Vladimir Lučić (©Star Sport)
Vladimir Lučić (©Star Sport)

Novi udarac za Srbiju: Kraj sezone za Vladimira Lučića

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.05.23. | 14:50

Kapiten Srbije mora na operaciju šake

Za Vladimira Lučića košarkaška sezona je završena.

Nažalost, loše vesti stigle su iz Minhena, kapiten Srbije i Bajerna zbog pretrpljene povrede ne može da pomogne saigračima u plej-ofu domaćeg prvenstva koje startuje 16. maja.

Izabrane vesti

Kako je navedeno na sajtu minhenskog kluba, Lučić mora na hiruršku intervenciju zbog povrede leve šake koju je doživeo pred kraj utakmice sa Bambergom pre tri sedmice. Izgledalo je na početku da će moći da zaigra pre kraja sezone, međutim povreda se pokazala kao suviše uporna da bi se zalečila brzo, zbog čega je i doneta odluka o operaciji, posle konsultacija sa specijalistima.

Veliki peh i za reprezentaciju Srbije, koja je u roku od samo nekoliko dana ostala bez dvojice igrača, pošto je prelom leve šake takođe doživeo Aleksa Avramović... Lučić je, podsetimo, ove sezone več pauzirao nekoliko meseci zbog povrede lakta leve ruke...

Bajern će do kraja sezone biti i bez Otela Hantera. Iskusni centar poslednji put je igrao još početkom marta, a od tada ponovo ima problem sa diskus hernijom. Od ranije Andrea Trinkijeri ne može da računa ni na Ogastina Rubita kome je stradala Ahilova tetiva u nacionalnom Kupu sredinom februara.


tagovi

Vladimir Lučićkošarkaška reprezentacija SrbijeMundobasket 2023KK Bajern MinhenEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara