Komentari na vest

Nikola Jović na Letnjoj ligi s Majamijem, reprezentacija drugi put: Minuti moraju da se zarade

А

Александар1

pre gotovo 2 godine

Нек постане играч у НБА, па онда репрезентација. Ни он, ни Покушевски нису још за репрезентацију. НБА је развојна лига за нашу репрезентацију, хах.
@

@gostivarski

pre gotovo 2 godine

Što sam kvaran, što mislim da reprezentacija nije dobrovoljno pevačko društvo već neka čast i obaveza? Niko te ne tera da igraš za repku, al da su se Saša Obradović, Sale Đorđević, Predrag Danilović ovako ponašali, on bi sada mogao sa Bitadzeom da ima važnost u svetskoj košarci. Uništavanje reprezentacije godinama od strane ovakvih dolazi na naplatu. Uskoro ćemo proći kao Hrvati, bila nekad neka repka... Nažalost
P

Pssttt

pre gotovo 2 godine

Svi sto si nabrojao su isto propustili neki ciklus zbog ovakviv ili onakvih razloga. Smanji taj hejt, pojesce te zivog
G

Gornja Balega

pre gotovo 2 godine

Ovaj dadno nisa zemlju nije...ovako avid svud I za pare
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Neka "kari"pozove Peju Stojakovića. Valjda će se odazvati ovaj put....
D

DonKyo

pre gotovo 2 godine

Ne zvati ga kad bude hteo. Grobar sam, al vise volim Stimaru na klupi koji gine za svaki kos nego ove ljubitelje lipicanera
G

Gostivarski

pre gotovo 2 godine

Da bre, ajde da napakostimo detetu od 19 godina, ajde bre, da uzivamo u tome. Mozes komotno da kazes i nesto tipa, radije bih da reprezentacija uzme deseto mesto bez Jokica, nego da uzme zlato sa njim. Kvaran zub si.
B

BALKANKAN

pre gotovo 2 godine

Najkvarniji sto pstoji 8_ca,i ima dosta kvarni njih u zadnje vreme,skoro napunjili vilicu. Inaci svaka cast za komentar pogodi u srz,maximalna podrska za Jokic i Jovic,buducnost svetske kosarke. Pozdrav worldwide
T

Trpke

pre gotovo 2 godine

Trening 3,5-4 sata,ne kazem to jeste puno,Ali setim se odmah Drazena koji je trenirao po 10-12 sati dnevno,Ili Kobija koji je trenirao 5 puta dnevno po 2 sata.. Koliko god da si talentovan,bez KRVI I ZNOJA nikada neces postici velike stvari.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Ti se možda onda ne sećaš maj bradr Šekila Gorila. Lik je nabacio 30 KILA i kulirao dve/tri sezone bez da je video trening dok je osvajao titule. Ajverson je bio takav takodje. On je u gimnaziji jedva igrao basket a o treninzima se već zna famozni citat. Istina da većina mora da gruva, ali je basket jedini sport gde možeš suvo na talenat. Pogotovo u NBA gde cene fizikalije više od tehnike.
P

Pdc

pre gotovo 2 godine

I nisi ti jos za reprezentaciju
R

Regards

pre gotovo 2 godine

Kakva Cena reprezentacija ..pa ovaj no u megi igrao nije,grejao klupu a I kad je igrao kao da nije
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Odlican igrac, bas sam hteo da ga vidim u nasoj Zvezdi. Ali onda se setim da smo vec deset godina ugaseni... :(
J

Jb

pre gotovo 2 godine

Sa nikola spadosmo na alekse, sve nesto slutim da nece na dobro da izadje
S

Srdjan88

pre gotovo 2 godine

Pa brate u ovom trenutka je Avramovic za klasu bolji igrac od ovog Jovica. On je imao slobodu u Megi pa jedva da je dvocifren u proseku. Imao je masu utakmica gdje bio neprimetan. Naravno, mozda on za god, dve, tri bude klasa od igraca ali u ovom trenutku Avramovic je bolji kosarkas i vise ce koristiti Srbiji od Jovica koji prosto nema kvalitet za 12.