Foto: MN press
Foto: MN press

Nikolić zatražio raskid ugovora sa Partizanom

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.02.21. | 10:10

Slovenački bek je već napustio ekipu crno-belih

Aleksej Nikolić nije više igrač Partizana. Tačnije, slovenački internacionalac zatražio je raskid ugovora sa klubom iz Humske u koji je stigao 2018. godine kada je potpisao višegodišnji ugovor.

Ovakav epilog mogao je da se nasluti s obzirom na dešavanja u poslednjih godinu i po dana.

Izabrane vesti

Pošto je odradio debitantsku sezonu u crno-belom dresu, Nikolić se u leto 2019. preselio u Trevizo gde je igrao kao pozajmljen igrač. Prethodnog leta bilo je planirano da se vrati u Partizan, ali je Nikolić morao na operaciju kuka zbog čega je usledila pauza.

Po promeni trenera, odnosno po odlasku Vlade Šćepanovića i dolasku Saša Filipovskog najavljena je mogućnost da bi, ukoliko oporavak napreduje željenim tokom, slovenački bek mogao da konkuriše za sastav crno-belih početkom ove godine. Nikolić je tada stigao u Beograd. Prvo vreme je trenirao individualno, neposredno pred meč sa Lokomotivom u Beogradu kratko je radio i sa timom. Međutim, pošto oporavak nije išao željenim tokom, Nikolić nije dobio priliku da ove sezone zaigra za crno-bele..

Slovenački internacionalac je na kraju, pre nedelju dana odlučio da se spakuje za Sloveniju, a zatim i da zatraži raskid ugovora.

Tokom prve sezone u crno-belom dresu Nikolić je na 55 utakmica u Superkupu ABA lige, ABA ligi, Superligi i KLS imao prosek od 6,89 poena, 1,05 skokova i 1,61 asistencije za 19 minuta, dok je zbog povrede propustio završni turnir Kupa Radivoja Koraća 2019. godine.

Pre Nikolića u ovoj sezoni Partizan se razišao sa Nemanjom Gordićem koji je obukao dres Mornara, Stefanom Jankovićem, od skoro članom Bahčešehira i Kodijem Milerom Mekintajerom koji je samo na papiru član crno-belih dok se ne dogovore uslovi raskida ugovora, dok je u Humsku stigao Džoš Perkins.


tagovi

KK PartizanAleksej NikolićJadranska ligaEvrokup

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara