Hala Aleksandar Nikolić (©Starsport)
Hala Aleksandar Nikolić (©Starsport)

Nova odlaganja u ABA ligi, ne igra se pet utakmica 16. kola

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.01.22. | 14:47

Ekipe na terenu samo u Zagrebu i Podgorici

Novi talas virusa korona napravio je havariju u klubovima u regionu. Svakim danom pojavljuju se novi slučajevi i zbog velikog broja zaraženih igrača, ali i članova stručnih štabova i osoblja, primorana je ABA liga da otkaže većinu utakmica koje je trebalo da se odigraju predstojećeg vikenda.

Čak pet utakmica neće se odigrati. Suspendovani su dueli FMP-a i Cedevita Olimpije, Krke i Mege Mozzart, Splita i Budućnosti, Borca i Mornara, kao i Crvene zvezde i Igokee. Dosta ekipa širom Starog kontinenta ima problema sa sastavljanjem tima, pa su odlaganja utakmica sve učestalija. Kako u Evroligi i Evrokupu, tako i u nacionalnim šampionatima.

Izabrane vesti

Zahtev za odlaganje utakmica 16. kola ABA lige podneli su Split, Igokea, Cedevita Olimpija, Krka i Borac.

U regionalnom takmičenju će se ovoga vikenda odigrati samo dva meča. U subotu će u Cibona ugostiti Zadar od 20.00, dok će u nedelju Partizan izaći Studentskom centru na megdan u Podgorici (19.00). Naravno, pod uslovom da se virus korona ne uvuče u svlačionicu nekog od klubova koji bi trebalo da igraju za vikend.



tagovi

KK ZadarCibonaABA ligaKK PartizanStudentski centarKK Crvena zvezdaKK FMPCedevita OlimpijaKrkaMega MozzartKK SplitBudućnost PodgoricaBorac ČačakMarin Mornar

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara