Komentari na vest

Novi ugovor za Alimpijevića

L

Lanmi2311

pre oko 3 godine

Bravo Duka, zaslužio si...

Mr 007

pre oko 3 godine

Proklinjace Lesora do kraja zivota,lik je sramotno promasio lak pogodak za pobedu.Takodje nije imao podrsku navijaca,jer smo svi bili razocarani odlukom Covica da smanji budzet i rasproda najbolje igrace,a ocekivao se napad na fajnal for u Beogradu sa Radonjom i onim nasim drim timom sa kojim smo nesrecno izgubili u top8 od CSKA. Ipak da se razumemo,velika je i Alimpijeva krivica u tom porazu u finalu od Buducnosti,u cetiri utakmice nije imao resenje za Gordica,imao je oko 10 polaganja posle prodora iz bloka i par trojki u svakom mecu.Da je u pitanju Stef Kari,pa da razumes,ali da ne mozes naci cuvara i osmisliti odbranu za Gordica,apsolutno zasluzen otkaz. Sreca je da se vratio nas Radonja i da uzimamo triplu krunu,a sledece godine cemo ponovo biti kandidati za top8 u EL.
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Normalno, kao što ste svake godine kandidati za top 8
G

Gost878

pre oko 3 godine

Za jednog trenera je izuzetno mlad. Nije trebalo tad da dolazi u Zvezdu, falilo mu je, pa, bar još 5 godina iskustva za forice i igru na tom nivou... Ali ce ako nastavi ovako da radi, postati jedan od najboljih domaćih trenera vremenom. Zna košarku, ima pravi mentalitet i samo napred majstore!
S

Snoopy

pre oko 3 godine

Kako misliš nije trebalo da dolazi? Misliš iz FMP-a je moguće odbiti tek tako Zvezdu. Šteta, najperspektivniji naš trener. Dobio je najlošiji Zvezdin roster u poslednji deset godina. Radonjic je zbog toga i otišao.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Da je lesor dao zicer mozda bi i danas bio trener zvezde. Sa ispodprosecnom ekipom imao 11/30 u evroligi.
N

Nekotamo1

pre oko 3 godine

Nije imao 11/30 nego 11/19
D

Duka11

pre oko 3 godine

Bravo, dokazaces da vredis