Komentari na vest

Ništa od povratka: De Kolo ne igra protiv Zvezde

G

Goss

pre 4 meseca

Kako miljenica ima sreće svaku tekmu protivnik oslabljen da nije toga bili bi zadnji
К

Краљ

pre 4 meseca

Гази шампионе !!!
s

samo hrabro

pre 4 meseca

Dobar raspored imamo, medjutim ovakvi mecevi se moraju dobiti jer ih konkurencija dobija. imali smo srece da sa Makabijem igramo 2 u Beogradu, Armani se moze dobiti takodje jer igraju bez Mirote i Sildsa. I mi smo oslabljeni povredama, ali i cijela Evroliga je. Nemamo luksuz da posle svake mini serije poraza dovedemo pojacanje.
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Pobedu u gostima u EL, u situaciji u kojoj smo što se tiče igračkog kadra, smatrao bih podvigom. Nikako nečim očekivanim, kako se iz nekog razloga predstavlja. I bez obzira sto je Asvel u pitanju. Zar nije Žalgiris skoro tamo stradao?
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Divim se ljudima koji u EL upišu unapred pobedu u gostima. Osim ako ne navijaš za Real.
S

SSSR

pre 4 meseca

Imamo mi svojih velikih problema,ali bez kukanja.Borba do kraja,pobeda sa jednim košem,da može i sa pola.Verujem u momke,budimo jači od problema.ZVEZDA.
Г

Групни

pre 4 meseca

Асвел појачан неиграњем Де Колоа
D

Djape45||

pre 4 meseca

Samo ozbiljan pristup. Prośle godine su nas ovakvi mečevi, sa već upisanim pobedama, na kraju koštali top8. Pre nedelji dana sam rekao da Zvezda ide na 16-11, 15-12 posle serije mečeve, lepo smo krenuli samo meč po meč ići.
J

JAMES BOND 007

pre 4 meseca

E ako si ti rekao onda to ima dodatnu vrednost... Pazi ti kakav je to paralelni univerzum, Zvezda na 15-12 ili 16-11! Moguce, al u Aba ligi...
G

Gost1717

pre 4 meseca

Sa kojim igracima?! Nemamo šutera, ode Nejpir, koji je doveden da daje koševe i rešava tekme, uštediš lepe pare i ne dovedeš zamenu..mirikl. Vecina timova ima prepun roster i non stop dopunjuju..Grobosi 6-7 na kecu i dvojci, pa doveli Smita. Mi cekamo nekoga da otpuste u Nba, pa ce doci u martu, kad je sve reseno, kao i sa Fakuom prosle godine. Plus nemamo ni centra sa sigurnim i konstantnim poenima..Neda je brt, ali kako stari sve je slabiji sa procentima šuta..ili se puno troši u prenosu i driblinzima, ne znam..on nam je jedini šuter. Asvel su atlete, ne znam da li nam leže, kad bi samo to dobili, bilo bi top! Milano nema sanse, ubili nas u Bg, a kamoli tamo..plus Šabaz ima da bude Šaban, pa da kida i kenjace ga..ispasce žrtva..a ne mi sa njim..neka se bore, valjda ce se vratiti to
D

Dre

pre 4 meseca

Bolje da se vratio bio bi rovit i promasio bi sve
m

milo123

pre 4 meseca

ne bih se bas slozio. i kad je rovit u stanju je da saspe 20 od 20 sa slobodnjaka, a ako samo bude u stanju da krene na prodor to moze da zavrsi ;) najveca slina u istoriji evropske kosarke (Harden za sirotilju, ne znam koji mi je mrskiji. Profesionalne penaldzije).
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

E baš me boli uvo.
P

Pst

pre 4 meseca

Pa sta i mi smo bez Topica. On nama vise znaci nego ovaj njima. U prvoj smo pokazali. Odbrana, odbrana . Moze li ko Tobiju pokazati da se moze braniti bez iskakanja na bekove. Kazite coveku da ima prednost u brzini nad peticama. Uskokovic i danas pokazao da je sazreo. Hitno nam treba plej. Ne moze Jago sam. Treba to istrcati. Misko.
K

Kako igra

pre 4 meseca

Ove sezone, prednost drugih timova je kada je na parketu. Spor, slab i beži od lopte, a u odbrani igrač manje.