Džejms Naneli (©KK Partizan)
Džejms Naneli (©KK Partizan)

Nova bomba u Humskoj: Džejms Naneli u Partizanu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.07.22. | 20:27

Još jedan veliki transfer Parnog valjka

Treće pojačanje košarkaškog kluba Partizan za sezonu 2022/23 je - Džejms Naneli!

Vest je potvrđena na zvaničnom sajtu, Parni valjak aktivirao je novu transfer bombu i potpisao još jedno zvučno ime koje će dodatno da podigne kvalitet kompletne ekipe. Nanelija Željko Obradović odlično poznaje iz vremena kada su zajedno sarađivali u Fenerbahčeu, od 2016. do 2018. godine i osvojili Evroligu.

Izabrane vesti

Iskusni šuter dolazi u Partizan posle odlične individualne sezone u Makabiju iz Tel Aviva gde je beležio najbolje partije dosadašnje karijere. Prosečno je beležio 13,8 poena na bezmalo 41 odsto za tri, uz 3,9 skokova i 2,6 asistencija, uz prosečni indeks korisnosti 15,1.

Partizan je u dosadašnjem prelaznom roku značajno pojačao napadački potencijal pošto je vratio Danila Anđušića, te angažovao doskorašnjeg košarkaša Barselone sa NBA iskustvom Dantea Egzuma, dok Naneli iza sebe ima petogodišnje iskustvo igranja u Evroligi. Uz Kevina Pantera i Zeka Ledeja Partizan će imati snažno napadačko jezgro u novoj sezoni.

Naneli je u poslednje tri godine nastupao za Minesotu, Hjuston, milansku Olimpiju, Šangaj, Fenerbahče, Nju Orleans i Makabi.

Klub iz Humske se nedavno oprostio sa kapitenom Radetom Zagorcem koji će karijeru nastaviti van granica Srbije, a ranije su otišli Nemanja Dangubić, Rodion Kuruc i Dalas Mur. Ugovor je istekao Matijasu Lesoru.


tagovi

Košarkaški transferiABA ligaKK PartizanDžejms NaneliEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara