Nelson opet kod Dejana Radonjića

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.09.19. | 21:47

Potpisao je ugovor na godinu dana sa Bajernom

Dejan Radonjić odlučio je da u Bajern iz Minhena dovede Demarkusa Nelsona, igrača sa kojim je već sarađivao pre nekoliko godina. Tako je nekadašnji igrač Crvene zvezde sada potpisao jednogodišnji ugovor sa nemačkim sastavom.

Bajern iz Minhena sprema tim za Evroligu, a još jedno u nizu pojačanja je i američki plejmejker Nelson.

Izabrane vesti

On će u Bajernu opet sarađivati sa crnogorskim stručnjakom. Nelson je bio jedan od glavnih igrača crveno-belih u prvim uspesima Radonjića u Crvenoj zvezdi, sa kojom je dva puta osvojio kup Srbije.

Iskusni plejmejker u Bajern dolazi iz redova francuskog ASVEL-a, u kome je prethodne sezone beležio 6,9 poena i 3,3 asistencije u francuskom prvenstvu.
"Bajern je uzbudljiva i velika organizacija sa kojom se vraćam u Evroligu. Igrač sam koji uvek stavlja tim iznad svega. Timski sam igrač i takođe poznajem zahteve trenera Radonjića, sa kojim sam porazgovarao. Mogu da počnem!", rekao je Demarkus Nelson.

Ovaj 33-godišnji košarkaš je sturidao na univerzitetu Djuk, 2008. godine je imao ugovor sa Golden Stejt Voriorsima, a nastupao je za Zagreb, Ostin, Avelino, Donjeck i Šole pre Crvene zvezde. 

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara