Komentari na vest

Novi potresi u PAO - stari problemi: Sa Željkom 13 sezona - 22 trofeja, posle Željka 10 sezona - 13 trenera

L

LeoLajke

pre oko 2 godine

Kao prvo jako poštujem Željka kao bivšeg selektora Srbije i Jugoslavije koji nam je mnogo radosti kao naciji doneo! A da li se se sećate zašto je otišao iz Panatinikosa?Zbog smanjenja budžeta za 30%!Iz Fenera je iz istog razloga otišao!

Jedan je ZOC

pre oko 2 godine

Znaci ako je Zeljko imao 50 miliona u Feneru i Pao kao sto su cesto nagadjali drugi treneri posle njega su imali samo 35 u tome je kvaka otkud njemu toliko trofeja ,ja sam mislio da su drugi imali sicu 5 miliona maksimum pa su zato sanjali fajnl for pre njega a verovatno ce ga dugo sanjati posle da ne kazem nesto vise od toga.
D

DDF

pre oko 2 godine

Mladje generacije koji prate kosarku zadnjih 5-6 sezona nemaju pojma sta je kosarka bila pre 10-20 godina jos vise pre 30-40,danas sve iole malo sta vredi iz Evrope ide u NBA i nema vise vrhunskih americkih igraca u Evropi kao pre 10 godina,svaka ekipa iz vrha evropske kosarke imala po 2-3 vrhunska evropska i dva americka igraca Barcelona,Panatansikos,Cska,Olympijakos,Makabi,Real uvek su imali u ekipama po 6-7 vrhunskih igraca kada su osvajali EL,danas nemas vrhunske igrace kao ni novca u timovima kao pre 10 godina
M

Mop

pre oko 2 godine

Pablo Laso, Serdjo Skariolo, Etore Mesina, Itudis sjajni treneri koji takodje imaju astronomske budžete u klubovima. I koliko su iza Željka? Mnogo paljevina ovde ima. Sem Reala nijedan klub u Evropi nema više titula prvaka Evrope od njega. Uporedjivati Radonjića i Obradovića je u najmanju ruku smešno. Osvajao sa Zvezdom titule. Ok. Ali evropski trofej nije. Možda i hoće, ali 9 nikad neće u životu
G

Gost1204

pre oko 2 godine

A sto je otisao doticni iz Pao pa zato sto su mu rekli da nece imati neograničeni budzet
D

Drvo

pre oko 2 godine

Želimir na otišao čim je ponestalo para
a

arhitekt

pre oko 2 godine

Jedini zaključak posle čitanja ovog teksta je da je spas za PAO da vrate Željka Obradovića na mesto trenera jer meni se čini da su za proteklih 10 godina od kako je Željko Obradović probali apsolutno sve varijante i nijedna se nije pokazala kao uspešna. Naravno da u varijanti sa Ž.O. to mnogo i košta ali to se pokazalo kao uspešna varijanta kasnije i u Feneru. Željko Obradović je imao u svom mandatu i sreću da su u to vreme igrali najbolji Grčki izgrači još od vremena Galisa, Fasulasa i ostalih igrača sredine 80tih + Željko je selektirao odlične strane igrače koji su igrali godinama za PAO i naravno nekolicina naših igrača Bodiroga, Rebrača i Peković i to je sve rezultovalo sa 22 osvojena trofeja. E to zadovoljstvo i mnogo košta... Na žalost svih pravih ljubitelja košarke i svih ostalih sportova danas se uspesi klubova zasnivaju pre svega na količini uloženog novca tj na famoznom budžetu.
P

Paaanormalno

pre oko 2 godine

Normalno kad vise nemaju najveci budzet u evropi nego jedan od manjih.
p

pixi1010

pre oko 2 godine

Posle doticnog budzet nikad nije bio 35+ miliona
F

Ficaa91

pre oko 2 godine

Ma tako je matori, napokon neko da kaze istinu. A svi znamo da je kriza u Grckoj dosla nakon sto je otisao Zeljko, jer je isisao sve pare iz budzeta Grcke. Zato sad i imamo inflaciju u Srbiji jer Zeljko bez pola milijarde evra ne moze ni polufinale klsa da igra. Samo se nadam nekako da jadni supertaletnovani strucnjak Radonja i 12 golobradih mladica izdrze do kraja sezone na po kasici kajmaka mesecno.
G

Gost90

pre oko 2 godine

Mukica a? Jebo te radonja
G

Gostoljub

pre oko 2 godine

zovite Radinju, on je kralj "malih budžeta", najbolje se snalazi izmedju 10-20 milki budzeti.
G

Gost1234567

pre oko 2 godine

Posle Željka potop. Tako će i ovde sledeće sezone...
y

yo.dorro

pre oko 2 godine

Neka bude tako kao i u PAO,neka osvoji jos neku Evroligu sa Partizanom, neka napravi stabilan sistem, a kada on ode, Partizan ostane stalni ucesnik EL u borbi za TOP8...dovoljno je.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Generalno lik "nije čist"ni u psiholoskom ni u hemijskom smislu. Vuče malo više nego što može da prihvati telo. Opetpostoji istina niko neće da kupi Panatinaikos jer nema profita. ZAČARANI KRUG

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Sezonu pre odlaska Zeljka njegov otac se povukao I dao mu da vodi Klub odmah u toku sezone se posvadjao sa Zeljka I on je najavio da odlazi na kraj sezone da je lik normalan da nije narkoman Zeljko bi bio trener u Pao Jos nekoliko sezone.