Komentari na vest

Nemanja Nedović: Atmosfera mog života i naša najzrelija partija

B

Beogradjanin

pre 4 meseca

@Kostan , inače vi ste prvu dobili u Euroligi koliko se sećam sa pogadjanjima sa 9 metara od strane Avramovića i kompanije tako da druže ne pije ti vodu konstatacija jer da baba ima onu stvar dedom bi se zvala ! Sportski pozdrav i do nekog sledećeg derbija .
г

гм

pre 4 meseca

која птица рано пропева после се укаки
D

Dap

pre 4 meseca

To ovi što su pevali u areni posle prvog derbija, pa se sad ukakili.
z

zaks

pre 4 meseca

A vi ste se raspjevali poslije vaše pobjede na jedvite jade u EL , tj. srećno ste se provukli kao da ste osvojili istu. U ABA ligi ćete isto dobiti po ušima .
p

polivaaaj

pre 4 meseca

Nedovicu po igokei💦
F

Fuzija laktasi

pre 4 meseca

Ne moze niko da zabrani klubu iz laktasa da ga dr.Covic redovno oducava od kosarke evo vec 15 god za redom,to je cinjenica!
a

ahahhahahqhaha

pre 4 meseca

Pravopis pakistanac
h

hahahahajfjcj

pre 4 meseca

ako ti je ovo atmosfera zivota hahajahqhqhq
p

pancevac992

pre 4 meseca

bukvalno ovako,vama ni jedne sekunde ne grmi,pozoriste sa blicevima,a ti svakako u hali nisi bio u zivotu,ne skrivaj suze sad.
Х

Х Х

pre 4 meseca

То што су на ТВ-у утишали публику је друга прича. Свако ко је био у хали зна да је био пакао.
G

Gallina

pre 4 meseca

Nedo, svaka cast, igraci jos uvek sklapaju kockice sta se od koga ocekuje, sve ste zreliji. Rutinirali ste ekipu koja se lozi na osvajanje EL a imate puno prostora za napredak
K

Kostan

pre 4 meseca

Eeeee sine moj da je kojim slučajem ušla jedna od one dve promašene trojke, na minus 9 vi biste se tako pogubili. Nebi me uopšte čudilo da vam se desio scenario Avramović. Bili ste bolji ubacivali ste frižidere to stoji. Ali imali ste i dosta sreće, u presudnim momentima.
@

@Kostan

pre 4 meseca

pricaj mi o srecii… sve jeo k sreca je sastavni momenat svake igre, ali spominjati srecu posle rutinske pobede gde te je protivnik drzao skoro citav mec na 20 razlike, neozbiljno je.
A

Aron

pre 4 meseca

Od NBA potencijala do igraca kome se gleda kako ce ustati ujutru, da li ce ga guzva u saobracaju iznervirati na putu do hale, ili jos nesto desiti do pocetka utakmice, kad Ti budes igrao mirne glave i ne budes usijana glava onda ce Zvezda moci ozbiljno da se osloni na tebe, ovako prilazni bljeskovi propraceni navalom adrenalina i trenutcima inspiracije nikome ko prati ozbiljno kosarku ne mogu da zamazu oci!
D

D Trojkaaaaa

pre 4 meseca

D Trojka !
L

LK

pre 4 meseca

Pustili ih da se raduju prizemljenje u junu
P

Paa

pre 4 meseca

O čemu ti to? Zvezda bolja u ABA, u EL imamo bolji međusobni skor, a uskoro vas šišamo i u ukupnom skoru. Ne kapiram na osnovu čega je taj tvoj optimizam opravdan.
m

milo123

pre 4 meseca

njegov optimizam turira mozzart sport, konstantnim tekstovima hvale o najboljim procentima u istoriji EL (iako smo tek na pola sezone) i sl. Mada to za grobare nije nimalo neobicna situacija, pamte se one "pobede" protiv Reala i Mancestera, sampionske titule od po nekoliko minuta i sl. Cak su stavili i "klempavka" na sajt FK-a, kao da su ga osvojili :D
p

psyhhodelija

pre 4 meseca

Bravo nedo natrpao si im 16 poena...Sad neka pišu kad dodje šut biće pakao hahahaha
z

zvezda le

pre 4 meseca

svaka cast na utakmici, igras i ti sve zrelije j pametnije. koristis sve vise ono u cemu si najbolji, a to je prodor. Sut za 3 poena ne silis vise toliko i ono sto me je posebno iznenadilo je tvoja odbrana u poslednje vreme, svaka cast jos jednom.