Komentari na vest

Ništa od majstorice: Nagetsi "iscedili" Lilarda, MVP Jokić poslao Denver u polufinale (VIDEO)

J

Jokaraaa

pre gotovo 3 godine

Sjajno, Lejkersi ispali tako da Denver sada ima velike sanse da dodje do finala a tamo je sve moguce. Bilo bi lepo, dace Bog da imamo Srbina u finalu NBA, a ako uspe da ga osvoji... Nemam reci, lagano korak po korak.
D

Dacha Zvezda

pre gotovo 3 godine

Ta lala ubija!!! Dere ih ko volove :)))) Bog pogledao ovaj Denver kad se Barton povredio! Vise lopti za MPJa, Morisa, Riversa (leglo im njegovih 10tak poena ko budali samar) koji em sto MOGU da pogode, em nisu ovnovi da se zalete u svaki odbranu u 4sekundi napada! Lejkersi ispali, sad im Finix ide.. . Kako ide ova godina korone i povreda - sve je moguće!!
D

Drmrpr

pre gotovo 3 godine

Bravo krajisnik!
n

na ra vnoooo

pre gotovo 3 godine

Svi zanemaruju cinjenicu da oni igraju bez Mareja i Bartona!!! Voleo bih da vidim kako drugi timovi izgledaju bez 2 clana prve petorke. Bas bi bilo to zanimljivo. MVP bez ikakve dileme!!!!
K

KLJAJICEVO

pre gotovo 3 godine

..navija za Jokića .... napred komsija, do titule!
M

Mk

pre gotovo 3 godine

Pozdrav za FK Kordun Kljajicevo od njihovih fudbalskih rivala FK Budućnost Parage :D
M

Mpj

pre gotovo 3 godine

Kakva nepravda prema Porteru, u tim Amerike za Olimpijske su zvali igrače poput Kuzme, MekGija, Dramonda a njega su preskočili.
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Da je ćelavi Đorđević trener Denvera Jokić bi igrao rezervnu četvorku, a prvu Birča Nacionale. I sve lopte na Bogdana.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

Pa dajte onda vi iz fmp-a radonju za trenera reprezentacije pa nek osvoji 3 medalje kao naša,evropska i svetska košarkaška legenda Sale Djordjević

fontana

pre gotovo 3 godine

Aebre, bar priznaj koliko je glup potez gurati jokica na cetvorku. Ko da guras kristijana ronalda na prednjeg veznog
s

stiv

pre gotovo 3 godine

Ne razumem ciganske navijace koji stalno na vesti o Jokicu komentarisu Djordjevica.Jokic je sjajan momak,volim ga kao i svakog srpskog sportistu.Biti MVP Nba lige i najbolji igrac tima koji se bori za titulu je sjajno dostignuce.Ali mene konkretno zaboli za Nagetse.Kad bude u reprezentaciji Hrvatima dao trojku u zadnjoj sekundi u cetvrtfinalu ili u finalu nekom 45 poena onda ce za mene biti car a do tada je to Sale
P

PEDJAPFCCCC

pre gotovo 3 godine

Vreme je da se promeni nesto U Reprezetaciju. Sa Jokarom kao Liderom, pored njega Bogi. Teo i Radulja njihovo vreme je gotovo, pokazali su sta umeju i znaju doneli nam veliki radost. Ali sad je stvarno vreme za jedno ZLATO ako su svi zdravi i imaju odobrenja imamo Kidalice... Sa : Jokarom, Bogdanom, Vasom, Jovicem, Lucicem, Milutinovom, Nedovicem, Gudurom, Kalinom, Pokusevskim, Bobijem i Andjusicem.
S

SrbijaBeogradCrvenaZvezda

pre gotovo 3 godine

Slazem se sa tobom. Teodosicu i Raduljica jedno veliko HVALA!. Uz Kokoskova kao Trenera iskreno, i Jokicem kao Liderom ekipe mogli bi smo da pariramo Amerima!!!!
@

@

pre gotovo 3 godine

Zasto ne bi i Teodosic bio tu? Micic je u najboljoj formi, Jovic nije igrao mesecima jer je bez kluba, znacilo bi da je i on tu kao plej.
v

vlajke

pre gotovo 3 godine

Svaka čast MAJSTORE. Ovakva lakoća igranja i ofanzivni repertoar wao.
M

Mile12

pre gotovo 3 godine

Kada se samo setim pljuvačine frustriranih grobara i po ovom Jokiću,te neće da igra za repku ,debeo je,Sale legendo nemoj ni da ga zoveš...A evo vidimo gde je danas Nikola Jokić- najbolji košarkaš na svetu a gde je kvazi selektor koji kao i njegov omiljeni reprezentativac Birča nema klub.
М

Ммм

pre gotovo 3 godine

Гробари никад нису вређали Јокића јер је он пре свега навијач Партизана ... А какве везе имају Бирча и Јокић, Бирча је био ту јер није било боље 4-рке од њега, зато не лупетај ту
M

Mile12

pre gotovo 3 godine

Još
M

Mile12

pre gotovo 3 godine

Svaka ekipa u KLS ima bolju četvorku Birče,a sada će ispadne kako je Jokić i igrao u partiđanu!?
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

Melouna za selektora, Teu boks zlatnog malbora i zahvalnica.
G

Gooxy

pre gotovo 3 godine

Veliko BRAVO za brata grobara.nadam se da ce i brat grobar Petrusev krenuti njegovim stopama.
0

0211

pre gotovo 3 godine

Pa Vi ste ogorčeni i u 6 ujutru 😆
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Jokiceva porodica je zvezdaska, to je rekao njegov otac u intervjuu mozzarru.
a

argh

pre gotovo 3 godine

https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/pet-na-pet-nikola-jokic-otac-mi-je-sa-12-godina-kupio-dijamantidisov-dres/265163. U prevodu, Zvezdaš sam, ali ne previše. Zbog toga neću da unosim podele, jer svakako neću igrati ni u jednom od ta 2 kluba. Odličan momak.
Ф

ФИЈАКЕР СТАРИ УЛИЦАМА ЛУТА

pre gotovo 3 godine

БРАВОООО ДЕРАНЕ
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Nismo svesni kakvog igraca imamo!!! MVP
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Milina je gledati Denver,kao što sam pisao prošlu utakmicu tim od kojeg ne znaš šta da očekuješ.Mislim da su svi pomislili na +14 za Portland na 4 minuta do kraja treće četvrtine da nema šanse da se Denver vrati i onda pravo niotkuda trojka Gordona,Jokić zakucava,Jokić tri slobodna bacanja,probudio se i Moris,kad je pogodio onu trojku u zadnjoj sekundi u trećoj četvrtini znao sam da Denver preokreće.Ono što smo svi predpostavili Lilard je pao šuterski,3/11 za tri,stigao ga je umor.Porter kao što sam pisao mora uzimati 15-20 šuteva,i da treba da forsira kada ga ide šut,videli ste ubacio je 22 poena u prvoj četvrtini,posle nije forsirao,čini mi se da nije dao nijedan poen u drugom poluvremenu 0/5 iz igre,ništa strašno,Jokić i ostali su proradili kad je trebalo.Moris više nije iznenadjenje,očigledno da prošla utakmica nije bila slučajnost.Ostali manje više su odradili svoj posao.Ono što Nikola Jokić radi je poezija,pravo je uživanje gledati ga,ovakav košarkaš se retko radja i treba uživati u svakom njegovom meču.Čovek je budući stanovnik kuće slavnih,oboriće još mnoge rekorde i voleo bi da baš sa Denverom osvoji titulu,nadam se da će to uspeti kad-tad....
S

Salutate...

pre gotovo 3 godine

Dr...
G

Gos

pre gotovo 3 godine

Daj zajebi ovog Kokoškova i dovedite lepo Melouna za selektora pa da osvojimo sve...
S

Sale.

pre gotovo 3 godine

Rodjace... Pa Meloun će biti u našem stručnom štabu! Čovek ne želi ništa slučaju da prepušta, jer zna kakvog bisera u timu ima! Tako je bilo najavljeno, a verujem da će i biti tako!
J

Jurien

pre gotovo 3 godine

Jokic je doktor kosarke, covek na toliko kulturan nacin trpa da je to nerealno. Uz ovakvog MPJ-a i Morisa imaju solidne sanse da uzmu Zapad.
F

FELIPE

pre gotovo 3 godine

Nije to ekipa Majkla Melouna, to je ekipa Nikole Jokica...iza kraja ;)
K

Kum Danilko

pre gotovo 3 godine

Sta mu vredi kad opet ne moze da igra sa mnom i kumarom SaloM. Jedino bum bum Bogi aka zetonja moze. Međutim, nepravedno bi bilo reći da sve zasluge za zetonjin mvp trijumf idu na njegov racun. Bilo je tu malo i do mene. P.S. Groblje, udrite minuse ;-)
T

Ti

pre gotovo 3 godine

si tata kosarke Dzokeruuuu. Kako brat dominira. Ne realno koliko malo pricaju o njemu. Proslu tekmu jeste da je Lillard imao nerealno dobar mec, ali ameri ama bas nista nisu pricali o Jokicu, a Jokara imao isto dobar mec. Zato jos vise volim sto se sprda sa amerima. SAMO CEPAJ JOKARAAAAAA
Д

ДОКТОР

pre gotovo 3 godine

ООООООООО СИЛУУУЈ СОМБОРЕЕЕ