"Božidar Maljković"
"Božidar Maljković"

Novi predsednik OKS podržao akciju „Sto terena za jednu igru“ (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.05.17. | 09:57

Božidar Maljković pohvalio akciju kompanije MOZZART

Božidar Maljković

Akcija kompanije MOZZART „Sto terena za jednu igru“ nailazi na sve veći odziv i pozitivne kritike kako javnosti, tako i naših proslavljenih sportista i sportskih stručnjaka. Javnu podršku našoj akciji ovog puta dao je novoizabrani predesnik Olimpijskog komiteta Srbije i trofejni košarkaški trener Božidar Maljković, koji se gostujući u emisiji „Novi dan“ na televiziji N1 prisetio početaka u KK Ušće čiji je bio i osnivač...

Izabrane vesti

„To je preko puta TC Ušće, taj teren, kod šest crvenih solitera, zato se zovu Šest kaplara. Kladionica MOZZART ima dobru inicijativu, zvali su me, ja sam im rekao da obnove jedan teren tu, eto malo nostalgično da se podsetimo na Ušće“, istakao je, između ostalog, Maljković.

Podsetimo, akciju „Sto terena za jednu igru“ dosad su podržali i slavni košarkaši Dejan Bodiroga, Darko Miličić, Boban Marjanović, Milan Mačvan, Nikola Peković, Petar Božić, trener Svetislav Pešić i mnogi drugi.

MOZZART u akciji „Sto terena za jednu igru“ obnavlja 100 košarkaških igrališta širom Srbije. Dosad ih je obnovljeno 37, u narednom periodu nastavljamo punom parom, i samo u Beogradu biće otvoreno 15 obnovljenih terena, a u akciju u prestonici uključili su se Košarkaški savez Srbije i Skupština grada Beograda.

U nastavku možete pogledati gostovanje Božidara Maljkovića na TV N1.

(Foto: MN PRESS)


tagovi

deo tvog životaBožidar Maljković100 terena za jednu igruOlimpijski komitet Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara