Trenutak kada je došlo do povrede (©Partizan Mozzart Bet - Dragana Stjepanović)
Trenutak kada je došlo do povrede (©Partizan Mozzart Bet - Dragana Stjepanović)

Nije dobro - Jaramaz ne može da se osloni na nogu; Obradović: Kaže da ga prilično boli

Vreme čitanja: 3min | pon. 11.12.23. | 22:37

“Ne možemo u ovom trenutku više da znamo više, ali ima bolove“

Ozbiljan maler poterao je Partizan Mozzart Bet. Taman što se na parket vratio Kevin Panter, Aleksa Avramović je prvo slomio nos, onda i nogu, od ranije nema Uroša Trifunovića, potom i Frenka Kaminskog, a u pobedi nad Studentskim Centrom (99:76), povrede su pretrpeli Ognjen Jaramaz i Alen Smailagić!

Jaramaz je iskrenuo skočni zglob pri prodoru u trećoj deonici i prema prvim informacijama ne može da se osloni na nogu, dok je Smailagić dobio jak udarac u glavu i uprkos tome što se vratio kasnije na parket opet je tražio izmenu zbog bola.

Izabrane vesti

“Jaramaz kaže da ga boli prilično, iskrenuo je zglob. Ne možemo u ovom trenutku više da znamo više, ali ima bolove“, rekao je Željko Obradović posle utakmice i dodao:

“Isto i Smailagić, on je pred kraj utakmice tražio izmenu jer ga boli glava. Videćemo kako će to da izgleda noćas i sutra“.

Kada bi Frenk Kaminski mogao da se vrati?

“Ne verujem da će moći da putuje u Kaunas. Videćemo kako će to posle da izgleda, ali deluje da bi mogao da se priključi ekipi tek sledeće sedmice“.

O utakmici i protivniku...

“Otvorili smo utakmicu jako dobro, igrali odlično, a onda smo u trećoj četvrtini bili nešto slabiji. Podelili smo minutažu, Studentski centar se uvek bori, to je bio slučaj i sada. Čestitam im na borbi i svemu što su uradili. Želeo bih da iskoristim priliku da se zahvalim svima koji su došli na utakmicu, posebno mladom naraštaju, veoma smo ponosni što pravimo nove navijače i što ta deca uživa dok gleda košarkaše Partizana“.

Partizan Mozzart Bet već petu utakmicu otvara sa trojicom visokih igrača u petorci, šta potkrepljuje veru u takvu postavku?

“To su delovi utakmice. Počinjemo tako, ako pogledate statistiku Smailagić je za dvanaest i po minuta ubacio 18 poena. Nije samo to, tu su skokovi i odbrana koju dobijamo sa njim. To nije nešto što je kontinuirano. Takva je i situacija u timu, bilo je problema sa povredama spoljnih igrača, onda smo morali da kombinujemo. To su bitni detalji taktike“.

Savo Drezgić je ponovo dobio minute.

“Dete dolazi da trenira sa nama, tu je kao da je deo tima. Dao sam u prvom poluvremenu šansu, kada je normalna utakmica. Pogađa određene kvalitete, ali ono što treba da bude karakteristika za mladog igrača jeste da bude agresivniji. Mladost mora da bude to. Nije to samo način za njega, već i za ostale, da koristi svaki minut. Biće sa nama, putovaće sa nama u Kaunas. Videćemo kako će da se razvija, ali je dete koje zaslužuje da dobije priliku“.

Balša Koprivica i Tristan Vukčević su dobili veću ulogu.

“Dobro su počeli utakmicu i igrali dobro prvo poluvreme, a onda loše na startu drugog. Odigrali su na kraju sasvim korektno. To kada su igrali slabo, na početku drugog poluvremena, tada su svi odigrali lošije, ne samo njih dvojica. Znaju oni koliko poverenje imam u njih, da dobijaju priliku kad god treba. Nastavićemo da vodimo računa o njima, svako od njih ima pravo na grešku, ali nastavićemo da im verujemo“.

Sledeći meč Partizan Mozzart Bet igra u četvrtak od 19 časova protiv Žalgirisa u Kaunasu.



tagovi

Ognjen JaramazKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara