolji učinak!
H

Hulio

pre 5 meseci

Koliko li su uzeli panter,ledeja,naneli..ni barsa,Milano nisu mogli parirati...pa igrace iz NBA ....zvezda dovodila starce plus NBA Simonović haha
M

Milos RS

pre 5 meseci

Razlika je u tome sto se Kampaco borio za svaku loptu, trcao po terenu pun gas, a ovaj se vukao. Loptu da prenese preko pola uvek u poslednjoj sekundi, posle je tapka u mestu i redovno uvaljuje kosku saigracu. Zato je Kampaco otisao u real, a ovaj ce u milano...
O

Olimpija Blazic

pre 5 meseci

@marori....A to rece navijac kluba koji samo jednog igraca pantera placa 3.mil po sezoni i kluba koji u zadnih 12-13 god.nije video niti jedne titule i EL,cisto da podsetim!
@

@olimpija Blazic

pre 5 meseci

Akde sto uvek isto pises i ok,ali da si toliko panglu da neznas koje prosle godine osvojio ABA LIGU...stvarno jesi uvinklan ili mislis da nekog zivciras sa tim glupostima.
@

@Olimpija Blazic

pre 5 meseci

Nije 3mil nego 33