Komentari na vest

Nova užasna povreda Ognjena Dobrića

C

Comi1985

pre 4 meseca

Ajde mali glavu gore ti nam trebas ne nekakvi Jokici.Brz oporavak od navijaca Partizana!!
d

dezurn1kr1vac

pre 4 meseca

Kao navijac Partizana zelim mu brz oporavak i da se vise nikada ne povredi ! A pre par dana napisem da bi od svih igraca Zvezde samo njega zeleo da vidim u dresu Partizana 😐 .
B

Bas si divan

pre 4 meseca

Sta si jos napisao pre par dana?
@

@ssss

pre 4 meseca

Odličan igrač i ljudina.Što brži oporavak!
M

Milan Bre Bre

pre 4 meseca

Ne znam ko je veći baksuz, on ili Avram a obojica su jako bitni reprezentaciji.
G

Gost777

pre 4 meseca

Mislim da su Avramovic i Dobric postali miljenici kosarkaske publike u Srbiji, nakon ovog mundobasketa. Siguran sam da obojicu postuju navijaci vecitih. Momci uvek ostave sve sto imaju na parketu, pa mozda i vise i zbog toga cesto prodju ovako. Sto pre da se oporave i da ih vidimo obojicu u dresu reprezentacije sl godine.
s

shulz

pre 4 meseca

brz oporavak Kobro!
K

Kimiki

pre 4 meseca

Brz oporavak Kobro,Mladenovac je uz tebe!
s

sasa70

pre 4 meseca

Klubovi koji igraju i EL imaju previse utakmica. Ako zele da igraju EL moraju ili da imaju mnogi veci roster (sto naravno kosta mnogo vise) , ili da se naprave 2 grupe u EL ili da da se smanji broj timova u domacoj ligi. Iskreno mislim da je previse 14 klubova u ABA ligi posto svega 10 ima kako tako neke uslove za to.
m

mogu i da

pre 4 meseca

se ne pale na Evropu i igraju je rekreativno,nema povreda ni briga, kao asvel alba crvena zvezda

Srpski samuraj

pre 4 meseca

@mogu i da, nemoj da si isfrustriran što nemaš gde za Novu godinu. Potpuno si promašio mesto i vreme da podeliš koliko mnogo bitnih stvari trenutno u tvom životu.
B

Bravo

pre 4 meseca

izvini ali nisi upravu 90% kosarkasa ne dozivi povredu u toku sezone, nekada treba igrati i glavom a ne samo srcem skoro je Savanovic pricao o Aleksi da previse igra emocionalno i srcem i da se previse trosi i zato dolazi do povreda...telo je ziva stvar i moras koliko toliko da ga kontrolises ne mozes 100% nije sporno ali takav je sport postao ako nisi vrhunska atleta onda moras da igras mozgom da se cuvas maksimalno...kad te stigne umor koncentracija ti opada, kordinacija pokreta i sve sto ide uz nju opada i dolazi do povreda...Segi nije igrao mnogo protiv Partizana i nije starter ima odredje minute ne verujem da je ovo umor jednostvano los momenat steta za Dobrica...
G

Grobar1970x

pre 4 meseca

brz oporavak Segi, ovo je slicna povreda kao i Aleksa...
D

Deno

pre 4 meseca

Telo ne može da izdrži, preveliki broj utakmica. Stvarajući robote ubice čoveka. Ne samo u sportu .
P

Pfc

pre 4 meseca

Brz oporavak Ognjenu, bas šteta.
Б

Бск

pre 4 meseca

Штета. Баш као и у финалу против Немаца. Убеђен сам да би били егал до самог краја. Добар играч и још бољи момак. Брз опоравак.
x

x122

pre 4 meseca

Cuj egal,dobili bi.
p

publika

pre 4 meseca

Dobili bismo to finale samo tako. Falio je jos jedan igrac "Aleksa mentalitet". Njih dvojica su olicenje i prototip jednog reprezentativca. Drzi se Kobro!