Nikola Janković: Nikada nisam bio u profesionalnijoj ekipi

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.10.19. | 23:00

Utisci posle pobede nad Lokomotivom

Kad je šef zadovoljan - a Andrea Trinkijeri nije štedeo pohvale na račun Partizanove ekipe - onda je nekako i logično da i igrači dvoranu napuste sa osmehom na licu. Nikola Janković je kao i svi ostali igrači crno-belih pun pozitivnih utisaka otišao sa meča protiv Lokomotive u kojem je Partizan ostvario i četvrtu pobedu u Evrokupu.
Utisak je fenomenalan. Bilo nam je zadovoljstvo da igramo pred punim Pionirom. Atmosfera ovde je jedna od najboljih, ako ne i najbolja u Evropi. Nošeni tom atmosferom smo odigrali jednu ozbiljnu utakmicu, protiv ozbiljnog tima”, rekao je Janković.

Imao je doduše i jednu zamerku na igru crno-belih.
Možda smo mogli da ih prelomimo ranije. Dopustili smo im dva-tri puta da se vrate u utakmicu, ali pokazali smo iskustvo i priveli smo utakmicu kraju”, istakao je Janković, uz napomenu da crno-beli imaju još štošta da ponude.

Izabrane vesti

Jer kako kaže – nikad nije igrao u ovakvom timu.
Iskreno, osećam se vrhunski. Ritam je jako zahtevan, ali svi se rotiramo i nemamo preveliku minutažu. Što se tiče Evrokupa, radimo odličan posao, igrači su jako posvećeni. Nikada nisam bio u profesionalnijoj ekipi. Stvarno se vidi doprinos svakog pojedinca timu. To je jedan od razloga zašto smo ovako dobri”, rekao je Janković.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara