Dante Egzum (©Starsport)
Dante Egzum (©Starsport)

Novi peh za Partizan Mozzart Bet, povređen i Dante Egzum

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.11.22. | 15:10

Australijanac povredio skočni zgob i na povređenu nogu mu je preventivno stavljena čizma

Nakon što je obelodanjeno da Balšu Koprivicu zbog preloma kosti šake očekuje dvomesečna pauza, Partizan Mozzart Bet je objavio da je Dante Egzum doživeo povredu skočnog zgloba. Neće ga biti u timu na predstojećim utakmicama, a na povređenu nogu preventivno mu je stavljena čizma. Više detalja o procesu oporavka će biti poznato u narednim danima, ističu iz kluba.

Još jedan u nizu pehova za crno-bele, pošto su van stroja i Aleksa Avramović i Alen Smailagić (nisu još nastupili ove sezone), dok je i Džejms Naneli propustio susret sa Panatinaikosom minulog četvrtka. Pred put za Atinu se nije dobro osećao, te je ostao u Beogradu.

Izabrane vesti

Koprivica se povredio tokom utakmice u OAKA Areni i trener Željko Obradović je danas istakao da mora na operciju, te i da ga prema prvim procenama čeka pauza do kraja kalendarske godine. Sada je zbog povrede iz tima ispao i Egzum. "U ovom ritmu utakmica i svega što je ispred nas, sigurno da je fond igrača koje imamo na raspolaganju u ovom trenutku nedovoljan. Videćemo koje su nam mogućnosti. Ništa nećemo donositi na brzinu, moramo da razmislimo i da vidimo šta je u ovom trenutku najbolje za tim", istakao je Obradović.

Svojevremeno peti pik sa NBA drafta je nastupio na svim mečevima crno-belih ove sezone. U Evroligi je na šest nastupa prosečno beležio 9,8 poena, a najbolju partiju je pružio na premijeri protiv Albe (22 poena). Na terenima u regionu Egzum je u proseku postizao 11,8 poena i 4,2 asistencije.

Partizan Mozzart Bet u Evroligi ima polovičan učinak (3-3), dok u ABA ligi sedi na vrhu tabele sa maksimalnim učinkom (5-0). U šestom kolu regionalnog prvenstva sutra gostuje ekipi Borac Mozzarta u Čačku (17.00).



tagovi

Partizan Mozzart BetDante Egzum

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara