Komentari na vest

Nikola Jokić ovog leta neće igrati za Srbiju

A

Armata

pre gotovo 3 godine

Frenk Kaminski ko zapeta puška čeka da debituje za Srbiju, a tu je i Džon Končar.
P

Popppa

pre gotovo 3 godine

So what?
Д

Дд

pre gotovo 3 godine

Никад више нико да га зове.Нека увесељава амере.Нас не интересује јер за Србију ништа није урадио
G

GosttBg

pre gotovo 3 godine

Koliko gluposti i negativnih komentara. Decko nije propustio ni jednu utakmicu u sezoni. Igrao maltene dve spojene sezone. I sad treba da dodje i da se daleko bilo povredi i upropasti karijeru, da bi neki likovi sa mocart sajta bili zadovoljni. Da se covek prekrsti i levom i desnom . Sve najbolje Jokara, bice vremena za reprezentaciju.
g

gost101

pre gotovo 3 godine

Njegovo pravo, naravno. On nece dolaziti u reprezentaciju, vjerovatno više nikada, jer je ovo olimpijska godina. Evropska prvenstva pogotovo nece doci, tako da od Jokica i reprezentacije možemo reci bye bye. Njegova stvar, ja mu zelim sve najbolje, Ali, ne može se on stavljati u isti koš sa Divcem, Djordjevicem i Bodirogom, koji su bili na okupu do pred zalazak karijera.
m

mitt

pre gotovo 3 godine

ne budiš se ti zbog njega nego zbog sebe.. nije te on terao da budeš budan,nego je on to zaslužio.. e kad država zasluži da igra za nju onda će i igrati... ništa od države nije dobio niša joj nije ni dužan... A zar ljubav mora biti uslovna ? Voli li covjek svoje roditelje jer je to prirodno stanje ili treba da ih voli samo ako ima materijalnu korist od njih !?
G

Gost34

pre gotovo 3 godine

A Doncic moze?
R

Rure

pre gotovo 3 godine

Jokicu pederu !
O

Ok

pre gotovo 3 godine

I nije nesto u reprezentaciji..Kuzmica umesto njega.. Nas je Kuzma car.
P

Pa dobro

pre gotovo 3 godine

...svi bi vi lagano izdržali 8,9 meseci igranja skoro svaki dan, putovanja sa jednog kraja na drugi SAD...:D
H

Hrvoje

pre gotovo 3 godine

Ignorirajte ga ,nema čovek vremena
P

Preletacevic

pre gotovo 3 godine

Ovo je najsramotniji izgovor, ne odluka, nego izgovor u istoriji reprezentacije. Deca ga gledaju kao Boga koja treniraju, svi se bude da ga gledaju, a on nas popisa sa ovim izgovorom. Za nas ne postojis Jokicu
d

daaaa

pre gotovo 3 godine

ne budiš se ti zbog njega nego zbog sebe.. nije te on terao da budeš budan,nego je on to zaslužio.. e kad država zasluži da igra za nju onda će i igrati... ništa od države nije dobio niša joj nije ni dužan
S

Suva trava u Engleskoj

pre gotovo 3 godine

@daaa kada bude država zaslužila onda on neće ni biti pozvan.
J

Juda

pre gotovo 3 godine

Jokić juda - treći nastavak.
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Жао ми је сваке минуте коју сам те бодрио и устајао неиспаван. Кад ти као мвп мораш да слушаш распали Денвер онда је јасно колико ти је стало до Србије. Нека је теби сретно уживај у свом успјеху али одбити да представљаш своју нацију на олимпијади....
h

hoću

pre gotovo 3 godine

onda nek ga nacija plaća koliko i denver i dečko će igrati... čime si ti zaslužio da se on bori da se ti raduješ 10-tak minuta? šta je država njemu dala pa je on sad dužan da vraća ? igraće kad bude mogao i hteo.
G

Gost34

pre gotovo 3 godine

@hocu jel znas ti šefe da nasa vaterpolo prezentacija nikad dinara of OI medalja i SP medalja nije videla. Ona generacija Filipovic, Sapic, Udovicic, Vujasinovic,... pa im posle dali zuti neke stanove drzavne, ne legalne za studente pracljene na karaburmi tamo - da ne bude da im bar nista nisu dali. A duzni su 50.000€ scakom igracu da plate za zlato. Ako su oni mogli na veresiju da igraju moze i masni Jokic
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Mislio sam ohladicu se , necu biti posle podne ljut , proci ce me bes... Ma jok , jos vise sam ljut , a ljut sam jer sam razocaran u ovog Brankovica. Pratio sam ga cele godine , ne samo ja , vec i ostali. Radovao se svakom uspehu njegovom kao da je moj sopstveni , zeleo mu i timski uspeh ne samo MVP nagradu. Kad su nasi igraci sirom Evrope pokupili sve MVP nagrade , pozeleo sam im zlato na OI kao vrhunac. Ocekivali smo te samo na OI , turnir bi momci sami odradili. Ako moze Djokovic sa 34god da igra na RG pa Vimbldonu i ode na OI sa ciljem da osvoji zlato , mozes i ti sa dvadeset i nesto. Nikad neces biti ni blizu velikanima nase kosarke , a price da si nam odmah iza Novaka su smesne. Novak radi na ovome 15godina ti ne mozes jednu sezonu kao covek. Sad bar necu ustajati nocu da navijam za tebe , a ni ostali verovatno , umorni smo brate.
B

Bolehdk

pre gotovo 3 godine

E bas se potresao zbog tvoje zalopojke
A

AP11

pre gotovo 3 godine

Citiracu jednog kosarkasa, "Srbi nikad ne odmaraju"...
z

zonsagres

pre gotovo 3 godine

Ostali momci nisu imali naporne sezone?Igracina jeste to niko ne moze da mu ospori,ali je u odnosu na Stimca npr,nula i kao covek i kao patriota.Cela nacija sanja o zlatu,on umoran???nije fer prema ostalim momcima.Doncic jedva docekao da dodje,Novak igra nekakve dejvis kup kval. i srbija opene!MOMCI i NoLe do zlata u Tokiju!zivi bili videli!
m

mitt

pre gotovo 3 godine

A nije umoran da prima 10-ine miliona dolara svaki mjesec u Americi!
r

raks

pre gotovo 3 godine

kontam moze igrati na OI aBd. Ima mjesec dana da se odmori.
D

DP

pre gotovo 3 godine

Ljudi moji, što se palite? Pa ovo je sasvim normalno. To je Jokić. Za mene je potpuno isto kada čujem Jokić, Lebron ili Stef Kari. Cele sezone me zabole za njegove tripl dablove , za mene će biti pravi kada ostvari nešto u reprezentaciji. Draži mi je Dončić, npr. I nisam radikalski bot i baš me briga koliko zarađuje, košarka je timski sport i zanima me samo uspeh mog kluba ili reprezentacije
d

dbkbi

pre gotovo 3 godine

Nemojte se toliko nervirati oko toga, nije to nogomet.
S

Slucajni prolaznik

pre gotovo 3 godine

Iskreno bio sam besan kada sam cuo, medjutim kad malo bolje razmislim, mislite li da nam treba Jokic proti Dominikane i Filipina? Nek se odmori zasluzio je!
r

rrealno

pre gotovo 3 godine

ne treba, ali će i te kako trebati protiv Španije, Francuske, Amerike itd. Protiv tih banana ekipa sigurno ne bi imao preko 15-ak minuta tako da bi tu mogao da odmori
G

Gost34

pre gotovo 3 godine

Druze rekao je da ni na OI nece igrati
n

neđo

pre gotovo 3 godine

Jokiću ne ostavljaj Srbiju na cedilu.Zar misliš da bi bio toliko velik da nije bilo Srbije.Džaba ti pare ako ti Srbi okrenu leđa i ostaviš nas kad si nam najpotrebniji.Ne igraj se sa patriotizmom.Ceo Atlantik te neće oprati.Nikakvo opravdanje ne dolazi u obzir.
S

Solinjo88

pre gotovo 3 godine

Naravno da bi bio lol nije ga Srbija lansirala no Misko Raznatovic. Kakva Srbija? Drzava samo ubira plodove tudjeg rada kojeg ona nije ni podrzavala. Oko koga to ima Nikola da se nervira? Blavora od naroda neradnoga, kladionicara, klosara, kriminalaca…? Neka odmori ovo ljeto i jede burek, zasluzio je.
S

Srbijancina

pre gotovo 3 godine

A ti gledaj u svoju prciju od drzave, ostavi nas, ne znam sto i vesti citas, kad imas svoju drzavu "dolje", al bi ovi malo da muzaras, a! Jokicu, bas ne verujem. Bukvalno, od ljubavi do razocarenja. Nadam se da ces da se opametis. Brate, Srbija, O. igre, ej, bre!!!
c

cccc

pre gotovo 3 godine

Haha očekivano od Jokica. Mi se lozimo na njegove igre u NBA a on ko te j... SRBIJO.
M

Makro Sijalica

pre gotovo 3 godine

Realno nisam ni ocekivao nista drugo,lik je vec par puta odbio Srbiju kad nije bio zvijezda u Denveru,a kamoli sad kad je MVP.Na svjetskom u Kini 2019. se nije ni vidio,nema zara kad je u dresu Srbije,ne gine za repku kao neki (Bogi,Teo),jednostavno u dresu Srbije nije ni blizu igara iz Denvera. Sve u svemu,Nikola srecno u nastavku karijere,srecno i nasim momcima koji ce predstavljat svoju Srbiju na OI.
N

Nisam prijavljen

pre gotovo 3 godine

Ko smo mi da mu sudimo? Realno lika boli ona stvar za Srbiju i reprezentaciju.Uzima novac,sad ce novi ugovor najveci u istoriji.Neka jase konje u Somboru,nas ce predstavljat momci kojima je stalo do Srbije.
A

Antiradikal

pre gotovo 3 godine

Ovo je za nauk Jokiću, da ne igra vise. Narode kome cete vi da sudite? Nije vas sramota? Radikalska ste hipnotisana gomila, jadna, zajedljiva, bedna....
M

Mykonos

pre gotovo 3 godine

Za sve je kriv Sale "Nacinal" koji ga je ponizio onomad. Birčević igra a Jokic na klupi. Haahhaha. Ne odobravam ovaj Nikolin potez ali ko zna sta jos tu postoji a sto mi ne znamo.
M

Micas

pre gotovo 3 godine

A sta da ocekujemo ljudi,mediji ga hvale svaki dan " on i misko najveci srbi" smesno koliko ljigavosti..
V

Viša trenerska

pre gotovo 3 godine

Olimpijske igre!Eeeeej.Pa to je vrhunac svega,olumpijska medalja.Pa to je prestiž.MVP nagrada u danasnjoj cirkus NBA je ništa.Do pre 20 godina ne bi imao mesta ni u jednoj NBA ekipi.Ovo sto se sad igra je tralala kosarka,kao kad bi uporedjivali MMA i Američke kečere!
d

dokad

pre gotovo 3 godine

ti se izgleda nisi ni rodio pre 20 god... dečko je naj bolji na svetu a ti si niko i ništa i smatraš da imaš pravo da ga komentarišeš. baš zato i neće da igra da se takvi gluposni poput tebe ne bi radovali pobedama političke reprezentacije
R

Rockstedy

pre gotovo 3 godine

Nikakav problem, ne zvati ga vise vec pozivati onoga ko ima zelju.Za uzvrat uvesti neke olaksice prilikom ulaganja kapitala u Srbiji onima koji su imali zelju.Jednostavno! Drugaciji pristup ne bi bio fer prema recimo Teodosicu i Bogdanovicu...
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Evo u redu čekaju da ulažu u Srbiju. Sve se u guzicu šutaju. Da pokrade polupismen političar. Tu samo Deki gradjevina prolazi, ovi su mnogo fini. Niko normalan u ovim okolnostima ni dinar neće uložiti. Medutim ako imaš bin, ili čin u imenu, prezimenu, tu sve prolazi
B

Bole1

pre gotovo 3 godine

I neka ovo bude poslednji post koji se tiče Nikole Jokića, u Srbiji medijski prostor treba da mu se svede na onaj nivo, da se pise o njemu isto kao o Stef Kariju. Što se mene tiče, ja više ne navijam ni za njega, a kamoli onaj mrtvi Denver. Svi treba da ga izignorišu, na ulici detetu ne bih dao da pridje da se slika sa njim. Bez ružnih reči naravno, samo lik je zaslužio takav tretman.

Velibor Malesevic

pre gotovo 3 godine

Prema tome, moze se ocekivati da nikad vise nece ni igrati za Srbiju. Kapiram da ce svake sezone igrati po bar 70 utakmica u NBA i bice umoran mukica svake sezone. Pune novine Jokica godinama unazad, smucio se i bogu i narodu, hvalospevi na sve strane, pozivi da se budimo nocu kako bi ga gledali i sta sad?! Otisao preko bare, uzima milione a za Srbiju mu bas nesto puca...indijanac
A

Antiradikal

pre gotovo 3 godine

Gle, gle ovog, slusaj radikalski botu, makar je "mukica" nasao posten posao, ne botuje kao ti. Naravno zaradice 300 miliona eura, a ti ces da pljujes ovog postenog decka za neki dinar, jer si radikal nesposoban za normalan posten zivot, jer si botina radikalska.
A

Antiradikal

pre gotovo 3 godine

Sedi kuci i smrdi i dalje, dok ce Jokic i Djokovic da ti nabijaju komplekse do kraja zivota, jer si pacov radikalski. Ograničen si.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

109 utakmica je odigrao za manje od godinu dana. A ti mukice koliko si igrao?
d

drago10

pre gotovo 3 godine

bravo za mvp nagradu, službeno si najbolji, samo što, košarka je ekipni sport, imao si priliku da dokažeš to u repki kad već ne možeš u klubu, al ako ne budeš dio olimpijskog tima, onda su ti ipak bitnije individualne nagrade, jer nba titulu nećeš osvojiti još dugo
m

markoni šid

pre gotovo 3 godine

Jel neko mislio drukčije
D

Deran iz Sombora

pre gotovo 3 godine

poyyy
S

Spaja

pre gotovo 3 godine

Opravdao si zvanje MVP-a. Narodski prevedeno: MNOGO VELIKA PIZDA
a

armija

pre gotovo 3 godine

Srecno tebi u NBA, ali ovakve stvari nemaju opravdanja... Kada je trener hteo da te odmara, odbijao si, a sada mozes da odmaras...
M

Monterooo

pre gotovo 3 godine

Nemojte ljudi da pljujete coveka ni krivog ni duznog ,on je vec posle Portlanda bio toliko potrosen da ne moze da stoji....on repki treba samo 100 posto spreman i da se kao u denveru sve vrti oko njega bar 28 minuta. Takav Jokic nam treba....a ovo da on ulazi izlazi nesto kombinuje....pod upalom od netreniranja ..to ne treba ni njemu ni nama
P

PedjaPFCCCC

pre gotovo 3 godine

Neko je Bogdan Bogdanovic a neko je Nikola Jokic. Dzaba 10 puta da si MVP, jedan Bogdan je bio tu i kada smo gubili i kada smo pobedjivali. Ja Bogdanove suze pamtim kao da je juce bilo Finale protiv Slovenije! Decko uzeo da krivi samog sebe zbog poraza, da place i da se nama izvinjavam? A bio je ubedljivo naj bolji na Terenu!!! ALO ON Nama Da se izvinjavam ? To su trenuci u Sport koji mi pamtimo, i onda ti se j*** koje smo mesto za uzeli. Ili se secam Odbojkasa Ivana Miljkovica isto tako, covek naj bolji poenter Prvenstva, Kapiten Reprezetacije POKIDALI smo sve redom i bili drugi. Posle meca suze mu idu i izvinjava se nama... To su Karakteri, Ljudine, velike Patriote. Kada su oni plakali i ja sam, toliko sam bio ponosan.
g

gost3

pre gotovo 3 godine

zašto minusi?
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Ima nas koji se secamo i " nisam siguran da cu igrati za rep. posle ovoga,neka igraju Lazic,Dzekson i Simonovic", nakon toga u tri utakmice izvodi 70+ slobodnih i igra za rep. gdje mu je sve bilo podredjeno sto su priznali Djordjevic i Danilovic kad su rekli da bi jedino on mogao igrati sa njima u ekipi i tako pljunuli na sve ostale. Takodje pored tih 6 promasenih suteva za redom kad se lomilo finale protiv Slo,secamo se i "klizanja" protiv Litvanaca ili isutavanja u finalu OI,zatim nabijanja licne statistike protiv znj ekipa na SP umjesto da se razigraju i ostali igraci pa kad on i da 30p mi ipak pobedimo Argentinu jer ipak kod Argentine 3 igraca daju po 20p sto je ipak vise od njegovih 30. Na kraju sadasnji mvp eurolige nedavno je rekao par recenica o bivsem selektoru(hvala za sve kao igracu) ko zna da cita izmedju redova razumio je.
P

PoPo

pre gotovo 3 godine

Samo veliki ljudi krive sebe zbog svoje propasti.
g

gost3

pre gotovo 3 godine

Zato su Sale i PSD i rekli da samo Bogdan može sa njima da igra jer su mislili pre svega na karakter pored igračkih kvaliteta i talenta...sećam se Dražena, najtalentovaniji ex-yu košarkaš sa ovih prostora ikada, koš mašina, ali u nastupima za reprezentaciju nikada nije pokazao ni 50%...na utakmici sa SSSR na SP vodimo 9 razlike minut pre kraja i izgubimo jer je Divac kao centar prevodio loptu sa naše polovine, ostali se sakrili...
1

1983

pre gotovo 3 godine

Jel imas jos koga iz partizana da je plako? A ovog jadnika Jokica netreba uopste vise pominjati ne zasluzuje da mu se daje ikakva paznja ma kako igra i koliko poena dao
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Evo ja potpisujem da nikada nece uzeti sa Denverom dres ekipom NBA prsten pored puno jacih ekipa u NBA ligi a on slobodno neka potpise ugovor i na deset godina i za cup zlata ako nije normalan kao i vecina koji slusaju menadzere,,,,A jebao ih MVP sve u dupe kako su ga svi hvalili cele godine a cak njegov trener iz kluba rekao da ne voli sto je bas sebičan puno puta zato i nevalja za ekipu ubija hemiju bas,,,,,I Ameri su priglupi sto daju MVP bukvalno usred sezone jer bi dobio MVP na kukovo leto jer veze nije imao protiv Finixa a pravi igraci se pokazuju tek u plejooffu i kada igraju za reprezentaciju,,,,,
B

Bnm

pre gotovo 3 godine

Pre neki dan jedan doktor isprica kako je umotavao Danilovica u zavoj a ovaj krvav igrao. Paspalj poluraspadnutih kolena nije hteo da izadje iz igre. O Divcu i Saletu da ne govorim sta su radili u najbitnijem dresu u njihovim karijerama. Ljudi danas sede u penziji i najvise sta pricaju kad se dotaknu posla koji su obavljali, pricaju o zlatnim medaljama jer im je to najlepsa uspomena od svega vezano za loptu!!! MOZEMO IMATI MVP SVAKE GODINE, VISE NIKAD NECEMO IMATI ONAJ TIM LJUDINA. A SADA NEMAMO NI SELEKTORA KOJI JE UZ SRBIJU OTISAO I MALO DO TURSKE!
R

Radem

pre gotovo 3 godine

Secam se da je terao Melouna da igra svaku utakmicu i da nije hteo da odmori. A sad hoce odmor. Mogao si da usporis malo pre play ofa, kako bi se osvezio. I da si rekao da ne mozes da igras kvalifikacije za OI niko ti ne bi zamerio, a da posle uskocis. Al dobro svako ima pravo da odlucuje kako hoce i zeli.

nikola.p

pre gotovo 3 godine

E blago nama što imamo najboljeg košarkaša NBA! Jokiću Srbine!
H

Hannibal

pre gotovo 3 godine

Ovo samo pokazuje katastrofalno stanje u drzavi i otudjenje sportista od iste! Razumem Jokicevu preku potrebu za odmorom, sve je to jasno...ALI...u ovom istom trenutku Kristijano Ronaldo igra za Portugal na EP, dok Leo Mesi predvodi Argentinu na Copa Amerika! Aleksis Sancez igra za Cile, Suarez i Kavani za Urugvaj, Lukaku i Azar za Belgiju, Benzema i Ziru za Francusku, Modric za Hrvatsku...Rec je o VETERANIMA u sportu fizicki cak zahtevnijem od kosarke, od kojih su neki pred zavrsetkom karijere. Nije poenta bila da neko Jokica maltretira sa punom minutazom u Tokiju, vec da se pojavi tamo kao najveca planetarna neamericka zvezda i pokaze nesto od magije zbog koje je zasluzeno proglasen MVP-jem NBA lige. Ovo je tuzna situacija, koju treba posmatrati kao pre svega neuspeh drzave jer se ocigledno kod sportista brzo izgubi osecaj pripadnosti, pa potom i neuspesi saveza i samog Jokica. U legendu se ulazi putem borbe za nacionalni dres, to najbolje znaju vrhunske NBA zvezde i ikone nase reprezentacije Divac, Stojakovic i Nenad Krstic!

rty

pre gotovo 3 godine

Jednostavno nijedan selektror ne treba da ga vise zove. I to treba da izadju iz KSS i da kazu lepo Jokic vise nece biti pozivan u reprezentaciju Srbije jer je 3 puta odbio da bude njen deo. Srbija ne treba da se ponizava pred bilo kojim pojedincem pa bio on i MVP NBA lige. Cao. Tacka. Kraj price.
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Najjaci su mi ovi sto spominju pare i kao novi ugovor. Pa jel moguce da neko misli da mu Denver zbog umora ili neke povrede ne bi dao max ugovor? Jeste vi svesni da Denver od svog nastanka nije imao vecev igraca u klubu?Jeste vi svesni da Denver tesko moze dovesti nekog prosecnog igraca a da nije sa drafta?! Pa nije Jokic neki ruki koji popunjava broj na klupi pa da oni se njega odreknu zbog igranja za rep. Jednostavno covjek ne osjeca Srbiju kao svoju zemlju i vjerovatno nikada ne bi ni dosao da mu nije roditelja ovde. Pa on na pitanje sta misli kako je u Srbiji docekano njegovo mvp priznjaje,on odgovara nemam pojma valjda dobro, samo sto nije rekao ma bas me briga za to smece. Doneklen razumjem da se propusti neki euro ili SP al OI ma daj to vise nema veze sa rep. vec sportskim duhom. Ljudi krv pisaju bukvalno da odu na OI a ovaj bi da spava i jase konje. Ma covjek je teska bljuzga i bezveznjak.
l

lud

pre gotovo 3 godine

Uf kako bi voleo da osvojimo zlato bez tebe, pa da puknes od muke, i onako nemas nijedan klubski uspeh, samo individualne nagrade.
g

g0st

pre gotovo 3 godine

Razumem odluku, ali ne podržavam. Kroz istoriju su mnogi igrači igrali naporne sezone i igrali za reprezentacije kao Novicki ili Đinobili koji je igrao za Argentinu dok je mogao da stoji na nogama. A imamo i svež primer Dončića koji je prošle nedelje završio sezonu u NBA gde je igrao "samo" 10 mečeva manje od Jokića a pre neki dan je došao u trening kamp Slovenije da igra kvalifikacije . Uz to, Jokiću je ovo 3. put da preskače reprezentativna takmičenja, posle 2015. i 2017. Nadam se samo da neće biti razapet od strane javnosti kao te 2017.
1

1983

pre gotovo 3 godine

Ja se nadam da će biti razapet i ispljuvan maksimalno on je sramota ove ove nacike i ove zemlje treba ga pljuvati maksimalno
S

Srbin iz RS

pre gotovo 3 godine

Neko je Jokić a neko Dončić
S

Sladjann

pre gotovo 3 godine

Klasicna pi.....na grobarska!!!?
g

gost3

pre gotovo 3 godine

Jsi ti mentol ili šta? kad je dobio MVP hvalili ste se da je cigan koliko se sećam...a odnos grobara prema nacionalnom dresu dovoljno je reći samo Bogdan, Đorđević, Danilović, Divac, Paspalj....u stvari da li je moguće da sad na ovoj temi opet delimo ovaj jadni narod na grobare i cigane i mrzimo se, da li je moguće???
S

Srbin2305

pre gotovo 3 godine

Izdao si nas opet.....zasto.....
M

Mi smo za posmatranje

pre gotovo 3 godine

Kako prosecnom Srbinu objasniti da svoju srecu ne veze sa uspehom njegovih ljubimaca u sportu.Isto kao za Djokovica.A posle im oni krivi kad ih drma neraspolozenje i depresija.Ljudi gledajte na sport opusteno i sve ok.sve je to biznis
R

Rocksteady

pre gotovo 3 godine

Sve je to ok i ima pravo.Ali npr. ja necu vise da ga gledam u reprezentaciji. Nije fer ni prema drugim igracima.Svaka cast majstore ali sa reprezentacijom si zavrsio.Toliko je jednostavno.
A

Antiradikal

pre gotovo 3 godine

Neces da gledas reprezentaciju?!?! Kako smes, hajde sada svi da osudilo ovog jer je kao slobodan covek izabrao da ne gleda reprezentaciju. Kako da ne gledas reprezentaciju čoveče, nemoj da te cuju radikali, imas da radis sta ti kazu, razumes?
@

@ssss

pre gotovo 3 godine

Pitajte Noleta u kakvom će mu stanju biti telo na Olimpijski igrama kada u dva meseca treba da odigra RG, Vimbldon pa Olimpijske igre za Srbiju pa odmah posle toga US open. Ali neko je Đoković, a neko Jokić. Zato se nikad nisam ni ložio na Jokića i MVP titulu jer dok se ne dokaže u repki nikada neće biti na nivou Bodiroge, Danilovića, Divca, Đorđevića i ostalih velikana srpske košarke. Džaba MVP titula.
L

Lazaro’s

pre gotovo 3 godine

To se zove bolekurcija za reprezentaciju !! Svaka njemu cast za sve sto je uradio u karijeri!!! Iskreno vise ga nikad nebi zvao u reprezentaciju, kazem mu lepo hvala majstore , sve najbolje itd.itd.itd....Mi nemamo taj osecaj , nije vise nikom sveto da obuce bilo koji dres reprezentacije I da gine na terenu. Ja Hrvate mrzim , jedinu naciju , prezirem , Ali oni kad igraju oni ginu, a nasi uglavnom ko cave!!!! Da imamo takav pristup, pa mi bi skoro u svakom sportu bili medju prvih 5 . Jedino Svaka cast vaterpolistima!!!!
D

Dil

pre gotovo 3 godine

Dajte ljudi, zasto ste tako sujetni i bezobrazni. Danas ga volite, sutra ga pljujete. Kakav smo mi to narod? Momak je odigrao bez dana pauze, normalno da je zeljan odmora, zasluzio je i to je njegovo pravo. Verujem da ne moze da igra, umoran je. Svakako imamo mnogo dobrih igraca, nadomestice nasi sve.

Velibor Malesevic

pre gotovo 3 godine

A za hrpu dolara moze da igra, nekako mi pade Stojakovic na pamet..bese bio rezerva u Sakramentu ili jedan od najboljih...e moj ti...prodajes zemlju za kintu i to ne prvi put
A

Antiradikal

pre gotovo 3 godine

Velibore radikalu stari, ti ces da mi krojis javno mnijenje ili da kreiras misljenje? Pa nikad neces da zaradjujes kao Jokic, budi ljubomoran do kraja života, ali njegove visine su za tebe nedostize i u snovima. E necete vise vi radikali da nam pricate sta ce ko da radi, ovo je svet slobodnih ljudi, ti ako voliš radikale ili ako si njihov placenik to je tvoja stvar. PODRZAVAM JOKICA izmedju ostalog i zbog ovakvih radikalskih botina.
D

Dil

pre gotovo 3 godine

Da su svi reprezentativci kao Jokic MVP u NBA ligi, 90 posto sam siguran da bi isto postupili. Zasto bi rizikovao povredu kada ga ceka jos veca buducnost i istorija, mnogo veliki reprezentativci Amerike su otkazali nastupe, i sta sad?

Bojan Ilic

pre gotovo 3 godine

26 godina ima a nece da igra za svoju zemlju, pa kada ce ako nece sada? inace trener Melon ili Meulon, kako se vec zove, njemu da se zahvalimo za ovo jer je on dolazio i u Sombor samo da ovaj nas mvp ne bi igrao za Srbiju nego samo za Denver, inace jako bitan klub.
n

nadrealnooo

pre gotovo 3 godine

Koliko je ovo sve tuzno, gledam jednog Kristijana Ronalda ili Lea Mesija, koji evo 15,20 godina igraju na najvisem nivou, napori enormni, umor i sve sto ide uz to. I onda juce gledam facu CR kad daje golove za svoju Zemlju za svoj narod, koliko strasti, emocije, da je to neverovatno, na momenat sam pozelio da sam Portugalac, da osetim makar delic te emocije!!! Isto vazi i za Mesija, ali posebno za Ronalda koji u 36 godini, rizikuje povrede i kraj karijere za svoju zemlju, grb, narod i onda dodje ovakva vest da je Nikola umoran, u najboljim godinama, sa 35 nam nista ne trebas ??? Zaista neshvatljivo. Mnogo, mnogo sam razocaran i tuzan...
@

@ssss

pre gotovo 3 godine

Pitajt
R

Rasoraso

pre gotovo 3 godine

Kad je on hteo na basket tad se niko od vas nije odazvao! Sad igrajte bez njega, forza Jokaraa!
d

dzekidzoni

pre gotovo 3 godine

Nisu svi kao Stimara da ginu za grb
T

Transilvanijski udav

pre gotovo 3 godine

Moj čovek, časovi ljubavi, kikiriki i simbolična stipendija. Šteta što ga moja skaut služba na vreme nije zapazila, do sada bi mu razorio oba kolena i poveo ga samnom kao poluinvalida u prapostojbinu košarke
S

Srxx

pre gotovo 3 godine

Kakve veze ima ovaj tvoj komentar sa ovom vescu, sem sto si zesce iskomleksiran.....
K

Komšasaselenče

pre gotovo 3 godine

To komšo, sad idemo na bazen, cekamo te.
S

Srxx

pre gotovo 3 godine

MVP, MVP, MVP !!!!
S

Srbija Majka

pre gotovo 3 godine

Ova vjest me u prvi momenat ljuti a onda i rastuzuje...jer je ocigledno da smo kao nacija i prvrzenost istoj su se totalno izgubili i ne osjecamo taj naboj i patrotizam koji se vidno izgubio. Jer kako objasniti Kolarova da u najbitnijoj utakmici za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo ti neces da igras jer ti je klub preporucio da tako uradis i ostavis svoje saigrace i selektora koji je racunao i spremao taktiku sa tobom do pocetka utakmice na cijedilu...a onda i cijelu naciju izdas tako sto jos 4 godine nece gledati svoju reprezentaciju na velikoj smotri. Na sve to vidis Modrica ili ti Kristijana Ronalda koji u svojim 40-im igra cijelu sezonu bez izmjene, kako grize i place kada se povrijedi jer nece moci da zavrsi utakmicu i pomogne svojoj reprezentaciji da dodje do pobjede. E sada tu doje i Jokic koji ako misli da bude najveci ikada...to nece postici ako nebude nesto uradio sa Reprezentacijom...i razumijem da je sezona u NBA-u dugacka i da je zamor materijala ali druze niko te sigurno nebi forsirao i trazio da igras 40 min. vec trebas da budes smeker i pravi primjer kada se pojavis na kvalifikacionom turniru i ulijes jos snage i motivacije za saigrace. Tu se u stvari i pokazuje ko si i sta si i kakav ces biti u ocima nacije!!!!
d

dedavelja

pre gotovo 3 godine

Jokicu slepcu,samo da znas da si mi rasplakao klinca, koji te obozava I trenira kosarku jer si mu ti uzor.I kako ja sad da objasnim detetu od 11 godina zasto ti neces da igras za svoju zemlju na najvecem takmicenju od kad je sveta I veka.Mozes da Budes MVP I 1000 puta,ako ne osecas da treba da igras I gines za nacionalni dres mogu da ti kazem samo jedno MARS U P*ZDU MATERINU PI*KO PRODANA.

Suptilni utovar

pre gotovo 3 godine

Twit šaljete li pare branku joroviću, kojem je zbog povrede u reprezentaciji propao milionski ugovor? ne, a? pitate li makar gde je, šta radi i kako živi? ne, a? ni ne sećate ga se, jel da?
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Prvi put kada je propustio takmičenje, može mu se progledati kroz prste. Trenirao je, prevrtao traktorske gume, da bi napredovao kao igrač. Isplatilo se, postao je bolji. Sada nema opravdanja, ne mogu da vjerujem da nekoga može da spriječi "umor" i da to bude razlog za nedolazak u reprezentaciju. Na stranu i super-max ugovor koji ga sleduje, na stranu 109 utakmica od 01.08.2020. godine i sve te provedene minute na parketu, ali to si igrao za novac. Sramota je da radi Denvera, menadžera ili već bilo koga zapostavljaš Srbiju, jer takvim postupcima, nikada, ama baš nikada nećeš postati ikona Srpske košarke. Da bi to bio, moraš Nikola da igraš za reprezentaciju da uzimaš odličija, jedino tako i na taj način možeš da budeš priznat u svojoj zemlji. Razočarao si prijatelju, jer niko ti nije tražio da igraš kvalifikacioni turnir, ali OI, tu si trebao da budeš, razočarao si svoj narod koji te je podržavao svih ovih godina koje provodiš u NBA i koji se radovao bezuslovno tvojim uspjesima. Jednostavno kada nacionalni dres zove, ti se odazoveš i pokidaš, to je ponos i najbitnija stvar za sportistu, ne novac, ne klubovi za koje igraš, nego zastava i grb tvoje države !
M

MadKnght1974

pre gotovo 3 godine

Mozda mu uopste nije cilj da postane ikona srpske kosarke,decko ocifledno ima druge planove...
G

GioGio

pre gotovo 3 godine

Bravo, uzalud nase navijanje da budes MVP, uzalud nase nerviranje sto te Ameri ne vole. Tolerisali smo kad si trebao da potpises ugovor, tolerisali smo valjanje guma, sta je sad razlog, umor? Jadan kopao u rudniku cele godine pa se umorio. Ugledajte se na Ronalda , kolko god on bio odbojan, lik vam je pokazao sta je profesionalac, i pravi sportista. SRAMOTA!

r013x

pre gotovo 3 godine

Neko je Luka Dončić a neko Nikola Jokić
G

Gost858

pre gotovo 3 godine

Sto bi neko igrao za reprezentaciju i za klub sve utakmice? Imaju ljudi i privatne zivote, kad ce da uziva u zivotu i parama koje je posteno zaradio, sa 50, 60 godina? Proslo je vreme kad je svima bio cilj da igraju za reprezentaciju, sto pre shvatite to lakse ce vam biti u zivotu.
R

Rocksteady

pre gotovo 3 godine

Super, ima pravo ali isto tako niko nikada vise ne treba da ga pozove u reprezentaciju.Nije fer prema ostalima.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Da su svi patriote koliko se ovde u iste grudi busaju, ne bi nam zemlja bila ovakva. Podeljeni po patriotama, i onima koji to nisu. Po Partizanu i Zvezdi, ko seta kucice i oni koji to ne rade...Pustite price o patriotizmu, to je jeftina fora da se pale mase. Mozda decko stvarno fizicki to ne bi mogao da istera, i postenije je da to kaze sad a ne da se vucara po terenu. Hteli vi PATRIOTE da priznate ili ne nama je sport trenutno u svakoj pori okruzen ljudima koji ni u ludilu ne bi smeli da budu. Nemamo nikakvu infrastrukturu, treneri su slabo edukovani. Cast izuzecima, ali primer Recka je sunovrat svakog sportskog duha. Zna se i zbog cega a i zbog koga. Tako da ostavite Nikolu na miru. On je puno toga vise napravio za ovu zemlju nego vi. Svi govore da je iz Srbije. Jel treba bolja reklama za zemlju od toga
Z

Zn

pre gotovo 3 godine

Samo neka se dobro odmori da opet prodje drugo kolo plej ofa Nba, to je velik uspeh i da ubaci 34 poena Portlandu iz 48 suteva. Da smo neka drzava ovolike ispale bi se resavale tako sto ga ne bi vise zvali i to da se javno kaze, plus hemija sa njim u ekipi je nikakva sto se jako dobro zna, covek bira da li ce na 4 ili 5 da igra, jerbo mu se bas i ne trci na 4
A

Allianz

pre gotovo 3 godine

Ajmoooo povreda, što duža i teža. Da možeš ko čovek da odmaraš
A

Allianz

pre gotovo 3 godine

Ajmo što teža i duža povreda za ovog psa.
č

čovek neće da trpi lopove i govna u reprezent

pre gotovo 3 godine

prosto kao pasulj, igraju mezimci menadžera ... tako je jo!!! samo napred!
D

Dalibor1234

pre gotovo 3 godine

Velika sramota za KSS

commando

pre gotovo 3 godine

Što? Sramota je njegova. Šta ima tu FSS?!
Z

Zotax

pre gotovo 3 godine

Bas steta , sjajnu sezonu bi zavrsio na najbolji moguci nacin ... Al izgleda ima previse ljudi oko sebe koji ga tako savetuju ... Kad vidim njegovog najstarijeg brata imam neki osecaj da mu kaze: Boli te k**** da igras, sta je tebi Srbija dala ...
P

Pasko

pre gotovo 3 godine

Ti znas. Momku sleduje ugovor od 240 MILIONA €, je l razumete vi to??? Igra bukvalno sam u ekipi, bar 60% sezone nema nikakvu pomoc saigraca. Od 2017. nije propustio utakmicu i sad je problem proskocena OI, gde ce Ameri svakako uzeti zlato. Da vi debeljani, uz zajecarac i cacanski cips mozete da pricate kako bi vi na pick-n-roll zasnivali akcije. Idi igraj 2k10, nisi dalje dobacio
B

Borky

pre gotovo 3 godine

@Pasko Kao to ne bi dobio ako igra za rep.? Jesi ti toliko glup ili samo pises neke floskule?!
f

franjo 24041902Gost

pre gotovo 3 godine

241 000 000 dolara je razlog za odustajanje I ja bih za tu lovu bio ne umoran nego superumoran
G

GioGio

pre gotovo 3 godine

A Ronaldo ne igra za te pare a? Decko se polomio protiv Madjara eeej! Nemojte da ga pravdate molim vas , uzeo bi te pare tacno da se sad povredi i ne odigra vise nijednu tekmu.
I

Istina boli

pre gotovo 3 godine

Juce ste se svi od reda kunuli u njega. Nudili mu zenu, decu, psa, macku, zlatnu ribicu, tastu, kucu. Nazivali ste ga srbendom, legendom, bogom. Sta bi? Ja komentar na to nisam ostavljao jer znam od kakvih smo go*ana satkani kao drustvo u celini. Sto je najgore vecina vas je pisala da posle mvp-a ne mora ni za reprezentaciju da igra - ko ne veruje sebi ili meni, ajde lepo na te vesti i citajte sta ste posali. Da li je ispao smrad - pa jeste, a da li ste svi vi go*vna - pa jeste! Ovaj narod i ova zemlja nece preziveti ovaj mentalitet, ovu vlast i vas kao (ne)ljude. Ako smatrate sa ste normalni, porucujem vam da ste za lobotomiju. Vi ni sami ne znate sta hocete, sta volite a sta mrzite. Nama neprijatelji ne trebaju, poklacemo se medjusobno jer smo stoka. Pozdrav do konacne klanice!
S

Sine

pre gotovo 3 godine

Ti si klasičan indijanac!
z

zlatni klinac

pre gotovo 3 godine

Istinu pišeš 100%
G

GioGio

pre gotovo 3 godine

Sto smo mi g.... a ti nisi? Sto smo se razocarali sto nikad bolji igrac u kosarci iz ove zemlje nece da igra za repku. Djokovic u 34 moze da igra i nije umoran. Sta zelis da budemo srecni sto nece da igra, epa nismo, i ako si ti zbog toga ukapirao da smo svi mi to sto kazes da smo, svaka ti cast. Ti si izgleda neki brat od Mustafe.
N

Nikola 92

pre gotovo 3 godine

Svaka cast brate. Nemam sta da dodam
I

Istina boli

pre gotovo 3 godine

@Sine - ako trazis indijanca, pogledaj u ogledalo, nacices ga. @GioGio - po tvom komentaru bih rekao da se osecas prozvanim. Izgleda da te je bas zabolelo. Ne cudim se, ovim si samo priznao da si bas taj koji je pre par dana pisao jedno, a danas pise drugo. U suprotnom ne bi mi ni odgovorio. Ako smatras da je postenje da pricas jedan dan jedno, drugi dan drugo, i time sebe smatrati dobrom osobom, postenjacinom, i slicno, pa, kao sto sam napisao, zreo si za lobotomiju. Normalan covek to ne radi, to rade sociopate. Ako ne znas, definicija sociopate je da su to ljudi koji menjaju pricu, plocu i pravila u zavisnosti kako im odgovora. To je dokazan psiholoski poremecaj. Tako da, ponavljam, ti i slicni tebi ste go*vna, ali ja nisam, jer nisam iz te price. Ljuti se do mile volje - istina boli. Takodje, zelim da se zahvalim svima koji su podrzali moj komentar. Drago mi je da nas ima vise koji vidimo dalje od nosa, za razliku od ovih kojima nos sluzi za vadjenje “zlata” i brisanje istog o farmerke.
M

Misko123

pre gotovo 3 godine

Realno nema ni potrebe..imamo centara..tu je Milutinov,Marjanovic,pa cak i onaj mali Smailagic..sta bi dobili sa Jokicem kao centrom..koji igra slabu odbranu..nam vise skripe pozicije 3 i 4..doduse na 3. imamo Bjelicu,Kalinica,Davidovca..deficitarna je pozicija 4. tu bas nemamo igraca..nego mogu da odigraju igraci sa pozicije 3..ali to nije to...
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Све које си набројао на 3 су уствари 4. Довољно о твом познавању кошарке! Иди гледај ккКлуж
@

@Ložač

pre gotovo 3 godine

Marmune, Kalina i Davidovac mogu odlično da igraju na poziciji 3
R

REALNA SITUACIJA

pre gotovo 3 godine

Za sve one koji imaju izgovor za Jokica, tipa umor, veliki broj mece, slucaj Eriksen i ostalo da im se skrene paznja. Jokic je sezonu zavrsio 14.6., a Olimpijske igre pocinju 25.6. Da uzmemo i obzir da ako se plasiramo igramo meceve sa Australijom, Nigerijom i jednim timom iz drugih kvalifikacija. 2 tima iz grupe prolaze direkt dalje, plus 2/3 treceplasirane, sto fakticki znaci da ispadamo samo ako izgubimo sva 3 meca. Pre 5 godina igralo se 8 utakmica, sada je smanjeno na 6. Uglavnom, cetvrtfinale pocinje 3.8. sto znaci da bi do teskih utakmica Jokic bez prevelikog intenziteta mogao da odmara cak oko 50 dana. Ove lakse treninge ionako radi individualno. Olimpijske igre sse zavrsavaju 7.8.(kosarka) pa tako i posle toga ima odmor od minimum mesec ipo dana do 2 meseca pred pocetak priprema za NBA. Znaci 50 dana odmora pre teskih utakmica, i to samo 3 u jakom intenzitetu, a za Denver je mogao da odigra preko 100, iskrvari i daje izjave poput Srbi ne preskacu utakmice. Da se zna cisto da nije ispostovao reprezentaciju za 3 utakmice, a i bolje ako se ne bi trudio samo bi se lose odrazilo po ekipu. U svakom slucaju, nije mi u cilju da diskreditujem ili pljujem po najboljem igracu sveta trenutno, ali cisto da se zna da umor ima malu ulogu u njegovom izboru.
R

REALNA SITUACIJA

pre gotovo 3 godine

25.7. pocinju*, pravopisne greske su zbog afekta hahah
G

Gostimir

pre gotovo 3 godine

Ti ne znas očigledno kad počinju OI. De malo proguglaj
Е

ЕКВ

pre gotovo 3 godine

Очекивано. Нажалост, још једном се потврђује да Срби из Војводине немају велику националну припадност (изузев "дођоша" (Кордунаша, Личана, Далматинаца, ...) како они, мештани, њих погрдно називају). Угледајте се Срби на комшије из Хрватске, онако се игра и гине за дрес своје земље. Угледај се уморни Јокићу на Дончића, и јаши коње по Сомбору.
G

Gosta

pre gotovo 3 godine

Ima i banovaca, mada oni su non stop pijani. :)
A

Aruna Dindane

pre gotovo 3 godine

Dodju u Vojvodinu da vidis kako Srbija pazi na svoje seljake u Vojvodini pa ces razumeti
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

Vi sto ga branite, znate li koliko jos ima do Olimpijade? Ima vremena da se odmori i provoza jahtom vise nego svi mi koji radimo sto nam traje godisnji odmor. I vi kao takvi imate razumevanja za njega. Slepci. U redu je da preskoci kvalifikacije, moglo bi se izaci u susret, mada ni to nije u redu. Ali za turnir nema opravdanja. Pa evo Doncic vec trenira sa reprezentacijom, iako cak nije ni 100% Slovenac. Ali ocigledno vise voli Sloveniju nego ovaj svoju Srbiju. Neverovatno bre. Kad mu pogledas ona dva brata ludaka, vidis da nije bas iz najcistije familije i nije bas najcistiji u glavi. Svaka njemu cast kakav je kosarkas. Genije kosarke nema sta. Ali sta mi imamo od toga? Sta on misli kao za reprezentaciju ima vremena? Pa nema on 19,nego skoro 27 godina. Ovo je bio njegov trenutak i njegova i nasa olimpijada. Posle kad bude imao 30+ godina ne treba ga ni zvati, nek jase opet konje. A vi sto ga branite kao odigrao je 100 utakmica bez odmora. Pa vama je normalno da mu za klub ne treba odmor, a kad dodje reprezentacija na red onda treba odmor? E moji vi. Ovo je izdajnik prve klase, kog ne treba zvati vise nikad, nigde. Da se stavi jasna poruka sledecim generacijama. Sta znaci reprezentacija i zemlja. Sram te bilo Jokicu.
S

Srbija Majka

pre gotovo 3 godine

Apsolutna istina...i ko god nadje opravdanje za ovo je isti kao on...a to je klasici izdajnik i neko ko gleda samo svoje dupe!!!
d

dhdjdjfk

pre gotovo 3 godine

Pustite vi Jokaru na miru! Ni Lebron nece igrati za USA pa ne prave toliku frku.Zasluzio je covek odmor
p

pancevac92

pre gotovo 3 godine

lebron ima 37 godina!!
B

BokiUSA

pre gotovo 3 godine

Ipak nista ne cudi... mora mnogo guma da se prevrne sad za leto.... sramota...
d

dhdjdjfk

pre gotovo 3 godine

Pustite vi Jokaru na miru! Ni Lebron nece igrati za USA pa ne prave toliku frku.Zasluzio je covek odmor
Z

Zozon555333

pre gotovo 3 godine

Poturci se plahi i lakomi...
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

У толико боље. Плакаће кад узмемо злато!
R

Realno123

pre gotovo 3 godine

Realno dzaba tebi i 10 mvp nba ako nisi dostojan dresa reprezentacije i da igras za svoju zemlju jos pogotovo kada su mnogi povrijedjeni a ti svojom voljom neces. I ostali su imali naporne sezone pa igraju, neki jos nisu zavrsili i drugi su umorni i drugi trebaju da cuvaju svoje tijelo od povrjeda i da se odmore. Klub te placa i treba biti svjez i ne povrijedjen ali ponos je nesto drugo. Stimac kako god da je igrao on je trenutno veci centar od tebe, jer se dokazao i srcem i dusom za svoju zemlju, ti jos nisi, mozes biti jos deset puta mvp dzaba ti. Ovo je izuzetna prilika da se uradi nesto i treba najbolji tim, a mi necemo imati 4 top igraca. Nikola ko ce ti asistirati na sledecem oi, ko ce igrari s tobom, kad pola ovih velikana ne mognu vise, zapitaj se.
G

Gost12

pre gotovo 3 godine

Ne podržavam to što redovno ne igra za repku ali jedno je činjenica: Denver mu je spremio maksimalni ugovor od 250 miliona ako bude plesao kako oni sviraju. Proda brat brata i za mnogo manje para, a neće Jokić reprezentaciju za četvrt milijarde??? Budimo realni, sport se vrti oko para i ni oko čega drugog. Zato ga sve manje i manje pratim i gledam.
Č

Čupo

pre gotovo 3 godine

Bolje vratiti Štimca peškirima motivaciju da diže nego se oko ovoga zamarati
Y

YHRS

pre gotovo 3 godine

Роналдо и Меси...згуснут распоред једна ипо сезона у цугу одиграна,малте не без одмора и ево играју један на ЕП,други на Копа Америка у Бразилу...играју и то са колико страсти...а имају 10+ више година од овог(Наравно здравље је најважније,али он мало мало па не игра за Србију).Пљујте ви овде Богдана,ал верујем да ће он играти...Иначе Циган сам.
A

Allianz

pre gotovo 3 godine

Jokić mora ponovo da se Rodi, da bi bio kalibar Mesija i Ronalda
P

Petar petrović googl

pre gotovo 3 godine

Ma ko ga j..... Imamo mi bobinatora... Plus teo pa ubica koševa bogdan i nema brige... Vec smo 59% jači što nemamo više djordjevica...
K

Kraljević

pre gotovo 3 godine

Bogdan Bogdanović!!!
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Bogdan ako bude igrao finale nba (tesko ali mu zelim od srca) bi dosao da igra 100%. Kapiram druze da nisi propustio nijedan mec, ali imas sasvim dovoljno vremena za odmor do OI niko te nije stiskao da igras kvalifikacije. Teodosic godinama igra za reprezenaciju a dok je igrao u najboljim godinama u CSKA igrao je svaku tekmu EL, VTB, kup...samo se izgovori traze...mene je bas razocarao ovim potezom.
j

james23

pre gotovo 3 godine

samo ću reći da Luka Dončić igra kvalifikacije za Sloveniju...
N

Nema problema

pre gotovo 3 godine

Uskočiće svemogući bananamen. Jel treba momak da uništi zdravlje da bi se političari slikali. Uostalom pre 2 g ga je selektor stavio na pogrešno mesto pa je bio fijasko na SP. MVP je već puno najviše od svih naših košarkaša u istoriji košarke učinio da proslavi zemlju u Svetu. Najbolji košarkaš Sveta. Nek odmori a biće prilike još bar na 2 Olimpijade da igra ako je to uopšte bitno u ovom nenormalno Svetu

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

nije poenta da proslavi zemlju igrajuci za denver. poenta je da ima osecaj povezanosti prema svojim korenima i da zeli zlato sa olimpijskih igara i da mu igranje za reprezentaciju znaci nesto. zato postoje igraci kao sto je podolski, kao sto je levandovski, mbape, nejmar, kristijano, mesi, harden, cela reprezentacija srbije u vaterpolu, stimac, katic, bogi, tepic, sale, divac i zato postoje igraci kao jokic, stojakovic, jaric ili djokovic
G

Gostimir

pre gotovo 3 godine

Da imaju bar malo dostojanstva iz KSS nikad ga vise ne bi zvali ni da otvori turnir 3x3 u Somboru, a ne da obuče "sveti dres".
n

nameštaj

pre gotovo 3 godine

da li je Ronaldo umoran
P

Plastika

pre gotovo 3 godine

I Dirk Novicki je bio umoran pa je 2005 sa limenkama u Beogradu uzeo srebro na EuroBasketu. Ali nema veze ima ko hoće da igra a Jokiću želim svu sreću u daljoj karijeri.
D

Duke0591

pre gotovo 3 godine

Pa nije lud da dolazi da bude zamena Birčeviću i Raduljici. Dosta su njega ovde neki znalci vukli za uši. Mi bi njega sad kad je broj jedan, e pa ne ide to tako rođaci.
P

Popovic M.

pre gotovo 3 godine

Ne razumem komentare koji kazu da mu je amerika dala sve a od Srbije nema nista,pa nemaju ni drugi reprezentativci nista od Srbie al dodju i igraju za svoj narod.
S

SamoTi

pre gotovo 3 godine

I janjičari su Srbi isto...
T

Tutomir

pre gotovo 3 godine

Janjicari su vojnici koji su oteti od svojih majki jos kao deca, oni nisu imali prevelik izbor sta ce i cime u zivotu da se bave, ne rugaj se nasoj napacenoj naciji, ako nisi dovoljno informisan onda se raspitaj pre nego sto lupis bilo sta, i janjicari i poturice jesu od Srba ali nisu Srbi.
A

Allianz

pre gotovo 3 godine

Šta tražiš na našim portalima šipac ili crnogorac?
W

Will Mosley sa b92

pre gotovo 3 godine

To je divna vest.
M

Mitroglu45

pre gotovo 3 godine

Au koliko komentara... pa Bogdan je bitniji za igru reprezentacije nego Jokic.
Z

Zapamtite ovaj komentar

pre gotovo 3 godine

Ovo vam je dil sa Miškom, da bi se Petrušev ugura u reprezentaciju za OI (a samim tim da mu skoči Draft Prospect i generalno cena).
O

Okei

pre gotovo 3 godine

Zivu istinu rece covek
S

Statler

pre gotovo 3 godine

Petrušev bi svakako igrao jer je bolji od Raduljice a pitanje je i šta će biti s Milutinovim.
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

Svaka čast, nisam razmišljao u tom pravcu, ali znajući situaciju u srpskoj košarci(i sportu uopšte), ovo je 99% tačno
D

Dzonoooo

pre gotovo 3 godine

Hahah kako je ovome narodu dosadno. Aaa piči Nikola kralju i ne osvrci se iza sebe. Obezbijedila ti je Amerika sve i tvoju djecu sjutra. Mozes eto kao Novak da otvoris narodnu kuhinju da te narod pohvali, da nahranis ove neradnike i budale kao ti bracu. Uspio si ti brate i ne osvrci se.
V

Vojica

pre gotovo 3 godine

To i nije novost! Najveći košarkaš svih vremena Srbije a najmanji patriota!
Z

Zn

pre gotovo 3 godine

Po cemu je najbolji kosarkas svih vremena? Sta je ekipno osvojio? Nista…. takav je i igrac, a MVP titulu je osvojio sad i vise nikad, tip igraca kao oni u Poljskoj koji ubacuju po 40 poena u Evrokupu
N

Neko iz mase12

pre gotovo 3 godine

Kapa dole za sve Jokara! Ali sve dok budes slusao stariju bracu nikad neces biti svoj covek.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

On ti je izgleda ona vrsta oca koji je za prijatelje najbolji na svetu a za svoju porodicu najgori 😂

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

kao i stojakovic pre njega ili jaric.... propo ti denver sledece godine
G

Gostimir

pre gotovo 3 godine

Samo sto je Stojakovic naspj zemlji donio titulu sampiona svijeta i Evrope, a Jokic nista. Baš sve istoooo...

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

@gostimir i sta je onda bilo?
m

mvp

pre gotovo 3 godine

Mozemo i bez tebe ko te j...
R

Ross

pre gotovo 3 godine

Svaka čast na individualnom uspehu, ali treba se setiti ovoga kad njemu bude trebalo bilo šta od srpskog naroda. Da svi ostali NBA igrači rade ovako pa da i da razume čovek, ali ovo je odluka isključivo njegova, uz neizostavno savetovanje Denvera ( pa neće ga valjda podržati da se ubija celo leto posle ovakve sezone) . Veliko razočarenje, da se ne ljubimo..
S

Statler

pre gotovo 3 godine

A šta njemu može zatrebati od "srpskog naroda"? Ne lupaj gluposti. Uzeće stotine miliona, napraviće hipodrom u Somboru i po završetku karijere timariti konje. Zabole ga uvo za reprezentaciju i loženje sirotinje koja u uspesima sportista vidi neku vrstu kompenzacije sopstvenih promašenih života i neispunjenih želja.
S

Statlerbravo

pre gotovo 3 godine

doktore. Pogodio si u suštinu.
T

Trlalala

pre gotovo 3 godine

Meni je mnogo drago sto je MVP i radujem se njegovim uspesima, ali cinjenica je da nasi ljudi uglavnom nemaju taj patriotski naboj, otudjili smo se od svoje zemlje, lepsa nam je i pomija sa Zapada nego nasa torta. Kao sto neko napisa "kako su mogli Novicki, Gasol i dr." redovno da igraju za svoje reprezentacije, a nasi uvek nadju neki izgovor, i u fudbalu i u kosarci. Ne mora da igra kvalifikacije, ali mislim da je mogao da nastupi na OI, i da je za Olimpijadu imao vise nego dovoljno motiva, jer dugo nismo imali ovako jaku ekipu. Sve u svemu mislim da ne zasluzuje ovoliki prostor u nasim medijina, ako te nije briga za reprezentaciju i svoju zemlju i verovatno ne osecas srpsku pripadnost, cemu onda toliki naslovi i hvalospevi u nasim medijima.
T

Tako je

pre gotovo 3 godine

Upravo tako, probaj da prodas italijansko vino Francuzu ili obrnuto, evropska unija ratuje sa Britanijom oko kobasica, a mi sta? Kupujem u Lindi, kupujem strano i firmirano, niko nije hteo jugica svi su hteli puntica, i onda ide prica unistili nam stranci zemlju preko prodanih politicara, ma mi smo je unistili, svi bi se ovde menjali sa njima i radili isto samo da napune svoj dzep, zemlja licemera i laznih moralista, zemlja medju sljivama, svinjama i pokvarenjacima, uzivaj Nikola sve si sam postigao Srbija vise ne postoji pa onda nema razloga da igras za Srbe na papiru.
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Janis, Luka mogu? A ti nemozes? Ezem ti tvoj MVP.. I to jos olimpijada
D

Dulele

pre gotovo 3 godine

Zamisli da radis svaki dan i treba da ides na more u avgustu, a onda te pozove prijatelj da taj mesec odradis kod njega zato sto je nesto iskrslo... Ko bi prihvatio? Zasluzi je odmor i tacka.
B

Brcak

pre gotovo 3 godine

Neki dan rece kako zeli da nasa djeca igraju kosarku, kako bi to bio njegov najveci uspjeh. Djeca ne gledaju NBA ujutro u tri, nego mi odrasli debili, gledaju reprezentaciju na velikim takmicenjima i prave sebi uzore. Mislim da si i ti sam zbog takvih zavolio kosarku, ne gledajuci NBA
P

Pitanje

pre gotovo 3 godine

@Brcak Koji je to neki dan?
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

U njegovom slucaju razlika izmedju reprezentacije i Denvera je sledeca. Da nije bilo njega - Denver bi nastavio da bude gubitnicka fransiza u rangu Klivlenda sada, a da nije bilo reprezentacije (bolje reci sistema, ljudi u Srbiji koji su ga otkrili, posvetili mu se, radili sa njim, bukvalno ga napravili) - ne bi bilo ni njega. Pa sad vi vidite ko je kome i koliko duzan, da na prvi mig Denvera kako su zabrinuti odmah poslusas (nekada nisu mogli da zaustave ljude da igraju za svoju drzavu i sa jednom nogom). I da, igrao je za reprezentaciju i posle napornije sezone 2018/19, gde je bilo 82 utakmice i gde su bili neki faktor u plej ofu, a sada sa 72 utakmice i prvim kolom plej ofa (ne racunam drugo kad je bila brzinska metla), on je preforsiran, plus bi stigao da OI da se odmori lepo i spremi, ispao je rano. Bas sam razocaran, mogli smo da budemo poprilicno mocni...
T

To nije istina

pre gotovo 3 godine

Ko je od njega napravio igrača? Hahaha čuj sistem. Koji sistem? Od njega je igrača napravio Miško Ražnatović kroz svoju Megu, čak nije ga ni on dogurao do ovog današnjeg nivoa, već čisto do nivoa da bude izabran na draftu (kao 41. pik, u rangu Mačvana, Tadije Dragićevića i ostalih kojima su godinama ta prava seljakali iz kluba u klub u sklopu nekih trejdova, ali nikada nisu bili pozvani). Da nije bilo ljudi u Denveru koji su radili sa njim od prvog dana da postane ovo što je danas, on bi igrao sada KLS za Mladost Zemun, i 99% ljudi ne bi ni znalo za njega, a tek bi nas bilo briga igra li za reprezentaciju ili ne. Tako da, za njegov razvoj je apsolutno i većinski zaslužan Denver, a to što mi hoćemo sada da pokupimo kajmak, ne ide to baš tako lako, i tu ljutnje nema.
J

Jokic car

pre gotovo 3 godine

Meni je Jokic i dalje najbolji kosarkas iz Srbije ikada! I bice, jer momak igra kosarku fenomenalno! Drugo je to sto primitivan narod ne razume njegove napore, ni ne zeli, ali to je toliko nevazno, jer nijedan od ovih ovde sto lupaju komentare, nije potrcao zadnjih 10 godina. Kad potrci, imace pravo da pljuje po najboljem kosarkasu sveta.
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

A inače drugi nemaju napore koji igraju za reprezentaciju, Vasa Micić nije imao napore što je igrao Evroligu i Tursku ligu istovremeno plus oba plejofa do kraja. Pa je tu na spisku i odazvao se. Izgovor se uvek najlakše nađe, a u njegovom slučaju nema volje da igra i to je to. Neka mu njegovog Denvera, hipodroma i konja, a reprezentaciju neka zaobiđe, hvala ne treba.
M

Mrvama

pre gotovo 3 godine

Divac stojakovic djordjevic i ostali su donosili rsdost ljudima u teskim vremenima , a on samo gleda svoje dupe ,gasol novicki su legende svoje drzave a jokic je legenda svoje porodice meni nije i nece biti
M

Medeni92

pre gotovo 3 godine

Najjaci ste sa komentarima o umoru, jel bogdanovic nije umoran, jel djokovic nije umoran, sto nisi u denveru rekao da ne mozes bas da odigras svaku utakmicu? Sto te nisu malo stedeli? Tad si mogao kao sto bi mogao i da ste stigli do finala igrao bi jos 10 utakmica
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

Čovek jeste najbolji srpski košarkaš, ali je zato vrlo, vrlo, vrlo mali čovek, iako je viši od dva metra
S

Statler

pre gotovo 3 godine

@Mrvama Jednu stvar si dobro zaključio: on je legenda svoje porodice zato što su sigurno ulagali u njega dok je trenirao u Megi i dok se nije osamostalio. Dakle, nije mu ništa dao ni srpski narod ni država Srbija pa u skladu s tim nema obavezu da bilo kome bilo šta vraća. Realno gledajući, šta bilo ko od nas ima od toga da li će Srbija osvojiti medalju ili ne na OI? Ništa. Ako osvoje super, ako ne život će se nastaviti i dalje. Smanjite doživljaj.
C

Cinjenice

pre gotovo 3 godine

Da postavimo stvari kakve jesu. 1. To nije desetak utakmica laganih, nego je celo leto. Znaci pripreme + treninzi plus utakmice, nema odmaranja i moras biti 100%, tako da bi mu otislo celo leto i nema vremena za oporavljanje tela i oporavljanje od povreda (tipa uvrnut zglob na trecoj utakmici). 2. Poredjenja sa Micicem, Teom, Bogdanom apsolutno nisu na mestu, Micic i Teo odigraju 102 utakmice u 3 sezone, Jokic je toliko odgirao u poslednjih 10 meseci. Bogdanovic je odigrao ove sezone 44 utakmice, nije igrao u bablu tako da mu je odmor izmedju ove i prosle sezone trajao 6 meseci, dok je Jokicu trajao nepuna 2 meseca. Doncic je najslicniji Jokicu po opterecenju, kako nosenja ekipe tako i utakmica ali je i on odigrao 79 utakmica odnosno 20% manje utakmica od Jokica. Takodje Doncic je odigrao samo 14 utakmica u plejofu u dve godine. Dalje ova olimpijada je jako specificna sa kosarkaskog stanovista, jer je nba sezona "ubrzana" odnosno odigrali su 72 utakmice pod opterecenjem tekma svaki drugi dan. Poredjenja radi, kada u Evropi klubovi imaju utakmice nedelja-cetvrtak-nedelja jako brzo dodje do umora ekipe i ne mogu igraci za izdrze. Tako da ako uzmemo u obzir da je bubble+ova sezona definitivno najnapornija gledano kroz istoriju nba apsolutno je razumljivo zbog cega Jokic zeli odmor, vremenom dolazi do ogromnog i psihickog i fizickog zasicenja. Da je olimpijada dosla sledece leto, tj da je imao normalan odmor izmedju sezona verujem da bi igrao. Ovako uz Bogdana, ako bude igrao, odnosno ako nekako Atlanta prodje Filu, ne verujem da ce stici da igra, Micica, Lucica, Bobija, Petruseva... Imacemo dovoljnu raznolikost u igri tako da se nadam da cemo ostvariti pozitivan rezultat. Samo svi momci da budu 100% spremni i zdravi. Sa srecom.
L

Legenda007

pre gotovo 3 godine

Eto, niko drugi ne igra NBA i za reprezentaciju. Samo je njemu jadnom naporno. Mozes misliti. Gasol i Novicki tate za ovog naseg snoba.
A

AkoSeNeSecas

pre gotovo 3 godine

Trener je hteo da odmori Jokica ali je on odgovorio da Srbi ne odmaraju, ali je sada sam sebe demantovao.. sto se tice ostalog jesi u pravu a da li je zaista bilo potrebno da igra svih 72 u prvom delu je pitanje..
z

zvezdašššššššššššš

pre gotovo 3 godine

Treba Raško Katić da ga ponovo vaspita ko kad je igrao megu vojvođanin

Bojank91

pre gotovo 3 godine

Ne odustaje on zato što ga pljujemo nego ga pljujemo zato što ne igra za svoju zemlju. Cela nacija se kune i ponosi se mvp-jem i svuda njegova slika sa zastavom Srbije, a on mora da odmara. Da su izborili finale plejofa igrao bi samo tako. Kako to da se Srbi umaraju uvek, a mnogi legendarni košarkaši stalno igraju za svoje zemlje. Boli ga patka i to je cela i jedina istina
Z

Zn

pre gotovo 3 godine

Bilo bi super da se ovaj gospodin vise nikad ne nadje na spisku reprezentacije da ne mora da se pravda zasto ne mora da igra. Sale, Danilovic, Teo, starije generacije, da ne nabrajam su legende jer su igrali za drzavni tim, ne bi ovakve statuse legendi imali da su igrali samo u Virtusu, Cska, Nba…ovo je drugacije vreme definitivno

Falični Tom

pre gotovo 3 godine

Tako je bre. Do juče MVP, ponos države, tako je Nikola Srbine a danas pljuvačina i provlačenje kroz blato. Njegova stvar, njegov izbor. Iskreno više mi se sviđa da odmah kaže da neće ili ne može da igra nego da dođe tamo i da se vuče po terenu. Ovako je ostavio mesto za nekog ko može i hoće da pogine za dres. Na kraju kad se podvuče, ja sam i dalje ponosan što je MVP i što je iz Srbije.
S

Somborac

pre gotovo 3 godine

Kad se vratis u Sombor, ne pitaj vise "je li ko za basket", nego idi jasi konje, janjicaru...
L

Legenda007

pre gotovo 3 godine

Ne treba ga vise zvati. Neka puse ku*ac svi koji si ga do juce u zvezde okivali sto je MVP. A i on neka ga popusi. Veliki igrac i mali covek.
P

Papi Chulo

pre gotovo 3 godine

Birca trlja ruke 😀
E

E pa

pre gotovo 3 godine

Tačno sam znao da će do ovoga da dođe. Više nas apsolutno ne zanimaš jokiću
V

Vlad84

pre gotovo 3 godine

SISA ;VAZNIJI MU DENVER;JA GA NIKADA VISE NE BI ZVAO;ALI NIKADA;KO ODIGRA KVALIFIKACIJE TAJ NEKA IGRA I TURNIR:KO ODBIJE REPREZENTACIJU A DA NIJE POVREDA;NEMA VISE POZIVA PA TI NASTUPAJ ZA KOGA HOCES
n

nikolaaaaaa

pre gotovo 3 godine

sramota.Dokle da nas terorisu nasi.idi timari konje sramoto srpskog roda
B

Bravo Nikola

pre gotovo 3 godine

TO JOKIĆU DOKTORE! Najlepša vest ovog jutra, neka si sasekao sve ove prevarante koji su ti se do pre 5 dana divili a sada te pljuju. Sada se u punom sjaju pokazuje taj ciganski mentalitet koji nas odlikuje kao narod. A inače za repku se nisu odazvali ni Divac ni Salo, kada smo trebali 2000 da branimo srebro iz Atalante za ovu mlađu generaciju koja je juče izašla iz pelena a sve znaju.
B

Bg

pre gotovo 3 godine

Zato su Divac i Stojakovic posle finala sa Lejkersima 2002 igrali na SP u Indijanapolisu i osvojili zlato … decku svo postovanje za uspeh ali nece biti medju narod legenda kao oni…
P

Peter g

pre gotovo 3 godine

Iz Atalante?
G

Gost101

pre gotovo 3 godine

Prvo, uopste ga ne mrzim. Navijacu za njega u Denveru bez obzira, ali ne mozes porediti njega i Divca. Divac je jedno ljeto odustao u 32. godini zivota sa kilometrima medalja za reprezentaciju. Vratio se 2002. godine i osvojio zlato. Da su osvojili zlato na SP, pa sada odustao, rekao bih OK. Ali, ovako....
G

Gost101

pre gotovo 3 godine

Pokusevski i Smailagic i ne treba da dolaze, jer oboje treba da rade na sebi. Ja ih kao selektor ne bi ni zvao. Za Pokusevskog je ovo ljeto kada se treba pripremiti maksimalno da bi u potpunosti razvio svoj potencijal, a Smailagic se treba izboriti za prvi tim. Za Jokica stvarno nema opravdanja.
G

GSW

pre gotovo 3 godine

Vidim velike “patriote” kao i uvek najveci pljuvaci, odmah se prepoznaju ti radikalski komentari, za razliku od njega koji svoj posao obavalja veoma dobro, vi ste se pojedinacno potrudili za svoju zemlju da uradite nesto? Zato je i ovaj na vlasti zbog takvih “patriJota” radikalskih..ocisti svoje dvoriste , ne bacaj smece, ne vredjaj, okupaj se, pa kad to uradis onda eventualno mozes da das komentar na portalu o nekom uspesnom sportisti..sportsko - patrijoCki pozdrav .. 3 prsta
V

Vozdovac

pre gotovo 3 godine

Neverovatno... imao bi mesec dana za odmor, price o maksimalnom ugovoru su smesne jer bi ga potpisao svakako. Ovo je bas porazavajuce, kako Doncic nije umoran, Bogdanovic itd...
A

Atana

pre gotovo 3 godine

Pa dobro, sta je problem, decko je rekao da ne moze igrati ovog leta, nije rekao da vise nikada nece igrati za reprezentaciju. A realno, nije kao da bi njegovo igranje nesto nama znacilo previse jer mi nemamo igrace koji bi mogli igrati sa njim ta back-door utrcavanja, nit imamo igrace koji bi mogli efikasno zakrpiti njegove slabosti u odbrani. I Giannis je bio MVP pa se Grcka lose provela na prethodonm svetkom prvenstvu, jer NBA igra je dosta drugacija.
D

Dre

pre gotovo 3 godine

Covek sanja konje danima, kakva repka
C

Cer

pre gotovo 3 godine

Gomila komentara "Srbi ga ionako pljuju". Srbi su poceli da ga pljuju tacno onog dana kada je sve vukao za nas i nije hteo da kaze da li ce igrati za reprezentaciju (prvi put), pa na kraju odustao. I izgleda da su ti Srbi bili u pravu...
L

Lafarge

pre gotovo 3 godine

Neka mi neko objasni kako je moguce, da su Ginobili, Gasol, Parker i Novicki godinama igrali za reprezentaciju i bez odmora? Gasol igrao nekad i do finala jer je igrao u jakim klubovima, Parker nekoliko godina sa San Antoniom minimum finale divizije, Ginobili takodje... i sad se ja pitam kako su oni mogli a Jokic ne moze? Ne znam, nisam pametan, razmisljam kako bi ja uradio na njegovom mestu ali nemam odgovora...
N

Nemus2323

pre gotovo 3 godine

Matori nije isto ovaj ti odigrao preko 180+ mečeva u dve godine. Zbog korone raspored bio više nego zategnut. Ovi što si nabrojao nisu ni blizu imali minutažu koju je Jokić imao zbog manjka podrške u timu.
G

Gostic 85

pre gotovo 3 godine

Znas zasto zato sto je Patriotizam srpski sportista a pogotovo iz Srbije vrlo mali eto zato Novicki, Parker i ostali vole svoju domovinu i svoj Narod eto zato
v

valdy

pre gotovo 3 godine

Slažem se sa tobom u potpunosti, al mislim da je kod ovakvih izjava ključno osiguranje, koji naši neće ili nemaju da plate i onda igrač izađe i kaže da je umoran. Španija, Francuska... imaju pare za to.
D

Dalibor1234

pre gotovo 3 godine

Nisam toliko iznenadjen, s obzirom kako smo ga pljuvali 2017e
G

Gostimir

pre gotovo 3 godine

Pa kako ga pljuje sopstveni narod vec godinama ni ne treba da igra, stvarno smo stoka od ljudi
N

Nex

pre gotovo 3 godine

Sve to potice iz porodice tako da se ne treba cuditi. Vecina danasnjih Srba ne oseca srpstvo niti ima bilo kakvu nacionalnu svest pa tako i Nikola. Da se ne lazemo, za vecinu pa i Nikolu, Srbija je samo geografski pojam, mesto gde su rodjeni i nista vise. Ja sam kao dete slusao kasete sa pesmama o Kosovu, Karadjordju, Sindjelicu itd a I danas mi srce zaigra i suze podju kad ih cujem. Nikola kao i ostale tikve bez korena kad bi ih cuo verovatno bi povratio. Nece on nikad vise igrati za reprezentaciju. I ovo sto je dvaput doso bilo je na silu i preko volje.
j

ja cu ti objasniti

pre gotovo 3 godine

Navedeni igraci su igrali za jako ozbiljne zemlje koje su garantovale da u slucaju bilo kakve povrede oni snose sve troskove, tako da im ugovori nisu bili ugrozeni..srbija nije ozbiljna zemlja jer se u njoj ljudi omalovazavaju , istog jokica su pljuvali na sva usta, pa onda slavili mvp titulu i sad opet pljuvacina..tako da ne zasluzuju da covjek igra i razlog su sto se on vjerovatno osjeca nelagodno , jer jedino srbija predstavlja igru za repku kao pitanje zivota i smrti.
a

au brale

pre gotovo 3 godine

bas ljigav koment .povraticu.. a bas zbog takvih kao ti , Joker i ne igra i ne treba da igra za reprezentaciju,
I

I_tako

pre gotovo 3 godine

Nemoze se patriotizam razvijati propagandom, ko sto se ovde radi ve 30 godina. Za patriotizam je potrebno da imas uredjeno drustvo, dzabe prica, ako se sve u drzavi radi preko veza i sredjivanja, kako onda da osetis potrebu da si nesto duzan drzavi, ako drzava nista ne cini za tebe.
g

gosturina

pre gotovo 3 godine

A mogao je otici na odmor kao gospodin…
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 3 godine

Dezerter!!!
M

Mile12

pre gotovo 3 godine

Kladim se da pola ovih likova koji sada pljuju Jokića,do juče ga je veličalo i pradstavljalo kao ,,navijača partizana"!Njegova odluka,i dalje je najbolji igrač NBA,ponosan sam na njega ali očigledno nema izraženu nacionalnu pripadnost!
N

Ne kontam

pre gotovo 3 godine

Hoćeš da kažeš da su ga navijači Partizana veličali a sada pljuju...Haha kakvi spinovi, da li se vi radjate takvi ili...
M

Mile12

pre gotovo 3 godine

Ispravka:pljuvali pa veličali pa sada opet pljujete !Molim da se replika objavi.
A

Avenger

pre gotovo 3 godine

Čoveče mogao si zastavu nositi na ceremoniji otvaranja.
А

АРАНЂЕЛ ГОЛУБОВИЋ

pre gotovo 3 godine

То је оно кад се Срби радују његовој МВП титули, а од тога ништа немају, то је лично признање које не значи ништа баш из овог разлога кад треба показати нешто у дресу своје земље, проблем је и доћи
S

Skakadak

pre gotovo 3 godine

A kada je uopste i igrao za nas?
G

Gost 333

pre gotovo 3 godine

Ono kad si blizu da budes u rangu sa Novakom,a zavrsis u rangu sa zagorcem.

rty

pre gotovo 3 godine

Zagorac je iznad njega.
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Realno nije bio ni blizu da bude u rangu sa Novakom. Ni on , niti bilo ko drugi. Nole je bio par puta 1. sportista sveta , niko to od nasih nece biti.
S

Skeni96

pre gotovo 3 godine

Da bi bio u rangu sa novakom prvo mora da bude goat u kosarci
B

Blaž

pre gotovo 3 godine

E jadovi jadni, sve biste vi igrali po 100 meceva. Ne mozete za autobusom da potrcite a komentarisete nesto. Blavori…
U

Uslje

pre gotovo 3 godine

E da je Bogdan tako razmisljao, on nikada nije bio umoran. Jednostavno uvek cu vise ceniti Kalinu, Lucu i Bogdana... momke koji su uvek ostavljali srce na terenu!
Б

Борчанац

pre gotovo 3 godine

inace Bogdan prvi put igra play of.tako dq je uvek imao mesec dana odmora vise od Jokica.ali isto Novicki je igrao bez pogovora za Nemce a covek je poljak.Luka Doncic za Slovence a covek je Srbin.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 3 godine

I jos jedna stvar, posto si trenutno zdrav, prav i neces da igras. Nikada ti u zivotu ne bih dao da igras za reprezentaciju taman na kolenima da molis, sve sa svojim konjem i ona dva istetovirana buzdovana od brace sto glume kriminalce po Americi u svakoj drugoj kafani u Srbiji bi leteli naglavacke a da zive na Vozdovcu, Dorćolu, Karaburmi na ulicu ne bi smeli bez mame da izadju.
K

Kalezza

pre gotovo 3 godine

Igrali su jer su reprezentativci Njemacke, Spanije, Francuske i osjecaju odgovornost prema svojoj zemlji s pravom dok je Nikola reprezentativac Srbije i ne osjeca odgovornost da igra s pravom. Amerika ne moze Njemcu da postavi ultimatum ali moze Srbinu. Neko je sila a neko boranija.
J

Joe Lesh

pre gotovo 3 godine

Lazic i Dobric bez dana pauze, prekjucer zavrsili sezonu padajuci od umora. Danas ih vidim vec treniraju u Pioniru, nisam mogao ocima da verujem. Teodosic isti slucaj. Bobi " utekao" prvim letom cim je ispao iz play offa, Bogi jedva ceka da ispadne i da se vata reprezentacije. Ovo su pravi MVP-i koji mud**a zaprasuju cestu.
c

cu

pre gotovo 3 godine

lazic i dobric hahahahahahaha oni pali od umora ??? hahahahah
S

Srpska

pre gotovo 3 godine

Dezerter.
S

Srecko013

pre gotovo 3 godine

.. Svaka mu čast. Nit je on za košarku kakvu igra reprezentacija, niti su saigrači voljni da igraju kako on igra. Lepo brate, ne zauzimaj mesto bez veze nekome, a tih 15 min što bi te puštali nek igra neko drugi.
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Covek je vec dobio superMAX ugovor samim tim sto izabran za MVP ija... Ima sve, najbolji je... Nijedan jedini razlog ne postoji da ne igra na OI... Ne mora da igra kvalifikacije uopste... Coveka boli ona stvar za Srbiju... Jednostavno ne treba nikad da igra za reprezentaciju jer su ga uvek terali na to... Treba da bude najveca cast da igras za reprezentaciju... A on gleda tako da Srbiji treba da bude cast jer igra za nju...
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Ne kradi nik papane, smisli drugo nesto nije tesko.
B

Bole1

pre gotovo 3 godine

Sto se mene tiče, ti više ne igraš košarku, pratim NBA kao i pre tebe nepristrasno, briga me i za tebe i za Denver. Ako budeš igrao protiv Dončića, naravno za Dončića navijam. Kako su ispali naivni ovi sto su šerovali na insta JOKIĆ MVP. Eto vam ga MVP.
j

jokic91

pre gotovo 3 godine

Samo lagano brate,tacno se vidi po komentarima koliko su ljudi nesrecni sa samim sobom,pa dodju ovde i pljuju tebe jer nisi u mogucnosti da igras.Kako to,ti ne smes da je igras,ko je tebi to dao za pravo? hahaha Uzivaj brate,zdravlje i odmor su na prvom mestu.Do juce ga hvalili svi mvp ovo ono,sad drvlje i kamenje...Takav smo narod,ne prastamo uspeh,drugi su nam krivi za nas sopstveni neuspeh i tako dalje.Nema veze brate,odmaraj.Mlad si ti.Ja ti nista licno ne zameram jer si i ti obican covek kao i mi svi i imas pravo da kazes ne.Pozz,radim drugu seriju treninga nemam vremena da pljujem druge ljude ne bavim se time,bavim se sobom.Dok se gori bave boljima,bolji se bave sobom,zato su i bolji.Prosto,tolko.
М

МилеНбг

pre gotovo 3 godine

Статус легенде се у овој земљи ( а и у свакој другој) обезбеђује игром за национални тим и медаљама за свој народ. А својим медаљама из Денвера се кити по Америци. Зато Јокић није Радуљици неком ни црно испод нокта! Ајде бре, шта има Србија од твог денверовања ако не играш за репрезентацију?? Ј... нам се за Денвер и НБА лигу! Од данас за мене непостојећи спортиста буквално. Нула од човека!
F

Frau Schilowitsch

pre gotovo 3 godine

A naslov kao da su ga naši političari skovali, da ne prestraše ljude - stavite naslov, jasno, "Jokić neće igrati za Srbiju na Olimpijskim igrama".
M

MFC

pre gotovo 3 godine

Nije se druze jos Srbija kvalifikovala za Olimpijske igre
v

veljko slo

pre gotovo 3 godine

Evo ga Doncic trenira sa reprezentacijom. I u petak igra prijateljsku sa hrvatskom. Hvala ti nikola razumijem te ali i ne. Nije evropsko nego OI. JASI KONJA U SOMBORU.
K

KKP

pre gotovo 3 godine

Smrdi do ovde debeli amer
S

SUNĐER BOB

pre gotovo 3 godine

Jokić nije glup. Zna on da u evropskoj košarci, onoj gde se igra jaka odbrana, on je nespretni debeljko. Nije njega Djordjević džabe držao na klupi. U cirkusu, NBA, on je nešto drugo. MVP je dobio zbog forsiranja belih igrača, a njega porediti sa tamnoputima je komedija. Sa druge strane, Dončić rastura gde god da ga postaviš. Jednostavno dečko je pravi košarkaš. Debeljku je sekira upala u med, pa je ne vadi.
G

Gost148583

pre gotovo 3 godine

I onda dodje taj cirkus u punom sastavu i pravi cirkus od svake evropske selekcije
M

Mk

pre gotovo 3 godine

Znači u životu više neću pogledati utakmicu Denvera, radovao sam se svakoj pobedi zbog ovog kojem je Srbija zadnja rupa na svirali, ma daj bre..........
P

Pozlatanko

pre gotovo 3 godine

Druže, ja nisam odgledao nijednu utakmicu Denvera ali mi je mnogo drago zbog Jokića.Dečko je odigrao preko 100 utakmica ove sezone i logično je da će mu odmor prijati isto kao i tebi posle naporne radne sezone(ako si uopšte zaposlen).Talentovana smo nacija za košarku i imamo i bez njega dobar roster tako da ne brinem što se reprezentacije tiče nego se više brinem za vas koji ostavljate toliko komentara mržnje,to je zabrinjavajuće!
I

IgorVr

pre gotovo 3 godine

Čoveka prosto ne zanima ni reprezentacija , ni Srbija, što je ok, ko nas j... što se palimo i navijamo noćima za "naše".
G

Gost1990

pre gotovo 3 godine

Volim Jokica i svaka mu cast na svemu sto je postigao. Ali nije mi jasno, bas je pre neki dan bio na mocartu intervju gde covek kaze da je igrao svaku utakmicu jer nije bio povredjen i nema razloga da onda ne igra odnosno da bi se osecao kao da vara. Zasto onda ako nisi povredjen ne mozes da igras na OI? I tu bi mogao neke utakmice da odmara ili igra manje u zavisnosti od rezultata?
G

Gosthaha

pre gotovo 3 godine

Ljudi,moramo shvatiti neke stvari.Kao prvo,profesionalni sportisti ne smeju da rizikuju povredu dok igraju za reprezentaciju.Drugo,reprezentacije igraju,kada nema klupskih obaveza,a to je vreme odmora za sportiste.Trece i najvanije je da kod nas Srba ne postoji nacionalni identitet i ljubav prema drzavi,kao kod Hrvata.Nama su komunisti to godinama unistavali jugoslovenstvom i uspeli su.Zvog tih razloga se sportisti odricu igranja za repku,nezavisno o tome ko je selektor.

rty

pre gotovo 3 godine

Lupetas gluposti, pogledaj taj kult hrvata u kosarci i kod nas i gde postoji kult a gde ne. Zato ga ljudi i pljuju jer za reprezentaciju u kosarci se gine i svi ginu i odazivaju se decenijama. Desi se ponekad ekses da neko ne dodje odbije ali tada naidje na osude. Jokic redovno odbija da igra i jasno je da je za kritiku. Ne treba ga vise zvati i zavrsiti ovu pricu. Da je fudbal u pitanju bilo bi 10 negativnih komentara jer tamo kult reprezentacije ne postoji. Kosarka je neka druga prica, bar kod nas.
k

komunjara

pre gotovo 3 godine

pa on nije ni zapamtio komuniste...kako nisu Djorđeviću,Daniloviću, Divcu
G

Gosthaha

pre gotovo 3 godine

Ne mora da zapamti komuniste,dovoljno je da su zatrovali srpstvo svojim idejama,a to se danas jos uvek ogleda.Ako malo razmislite,ti isti komunisti i danas vladaju,kroz svoju decu,kumove,rodjake i ucenike.Duboko su usadili svoje korenje u svemu,ali mozda to ne vidite.Svi ti generali su svoju decu skolovali i postavljali na svoja mesta.Ne znate da se onaj valjevac pre neki godinu "povredio" za reprezwntaciju,a onda igrao za svoj tum?Kratka vam pamet momci!Ocigledno je da ste mladi i ne mozete da dobacite dalje i shvatite uzroke nepostojanja ljubavi prema drzavi i dresu!
G

Gostususys

pre gotovo 3 godine

hahaha eto ga mvp
J

Jen,dva,tri

pre gotovo 3 godine

Pa nemoras ni da igras,samo budi u timu,izgledali bi strasnije,udjes samo u polufinalu i finalu
k

knn

pre gotovo 3 godine

Izdao si srbiju
G

Gost 333

pre gotovo 3 godine

Postovanje za sve Jokicu. Ali jbg,svr vise si za ljude u Srbiji,samo najobicniji igrac.
S

SUNĐER BOB

pre gotovo 3 godine

a vi ga i dalje hvali te...ne postoji vise..
1

1983

pre gotovo 3 godine

Treba mu oduzeti pasos i zabraniti ulazak u zemlju
G

Goster

pre gotovo 3 godine

nema toga što bi moglo da me natera da odbijem da igram za reprezentaciju ni supermax ugovor ni NBA liga niti bilo ko jer je realno da trofeje Nikola Jokicu ces videti samo u reprezentaciji ,nije isto kad oznojis dres za nekoga ko je budan u 3 ujutru da gleda tvoj meč i nekoga ko dodje iz zezancije da te gleda.Ne postoji taj umor niti bilo šta nacionalni dres je svetinja sigurno kad si dete ne mastas o plej ofu NBA lige nego olimpijskom zlatu trojki u zadnjoj sekundi i himni na postolju.Dragi Jokicu svaka čast na tvojim individualnim i klupskim uspjesima nadam se da će u tvom rodnom gradu ti dati do znanja kakvu grešku praviš
g

gahahahaha

pre gotovo 3 godine

To pricas zato sto radis u Maksiju za minimalac i nisi srecan svojim zivotom.Evo posto 6 dana radis ajde dodji sedmi dan na ispomoc u Ideji? neces odmaras.Ukljuci glavu batana
G

Goster

pre gotovo 3 godine

ne radim u maksiju niti sta ima veze sa tim,a i da radim velika je razlika zato što Jokić radi ono što voli i prima masnu platu i neka zaslužio je ali reprezentacija je reprezentacija on predstavlja nas obične smrtnike u tom dresu i radnike maksija i idee i one djubretare na ulici ali ti to ne kapiras jer tvoj mozak funkcioniše na par klikova i to ti je
E

Eh

pre gotovo 3 godine

Ljudi mora čovek da se odmori,nije kao Dončić,koji je imao pomoć Brunsona,Hardaveja,Porzingisa... Dok je Jokić igrao sam zato što MPJ nije uhvatio formu,Milsap i Gordon lagano mogu u penziju,Kampaco samo ako nabije telo i ništa više. Jedino Marej kad se vrati,tad će imati pomoć. Sportski pozdrav.
O

Otodjibaje

pre gotovo 3 godine

Sta ima veze, pustite decka neka odmpri
K

Kalezza

pre gotovo 3 godine

Juce med i mlijeko a jutros drvlje i kamenje, ovako bi i za Novaka pricali da ovaj ne srbuje po svijetu. Ovdje se i dalje zivi po principu da je igrac veci od kluba. Denver i Amerika su razvili Nikolu Jokica, Denver i Amerika su mu materijalno obezbijedili pra pra praunučad i normalno da ima njih da slusa.
a

as

pre gotovo 3 godine

Da nije bilo Dejana Milojevića, Nikola Jokić bi danas vrteo gume po Somboru i to ne u sklopu treninga, već bi vozio traktor za nekog lokalnog poljoprivrednika i jeo bi slanine i luka za doručak.
Ž

Živadin i miladin

pre gotovo 3 godine

Druškane, jeste njemu denver obezbedio ali da nije on napravio sta je napravio denver bi se pomenu u vestima 1 u nikad... Tako da se i on tu nesto pita. Kaaako nemcima i francuzima klub nikad nista ne zabrani, kako Ronaldo moze Pirlu da kaze da u prvenstvu odmara da bi bio spreman za kvalifikacije sa repkom? Ima malo i do igraca ;)

rty

pre gotovo 3 godine

Oni su ga nadogradili u ono sto je danas. Ali nisu ga razvili, pored talenta on je koliko me secanje ne vara razvoj poceo ovde igrao Aba ligu sa Megom bio odlican i zasluzio da bude izabran na draftu. Ne stoji tvoja konstatacija, jeste on tamo placen ali placeni su i drugi pa igraju.
A

Allianz

pre gotovo 3 godine

Ne lupetaj

rty

pre gotovo 3 godine

Nece on nikada vise igrati za Srbiju. I ne treba ga vise ni zvati niti bi portali trebalo da izvestavaju i smaraju u vezi sa njim. Svaka cast na individualnom uspehu ali decko nema zelju da predstavlja svoju zemlju ni na Olimpijadi. Onda je gotovo sigurno da nece nikada igrati ni SP ni EP tako da ne treba ga ni pozivati vise. Jednostavno nece ima svoje razloge ne treba ga ni pljuvati samo ga treba maksimalno marginalizovati jer je za ovu zemlju nebitan lik.
a

ass222

pre gotovo 3 godine

as njemu je Misko Raznatovic pomogao koji ga je i doveo u Megu.Ne lupetaj kad pojma nemas.Pozdrav
K

Kalezza

pre gotovo 3 godine

Vi malo brkate loncice. Amerika ne moze da zabrani Francuzima i Njemcima jer su oni Francuzi i Njemci, Srbima i ostaloj boraniji mogu. Nikola je otkriven od Mege kao sto su otkriveni i mnogi drugi tipa Bitadzea pa sta? Nikola Jokic je Nikola Jokic na danasnji dan jer mu je americki sistem pomogao da razvije talenat i unaprijedi ga kao igraca. Nikola od Srbije nema nista, od NBA ima sve.
A

Alex55

pre gotovo 3 godine

@Kalezza Ti dečko ovde jedini brkaš lončiće. U košarci su upravo Nemci buranija, Francuzi malo jači. Jokić je MVP, najbolji igrač na svetu, ako želi da igra za reprezentaciju, to niko ne može da mu zabrani. Samo što on neće. Kako Dončiću ne mogu da zabrane da igra za Sloveniju? Šta, jel Slovenija sila u svetu, pa neće da joj se zameraju? A spominjanje Bitadžea je urnebesno. Jel taj Bitadže MVP, pa je bitno što je igrao u Megi? Nije. Jokića je otkrila Mega- danas je MVP. Da ga oni nisu doveli, ko zna da gde bi sada bio. A s obzirom da sam iz Sombora i znam ljude koji su ga ovde trenirali, znam i koliko su ponosni na to što je uspeo i što su imali priliku da ga treniraju. A on je klasični seljak koji je iz opanaka ušao u cipele, pa sad misli da je veći od zemlje i naroda iz kojeg je ponikao.
K

Kalezza

pre gotovo 3 godine

Alex55 ne brkam ja nista nego si ti zatucan izgleda. Ne kazem sile u kosarkaskom smislu nego drzavnom. Ako Njemacka drzava zatrazi od Njemca koji igra u NBA da igra on ce da igra nezavisno od toga sto neki Denver kaze ali ako Srbija zatrazi to je smijesno. Druga stvar, Slovenija je kao drzava daleko ispred Srbije, clanica Evropske unije itd. Cak i ona ima veci uticaj kao drzava na Luku za razliku od Srbije koja nema izgleda nikakav uticaj na Nikolu.
V

Vile sampion izraziti

pre gotovo 3 godine

Ako su ona deca i heroji mogli svi do zadnjeg da izginu na Kosarama za Srbiju, mogao si i ti da igras za reprezentaciju i to na Olimpijskim igrama. Eno ti ona tvoja dva istetovirana buzdovana od brata pa sa njima prevrci gume i timari konja po Somboru. Bruko, kukavice i izdajice. Pa koliko je Luka Modric odigrao utakmica za Real ove sezone pa eno ga na evropskom. Sramoto jedna. Dzabe ti mvp titula mali covece.
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Nazalost imamo Noleta koji gde god krene pominje i promovise Srbiju na svakom koraku, predstavlja je i pominje uvek i istice odakle je... a imamo i ovo... Kad je ovaj pomenuo nas narod, ja se ne secam... jednostavno coveka ne zanima nasa zemlja i to je to... Novak Djokovic koji ima 4 velika turnira u 3 meseca ce igrati na Olimpijskim Igrama za Srbiju, a ovaj nece, nije da ne moze nego ne zeli... Na njegovu veliku zalost... Koja velika zalost da ima imalo zelje igrao bi... Pritom je Denver ispao ranije, ima vremena i da se odmori, mislim i da bi mu selektor dao duze slobodno ako zeli... Kazi lepo, ne zelim da igram i to je to... Narod nije glup... Za njega sad imam osecaj kao da je neki americki kosarkas srpskog porekla, kog ne zanima Srbija uopste i nema veze sa njom...
M

Mk

pre gotovo 3 godine

On je nas Frenk Kaminski. Nek promeni ime i prezime u Nick Jokych
K

KućaBezProzora

pre gotovo 3 godine

Auuuu... Kakvo razočaranje... Stvarno sam se nadao da će igrati na OI, nekako nisam to dovodio u pitanje. S druge strane, mnogo je igrao, vukao celu franšizu... Ne treba ga osuđivati, ali je ovo stvarno jedna vrlo razočaravajuća vest...
L

Luka555

pre gotovo 3 godine

Konacno jedan normalan komentar. Razocarenje svakako jeste ali treba uzeti u obzir da je covek od avgusta do sad odigrao preko 100 meceva i imao manje od mesec dana pauze pred pocetak priprema za sledecu sezonu. Ove sezone je odigrao svaki mec i normalno da je umoran. Bez obzira na sve, ne treba ga prozivati to je njegova odluka i sa punim pravom i opravdanjem ce ovo leto preskociti. Samo neka se svi odavde zapitaju postoji li igrac koji je u poslednjih nekoliko godina bio vise pljuvan i prozivan od Nikole Jokica kada je u pitanju reprezentacija? Decku su mozak popili 2017 sto nije dosao a osim njega nije doslo jos 6 igraca koje niko pomenuo nije, pre dve godine je prvo prozivan kako nece doci na svetsko pa on dodje i onda kad se napravio neuspeh jedan od glavnih krivaca za to je pogadjate Jokic. Ja da sam na njegovom mestu ozbiljno bih se zapitao da li vise da igram za reprezentaciju jer kada ga ovako pljuje i ne postuje njegov narod o cemu dalje da pricamo.
S

Solinjo88

pre gotovo 3 godine

Samo je ovdje ljudima normalno da ne slusas nekoga ko te placa lol Denver mu placa desetine miliona godisnje i ocekuje da im Nikola to vrati sa poslusnoscu i spremnoscu. Nikola kao i Novak od Srbije nemaju NISTA bez tapsanje po ramenu kad uspiju i pljuvanje kad ne uspiju.

rty

pre gotovo 3 godine

Placali su i Dirka, Skolu, Parkera, Gasola pa nisu propustali ni jedno takmicenje a kamoli OI koje se u karijeri dese 3-4 puta.
S

Solinjo88

pre gotovo 3 godine

Druze, to su reprezentativci Francuske, Spanije…ti znas da su Francuska i te zemlje sile a Srbija banana drzava?

rty

pre gotovo 3 godine

U kosarci su sile u odnosu na Srbiju? Nisam znao iskreno.
S

Solinjo88

pre gotovo 3 godine

Kao drzave jadan. Amerika sa Srbijom moze sto oce, sa nekom Francuskom ne moze. Francuzu ne moze da naredi ali Srbinu moze.

rty

pre gotovo 3 godine

O cemu ti pricas kakva naredjenja sta si istripovao. Kako Bogdanovicu ili Marjanovicu niko nije naredio nista. Kakve ljudi gluposti pisu nisu ni svesni. Mislis da Dirku nisu rekli ne preporucujemo ti da igras i on igra? Denver saopsti ne preporucujemo ali podrzavamo odluku igraca ukoliko zeli da igra. I sta je tu zabrana? Kako uvek njemu samo zabrane a svi drugi all star igraci igraju OI?
K

Kalezza

pre gotovo 3 godine

Dirku su preporucili ali Dirk mora da se oduzi Njemackoj drzavi, ona je i stala iza njega kao svog sportiste i stitila ga od menadzera. Nikola od Srbije nema nista, nista mu nije dala. Njega je lansirao Zeljko i njemu se oduzio tako sto se Zeljko ugradio u procenat. Posto Zeljku ne duguje nista, nema Nikola nikakvo sidro koje bi ga vuklo ka Srbiji. On ce igrati kad se njemu strefi i kad on bude htio. Savez ce ga zvati svakako opet jer je Nikola svjetsko ime.
S

Solinjo88

pre gotovo 3 godine

Ne Zeljko no Misko hahahah

rty

pre gotovo 3 godine

@Kalezza Ne razumes uopste raspravu. Samo kazem da imaju stvar izbora a ne da mu je opasna Amerika zabranila da ide zato sto je iz Srbije a nije iz Nemacke. Dirk je Dirk kako je samo stala Nemacka iza njega i zastitila ga od menadzera? To je najveca glupost koju sam procitao za Dirka. Stvar je izbora. I jedan i drugi su mogli da biraju. I pored 'preporuke'. To je sustina. Kakav Zeljko kakvi procenti...
S

Solinjo88

pre gotovo 3 godine

Ne vodim ja raspravu jadan no ti ukazujem da Dirk osjeca i ima odgovornost prema Njemackoj dok Nikola nema prema Srbiji. Razlog za to je jer Nikola ne osjeca da je njegov trud i rad vrijedan Srbije dok Dirk osjeca. Drugim rijecima, Nikolu kao i pola Srbije boli uvo za Srbiju. To je tako, to je njegovo pravo i drugi mogu samo da se ljute.
S

Salieri

pre gotovo 3 godine

Vise ga ne smatram svojim sunarodnikom
D

Dojcilo

pre gotovo 3 godine

Majstore, tebi je oprosteno.
S

Sasa1234

pre gotovo 3 godine

Dečku očigledno grb nije svetinja.... Ovo je uvreda za sve srpske radnike, poljoprivrednike, gradjevince....oni su umorni a ne ti.... 365 dana u godini rade po cijele dane, za smijesne plate, dnevnice, a on umoran od igranja kosarke....pri tom' skoro svi ce ustajati, bjezati sa posla da se gleda olimpijada, pa opet na posao, bez godisnjeg...a on za to vrijeme sa svim svojim milionima ce "odmarati" negdje....razocarao si me, toliko....
h

hihihihihi

pre gotovo 3 godine

Tacno se vidi da ti radis 365 dana u godini i to posao koji ne volis pa nisi srecan,zato ga i pljujes.Radi ma sebi druze
S

Sasa1234

pre gotovo 3 godine

Meni je drago ako ti imas a ne radis.... Nismo ovde bitni ni ti ni ja, nego Srbija.... Do olimpijade se mogao odmoriti da u rudniku radi, nista ga umoriti nece tih 6-7 utakmica na olimpijadi....al nismo svi isti, zato Bogdanu kapa do poda, one suze njegove Jokic nikada razumjeti nece....
d

deki_kg

pre gotovo 3 godine

Nije sad da cu da ga pljujem ali ako njemu igranje za reprezentaciju nije zadovoljstvo nije ni meni zadovoljstvo da ne spavam kako bih gledao njegov denver. Igraci koji odbijaju igre za reprezentaciju su za mene isti kao bilo koji drugi stranci. Razocarenje ali tako je kako je, sam je tako hteo.
S

Statler

pre gotovo 3 godine

Kao navijač i patriota veoma sam razočaran. S druge strane, nema nikakvu obavezu da igra za reprezentaciju, afirmisao se u privatnom klubu, državi ništa nije dužan, igra za sebe i svoj džep. Preostaje mi jedino da poštujem odluku. Verovatno ni vodeći USA igrači neće biti na olimpijadi ali oni imaju ogroman fond igrača tako da se to neće ni osetiti. Na žalost, mi nemamo takav luksuz.
a

ahahaghahagava

pre gotovo 3 godine

KO TE TERA DA NE SPAVAS DA BI GLEDAO NJEGA I DENVER?
S

Srpska

pre gotovo 3 godine

Oduzeti mu drzavljanstvo! Veleizdajnik,kao i svi koji ga podrzavaju.
С

СтКч

pre gotovo 3 godine

Као и свима који подржавају овај систем од 45те… не знам би ли ико задржао држављанство?!
L

Luka555

pre gotovo 3 godine

Sta bih dao da jos neko otkaze ma da dodjemo sa 6 igraca tamo. Koliko smo mi samo nezahvalni bukvalno ne zasluzujemo nista od ovog sto imamo.
N

Nole7Delija

pre gotovo 3 godine

Ti ovo zasluzujes! Upravo ovo!!! Kad Jokic kaze Srbi ne sede! A onda se neko cudi sto se Srbi ljute kad Jokic odluci da seri kad treba igrati za Srbiju!

Ivan Bogdanovic

pre gotovo 3 godine

MVP-mnogo veliki peder
G

Gost421

pre gotovo 3 godine

za vojvodinu bi igra da postoji
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Vojvodina postoji i pripada Srbiji. Razumem sta zelis da kazes i separatisticki komentar ti je odvratan i nije mu mesto ovde niti bilo gde drugo. I ovi sto blokiraju razne komentare ovaj tvoj su trebali da onemoguce.
Z

Zole

pre gotovo 3 godine

Imamo Bobija, Milutinova i Petruseva, pritom je Milutinov povredjen ko zna hoće se oporaviti. E moj Jokicu, ugledaj se na mladjeg Dončića koji je igrao svaku utakmicu skoro 40 minuta i odmah jasno rekao IGRAM ZA SLOVENIJU NA OI, TACKA. A i ako bi onako divljao kao u kini, svadjao se sa sudijama i dobijao tehnicke ne treba nam, više stete nego koristi. Imamo strasan tim i priliku da se okitimo zlatom, sledece OI svi ce imati 33+ godine a mladje generacije su jako jako tanke
f

face to face

pre gotovo 3 godine

Sramota. Zaradio si vec novca za pet zivota, a neces da se zrtvujes i obradujes sve gradjane Srbije i ispostujes "lude" saigrace koji ce da se bore i ginu za ovaj grb i zemlju! Ubile te pare, cifre u glavu, a mogao si odmarati kad zavrsis karijeru i laditi jajca na nekim egzoticnim destinacijama. Steta, razocarao si Srbiju!
Б

Боле333

pre gotovo 3 godine

Од мене више немаш глас ни за ону ол стар утакмицу.Дрес је светиња
G

GostVa

pre gotovo 3 godine

I onda se svaki put vratimo na Dirka Novickog!!
p

pivlanin

pre gotovo 3 godine

Rekoh vam pre par dana da se ne palite. Čovek, jednostavno, ne želi da igra za reprezentaciju. Nek prevrće gume.
L

Luka555

pre gotovo 3 godine

Nece jel? Igrao je vec na 2 velika takmicenja i doneo nam jednu medalju, kad je 2017 8 igraca otkazalo svi su uhvatili njega samo da prozivaju i to bez ikakvog razloga a onda kao slag na tortu bilo je i onih koji su ga 2019 prozivali i kritikovali za neuspeh reprezentacije. Budite srecni sto se ostali odazivaju jer mi kakvi smo ne zasluzujemo ni deo ovoga sto imamo
O

Oberin Martel

pre gotovo 3 godine

@Luka555, nije nam doneo ništa. I bez njega bi uzeli tu medalju. Za razliku od Jokića Gasol, Novicki, Dončić nisu umorni. Ne želi da igra za reprezentaciju i tu je kraj. Daleko je on Kićanovića, Dalipagića, Slavnića, Divca, Bodiroge...Idi jaši konje.

Sakur

pre gotovo 3 godine

Sad ce jokara u sombor na ispijanje po gajbi piva za vece
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Како вас овај ј--е, кад мусе прохте! Колико пута вас одјавио? Боли брига овог за отаџбину, није му понос национални дрес. Битно даје повео таму она два билмеза од своје браче, купио им карте у првом реду, па се они онако сељачки каче са неким свку утакмицу, скачу, прете, показују своју некултуру итд, итд.
F

FM

pre gotovo 3 godine

Jel treba da padne decko mrtav kao Eriksen? Jeste li vi normalni? Doncic nije imao ni blizu utakmica kao on, raspali Dalas ne zna sta je plejof.
a

as

pre gotovo 3 godine

Raspali Danas je igrao PO i Dončić ima par utakmica manje od Jokića u sezoni. Pritom je Dončić momak koji od juniorskih dana ima problem sa kolenima, a Jokić nije imao niti jednu kritičnu povredu, ili bilo šta slično u karijeri, jer mu je telo takvo - smlatavo, ali nije sklono povredama.
С

Спарта

pre gotovo 3 godine

Шта причаш? Ушао је Далас и изгубио 4:3 од Клиперса. Како то далеко мањи број утакмица? О чему причаш?
B

Boze sakloni

pre gotovo 3 godine

Kakav smo narod, pre neki dan ga dizali svi u nebesa MVP MVP bravo srpski ponos a sad ga pljujete. Da se razumemo, treba mu zameriti zbog ove odluke , ali sto ste lozili onda do danas maltene kao da ste vi osvojili MVP? Nema nama spasa
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Zato sto je nas i sto nam je drago sto je najbolji , mislili smo da i on zeli sve najbolje nasoj reprezentaciji i zemlji i da ce biti tu za OI i predstavljati nas na OI. Ali on se u medjuvremenu odjavio od naseg tima , samim tim i nas , koji disemo za sve ekipe i pojedince na OI i zelimo im svako dobro. Ali decko se amerikanizovao i ne zanima ga nas tim..
G

Gostkv

pre gotovo 3 godine

Sad mi je žao što sam ikad pričao o njemu a kamoli komentarisao i gledao njegove utakmice do kasno u noć. Do olimpijade ima mesec i vise dana. Morao je da igra.... Ali za mene više ne postoji NJ. Treba da ga je sramota, patro neće da odmori onih poslednjih par utakmica pred plej off, neće da ostavlja saigračw na cedilu. Druže, ostavio si sve ljude u Srbiji koji te vole i koji vole košarku na cedili. Tj popiš... Si se po domovini.... Sramno.... Ja sam bez reči....
A

Allianz

pre gotovo 3 godine

Sve si napisao do polovine komentara, a onda si počeo da lupaš gluposti
S

Sale Ugrinovci

pre gotovo 3 godine

Iskreno. Razumljivo i očekivano. Srećno. Samo jako i u nove pobede !!!!!
P

Pregovarac

pre gotovo 3 godine

Realno se i ocekivalo. Idi u Sombor odmaraj uz konje i gledaj na TVu mnogo vece ljude koji budu znojili srpski dres. Ja te vise ne bih ni zvao.
m

matija@talent.io

pre gotovo 3 godine

А сада у инат Јокићу да освојимо злато.
S

Srpska

pre gotovo 3 godine

Jos da mi neko kaze da je kikola bokic najbolji srpski kosarkas ikad. Nije najbolji ni danas. A kao covek je na nivou brace-mongloid.
P

Portista

pre gotovo 3 godine

Znate kad je Vestbruk osvojio MVP, pa su Hardenovi fanovi na drustvenim mrezama spamovali #NotMyMVP ? E pa otprilike ista stvar. Ovo je Denverov MVP, ne srpski.
C

Coban

pre gotovo 3 godine

Odmori se jokicu. Kad tad ce on opet zaigrati za srbiju, nije to smak sveta... opusteno

commando

pre gotovo 3 godine

Budi siguran, da više neće ni biti pozvan u reprezentaciju.
T

Tja...

pre gotovo 3 godine

Putuj igumane...
e

esex

pre gotovo 3 godine

bas njega briga za nasa misljenja..ono sto mene zanima jeste kako neko moze da odbije olimpijske igre i svoju zemlju?!?!
S

Statler

pre gotovo 3 godine

Veoma lako, ima oko 200 miliona razloga za to. Lik je MVP i treba da potpiše novi ugovor a poslodavac neće da rizikuje. Zato su ga i "savetovali" da se odmori i batali OI.
E

Elen

pre gotovo 3 godine

Mvp! Mvp! Mvp!
К

Кum Danilko

pre gotovo 3 godine

...sveta ali ne i Srbije! Ta titula je doživotno dodeljena mom zetu
E

Elen

pre gotovo 3 godine

Ali mvp je vrlo važna stvar jel tako @Medellín?
K

Ko bi lo

pre gotovo 3 godine

KONJARSTVO JE MNOGO SKUP SPORT.. ĆE PROPADNE 🐴🐴🐴🐴🐴🐴
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Pa najbolje svi da odustanu , svako je iz svog ugla umoran i treba mu odmor pa su dosli ipak. I na kvifikacione meceve. Do OI si mogao sigurno da odmoris dovoljno.. Steta. Nisi mi drag vise toliko , za mene licno ovo je uvreda za ostale momke i sve nas koji smo te ocekivali na OI. Dok se momci znoje na kvalifikacijama i na OI ti idi jasi konje , nakrivi sesir i muljaj travku po ustima kao pravi paor.
P

Pol Gaskoin

pre gotovo 3 godine

Pravi komentar! Tuga, cemer, jad!
D

Del.p

pre gotovo 3 godine

Ahahah nosati prevrtač guma nije izneverio.teška je to šljamina
L

Lajavi81

pre gotovo 3 godine

Bas sam se razocarao.Ti si veci Nikola od tog kluba, ne mogu oni tebi da postavljaju vise uslove-tako da ne vadi se na njih.A neki dan si izjavio kako je normalno sto si igrao svaku utakmicu prethodnih 11 meseci i da cesto nisi hteo da izadjes iz igre ili odmoris duze na klupi.Samo mi to sad nije jasno.Da ti treba odmor treba ti ali dovoljno je bilo do Olimpijade..Nikada nisam i ne bih pljuvao,ali ovo boli.Steta
Z

Zole

pre gotovo 3 godine

Nisam ni ocekivao drugacije, mi smo baksuzi na kvadrat. Ej bre to ti je 10-ak utakmica na Olimpijadi, u grupnoj fazi ne bi ni igrao odmarao bi, ima skoro 2 meseca dotle al džabe pricati sad.. Neko je Bogdanovic, Bobi, neko je Jokic. Pa Doncic je prvi rekao igram za Sloveniju na OI, a kod ovog svako leto neka tenzija, hoću-neću.. Ne pada mi na pamet da ga pljujem jer je najbolji igrač sveta, ali sam mnogo razocaran što to neće demonstrirati za reprezentaciju. A imamo nikad jači tim još od 2002.
n

najbolji igrac svijeta???

pre gotovo 3 godine

Mozda moze biti ali posle Kevina Duranta.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Хвала Богу па смо се опоравили од најцрњег периода у историји српске кошарке (2002-2013), а штета велика за Јокића и велики минус за њега код сваког искреног и часног српског патриоте
e

eee aj

pre gotovo 3 godine

Sad italijani pljuvanje na svoje igrace ...ahhahha ee al to nisu srbi.
S

Srpska

pre gotovo 3 godine

Crko,Dabogda.
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

E eee moj Nikola Brankovicu.
G

Gosta

pre gotovo 3 godine

Takvi su vam Somborci, uvek ispale. Dok dodjosi kao Milicic nikad.
M

Misisipi

pre gotovo 3 godine

Smesni su ovi lakoverni, kad trebao da potpise prvi ugovor onda e jbga ne moze zbog toga, posle ne moze jer treba da potpise novi ugovor, sada ne moze jer treba maksimalno ugovor a sutra dan nece moci jer treba da potpise neki medjuugovor. Decko je pacijent, neka se ugleda na Luku koji je izmislio kosarku za ovog precenjenog.
L

Luka555

pre gotovo 3 godine

Ko si ti da nekoga zoves pacijentom?
b

bd

pre gotovo 3 godine

Od danas vise ne pratim nba.
G

Gosttttt

pre gotovo 3 godine

Zasto nisam iznenadjen SRAM te bilo a I ne trebas Nam...
L

Lesak

pre gotovo 3 godine

Realno bilo je ocekivano da ovo leto preskoci. 1.Svaki mec Denvera odigrao u proseku 30+minuta, 2.MVP je ove sezone, samim tim ocekivanja za narednu su ista,a da bi se to ponovilo mora biti maksimalno spreman, sto znaci odmoran,e sad cinjenica je da bi imao jos 10 teskih utakmica plus pripreme 3. Mislim da je ovo pomalo pritisak Denvera na Nikolu, posto ce sigurno dobiti onaj max ugovor. 4.Da li ovo znaci da ce i u buduce da izostaje nazalost mislim da hoce(Denver ce svakako u narednih 3-4 godine sigurno igrati plej of, sto duze doguraju manje su sanse da ce igrati, jer ce svakako u ugovoru uneti klauzulu o tome da li i koliko ce moci da igra za reprezentaciju.. Imali smo takvih primera koliko hocete zadnjih godina
J

Ja sam jaaa

pre gotovo 3 godine

Pa druze i drugi su igrali svoje meceve, recimo Vasa Micic i Teodosic koji je mator pa je dosao. Ali ne i "zvezda". Kad mu je trener Denvera govorio da zeli da ga odmara, Jokic je hteo da igra po svaku cenu, a sad kad treba da pomogne svojoj drzavi, onda je umoran i treba mu odmor.
Z

Zole

pre gotovo 3 godine

Sve ja to razumem ali olimpijske igre se ne preskacu jednostavno. Lilard, Doncic i ostali svi oni su imali extremno tesku sezonu, pa im nije na pamet palo da ispale, nego su jasno rekli igramo na olimpijskim igrama. Ovom našem uradili mural od 5 metara visine, obozavan je od svih u drzavi i onda ovako nešto uradi, nema opravdanja!! Grupnu fazu bi preskocio, znači igrao bi 4 utakmice po nekih 25 minuta, to je problem jel? Ne mora ni trenirati, mogao je na svezinu to da odradi, al ne vredi pricati on ne oseća svoju zemlju i tacka. Bogdanovic je imao tesku povredu kolena, imao ozbiljnu minutazu od marta igrao svaku 30+ minuta pa ne pravi ni najmanji problem oko igranja za Srbiju
a

as

pre gotovo 3 godine

Sezona mu je trajala od 22. decembra, do 12. juna (nepunih 6 meseci, kad oduzmemo 2 nedelje Ol-star pauze). Miciću je sezona krenula 01. OKTOBRA, završila se 10. juna i on nije umoran, iako je odigrao više mečeva od Jokića? Plus, NBA regularni deo se igra kao basket ispred zgrade - zalaganje nula, dok je u Evropi svaki meč na nož.
M

Mamba

pre gotovo 3 godine

Decko klub, pazi dobro, NIJEDAN KLUB, ne moze da zabrani igracu da igra za reprezentaciju na EP, SP, OI, kvalifikacije su drugo, i to moze da ga ne pusti jer je u toku sezona. Jokicu i da je hteo da dodje i igra nista ne bi zamerili jer je on lice fransize sto bi Ameri rekli. Jednostavno on nije hteo da dodje. Razumem njegovu odluku, necu da ga pljujem, ali necu vise ni da navijam za njega. Pa mali Doncic ce da igra i kvalifikacije za OI, a igrao je slican broj utakmica, ali sa dosta vecom minutazom. Pri tom Jokic je i dalje mlad, nije on 35 pa da ne moze. Do juce trazio od trenera da igra i da ne odmara, a sad je umoran. Sve najbolje mu zelim u zivotu. Samo ne vise nacionalni dres i titulu u NBA.
G

Gost 081

pre gotovo 3 godine

OČEKIVANO
G

Gostttttt

pre gotovo 3 godine

I Bogdan je odigrao sve utakmice u sezoni i jos uvek igra, pa ce igrati za reprezentaciju.
О

О

pre gotovo 3 godine

Није одиграо доста, и није играо прошле године у баблу.
L

Luka555

pre gotovo 3 godine

A sta ako kojim slucajem bogdan otkaze?
a

as

pre gotovo 3 godine

Bogdan nije odigrao mnogo utakmica jer je bio ozbiljno povređen, a ne jer je odmarao. Bogdan će za reprezentaciju igrati, pa makar to bilo i na jednoj nozi - dokazao to XY puta, kad su svi otkazali (Teo, Bjelica...), on je ostajao sa škartom da igra i odveo nas do finala EP gde je igrao 35 minuta po meču i bukvalno je izmrcvaren bio.
G

Gostttttt

pre gotovo 3 godine

Pa Bogdan bi pre ruku sebi slomio nego da ne igra za reprezentaciju. Evo bolji primer, Doncic igrao u proseku 48 minuta po utakmici i to svaku utakmicu i bez razmisljanja ce igrati za Sloveniju.
1

1983

pre gotovo 3 godine

Sta ste zapeli za Bogdana kao da nema drugih igraca u reprezentaciji a bjelica i teodosic su otkazivali zbog povreda i tad su bili sa reprezentacijom do zadnjeg dana svim momcima svaka cast sem ovom balvanu ako ga ponovo neko pozove treba bojkotovati repku
r

realno85

pre gotovo 3 godine

pa zar je neko ocekivao nesto drugo?!
I

IvanTs

pre gotovo 3 godine

Malo je paradoksalno da ne propusti nijedan mec za tim,nece da odmara,Srbi ne odmaraju,a za reprezentaciju mora da se odmori... Sa druge strane svi da se stavimo na negovo mesto sa tim parama bi pre bili na nekoj jahti,nego leto pripreme,utakmice,pa posle obaveze u klubu opet...
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Bravo, secam se te melounove izjave. Ne treba srbima odmor, jaki su oni. Ocigledno ne treba samo kad se za pare igra.
1

123456789

pre gotovo 3 godine

Šta vas to čudi? Kakvi su inače naši ljudi kada odu napolje? Neretko, radnik meseca, poslovođa, napreduju brže od ostalih... a isti ti kada rade u Srbiji samo gledaju da hvataju krivine, kad i gde god može. Tako da nema niko pravo da mu osporava patriotizam. Baš ovim potezom je pokazao da je tipičan predstavnik svog/našeg naroda. Pozdrav za sve, a i njemu i reprezentativcima sve najbolje ovog leta.
M

Momak

pre gotovo 3 godine

Dosta on za ovu zemlju radi samim tim sto je Srbin MVP lige, i sto ce verovatno osvojiti prsten nekada , ali treba razumeti i ljude koji osecaju tugu sto takvog asa nece videti u dresu svoje zemlje. Dakle, ne ljut, samo tuzan.
B

Bg

pre gotovo 3 godine

Sta radi ? Radi za sebe.. veliko postovanje za sve sto je uradio, ali divac i ostale legende nase kosarke su to postale zbog uspeha u reprezentaciji..
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Sta on radi za srbiju sto je mvp? Druze, u americi ne kazu da je srbin mvp vec kazu evropljanin ili tamo neki belac, joker. Nema tu srbije ni u najavi. I kad pomisle na srbiju, kazu sibir ili sirija.
M

Momak

pre gotovo 3 godine

Meni je licno drago sto je Srbin MVP lige, osecam se lepo zbog toga, od njega za mene je dosta, meni svakako ni iz dzepa ni u dzep, momci koji su tu za reprezentaciju svakako zasluzuju veci naklon i podrsku ovog leta.
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

A mi cemo i dalje da te bodrimo svaku noc i slavimo danima jer si mvp. Kako da ne. 2. put nas ispaljuje, vise ga ne ni treba zvati. Niko nije veci od tima, makar to bio i mvp nba lige. Draže mi je da gledam raduljicu ili stimca koji zele da igraju i koji ce se i sa slomljenom nogom odazvati, pa makar poslednji bili. Ovom momku sve najbolje u klupskoj karijeri jer ga samo ta i zanima. Moram i nick da menjam sad...
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Нит сам га бодрио, нит подржавао, свака њему част, ал тај БЛМ циркус што зову НБА везе нема са кошарком.
S

SamoTi

pre gotovo 3 godine

Izdaja U Tem Denveru. Moj predlog.
p

pivlanin

pre gotovo 3 godine

Nisam baš bio toliko lud da gledam NBA u 3 po ponoći. Neko mora i da radi a ima i onaj odloženi prenos...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

@SamoTi hahahahaha odlicno, hvala na predlogu
G

Gost1978

pre gotovo 3 godine

ne moras nikad ni da igras "sampione", a stavi prst na celo kakav si igrac, ako nikad nista nisi osvojio
G

Gostkv

pre gotovo 3 godine

SRAMOTA!!! NEMOJ NI DA SE VRAĆAŠ I DENVERA. UZMI I NJIHOVO DRŽAVLJANSTVO. SOMBOR I SRBIJA NISU TVOJA DOMOVINA... UGLEDAJ SE NA DONČIĆA...
K

Kajri

pre gotovo 3 godine

Jokic Ameruuu
a

as

pre gotovo 3 godine

Nije Amer, nego autonomaš. Igrao je za reprezentaciju dok je trebalo da se nametne Amerima (OI 2016 i to je bio prelomni momenat za njegovu karijeru u Denveru, jer je protiv njih u finalu pokazao da može), nakon toga baj-baj.
a

as

pre gotovo 3 godine

Šljam. Stvarno je zaslužio da narod Srbije bukvalno zamrzi Embida, Adetokumba, Karija... zbog njega jer su mu konkurenti u borbi za MVP titulu. Ugledaj se na Novickog i Gasola koji su po 20 godina igrali za reprezentaciju, a da odsustvuju samo u slučaju ozbiljnih povreda. Sportisti nikad nisu bili mekaniji nego što su danas, uskoro će propuštati velika takmičenja zbog žuljeva i grčeva u stomaku. Ponudite mu 5 miliona da odigra OI, ima instant da zaboravi da je "premoren", jer u kapitalizmu čoveku teškom 100 miliona više vredi 100 evra nego prosečnom, ponosnom, Srbinu sa platom od 400e.
I

IvanTs

pre gotovo 3 godine

Ima istne,jbg...
p

prijatelju

pre gotovo 3 godine

Prvo, Gasol i Dirk nisu imali srbe za navijace...drugo, drzava je bila garant i dirku i pauu da ako dodje do povrede oni ce sve pokriti, zbog klauzula u ugovoru...i trece, momaK ima jako los tretman od navijaca i nisu zasluzili da Jokic igra svojim konstantim pljuvanjem i pritiskom da je izdajnik ako ne igra..lijepo je igrati za repku, slazem se to i trebalo bi, ali bez pritiska i ostalih nesportskih stvari.
g

gosttt….

pre gotovo 3 godine

Ocekivano, svedno bi za srbiju davao po 5 6 poena
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Ако би опет играо четворку-додавача лопте светој крави не верујем ни да би до 5,6 стигао
P

Popovic M.

pre gotovo 3 godine

Jedan je MILOS TEODOSIC,i povredjen je bio do zadnjeg dana uz reprezentaciju i nikad nije trazio odmor,a vec kakve nam je rezultate sve doneo suvisno je govoriti.
S

Slazem se

pre gotovo 3 godine

Upravoo tako, i bogdanovic isto
1

1983

pre gotovo 3 godine

Nemogu Bogdanovic i Teodosic da se porede sa ovim balvanom oni su Srbi i ljudine a ovaj ko zna sta je uglavnom srbin i covek nije
O

Okei

pre gotovo 3 godine

A toliko smo se radovali..
P

Pix

pre gotovo 3 godine

A Doncic vec na pripremema
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Штета велика, можда му нико није јавио да маг којем је највећи успех заустављање најбољег играча света више није селектор Србије?!?
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

Ozbiljne frustracije i kompleksi od Partizana ali razumljivo je jer to koliko Partizan ima legendi to pokojna zvezda i danas FMp neće imati pa da se ugase i vaskrsnu jos 1000 puta
D

Dzontras

pre gotovo 3 godine

Čovek ladovina nema emocije uvek sam više voleo pobednike Djordjevića,Danilovića,Bogdanovića,Divca koji su vatra a ne kao Jokara ne zna se da li smrdi ili miriše.Vidi se da mu nije stalo do reprezentacije ali šta je tu je sve najbolje mu želimo
N

Nisamdanas

pre gotovo 3 godine

Pošteno. Bolje i ovako nego da se vuče po terenu, da dođe reda radi. Za reprezentaciju mora da se gine i voli da se igra!
r

relax

pre gotovo 3 godine

IDes na zasluzeni odmor.
d

djaps99

pre gotovo 3 godine

I idemo , 3,2,1..
g

gege

pre gotovo 3 godine

možda bi i imao dovoljno vremena da se oporavi za završni turnir ako se plasiramo, ali svejedno odluka je razumna i nema smisla opet blatiti dečka, samo ću reći šteta zaista
h

hyper mass

pre gotovo 3 godine

A kojeg je to leta igrao?
L

Laki Pfc

pre gotovo 3 godine

Ne mari jer smo i bez njega jaki kao zemlja a na OI igraju i odbranu.
L

Laki Pfc

pre gotovo 3 godine

Ne mari jer smo i bez njega jaki kao zemlja a na OI igraju i odbranu.
G

Gost38482

pre gotovo 3 godine

pa dobro svakako idemo, nek se odmara covek najbolji ma svetu eeeej. kad bude bitno bice tu
P

Popovic M.

pre gotovo 3 godine

OI nisu bitne???
R

Realno pricamo

pre gotovo 3 godine

Jedan je Bogdan Bogdanovic koji je 2017 doneo srebro sam, 2014 pogadjao uvek kada treba, osvojio i srebro sa olimpijade, a tek ce da donosi medalje.
D

Dafuq

pre gotovo 3 godine

Bas naprotiv, Bogdan nam nikad nijedno zlato nije doneo, a nigde ga nije bilo kad god je bilo najvaznije.
R

Realno pricamo

pre gotovo 3 godine

nije ga nigde bilo? Pogledaj ko je doveo reprezentaciju do finala svih takmicenja?
s

sta?

pre gotovo 3 godine

Realno, mogao je da se oporavi bar do OI i da pomogne reprezentaciji i svojim drugovima da napadnu zlato. Ali svakako je ovo i ocekivano, sledeće sezone sigurno uzima MAX ugovor , pa zbog toga nije hteo da rizikuje neku povredu.
P

Pjer

pre gotovo 3 godine

Hahahahahahahahahahahahaha