Željko Obradović (© Star Sport)
Željko Obradović (© Star Sport)

Obradović: Bili smo dobri u pojedinim momentima

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.11.22. | 23:19

"Real Madrid i Barselona su timovi koji pretenduju da budu na F4 Evorlige", rekao je trener crno-belih

Španska turneja tokom duple nedelje Evrolige je okončana za Partizan Mozzart Bet. Nažalost upisana su dva poraza. Od Barselone i Real Madrida. Ipak, ostaće najupečatljivija činjenica da se ponovo povredio Alen Smailagić koga sada čeka šest nedelja pauze. Posle meča sa Realom, Obradović je održao konferenciju za medije.

Izabrane vesti

"Teška utakmica. Igrali smo protiv Barselone i Reala. Oba tima kandidati za F4. Imali smo probleme. Smailagić se povredio, momak koji se tek vratio iz prethodne povrede i sada ga čeka pauza od šest nedelja. Igrali smo dobro u pojedinim momentima, ali nije lako kada se igra protiv tima kakav je Real, njihov kvalitet je na kraju odlučio", rekao je Obradović.

Dotakao se trener crno-belih i navijača. Naime, bilo je velikih problema u Barseloni kada je brojnim navijačima Partizana bilo onemogućeno da gledaju meč iz dvorane iako su imali kupljene karte, one su otkazane na dan meča. Takvih probelma u Madridu nije bilo.

"Ponosni smo što su ljudi došli u Madrid da nam pomognu. Imamo neverovatnu podršku. Uvek sam zahvalan. Veruju u nas i verujem da je tim dao od sve od sebe. Mi smo klub koji je prodao skoro 12.000 sezonskih ulaznica i to je nešto na šta smo ponosni.Ne znam koji su problemi bili u Barseloni, ali navijači su sve uredno kupili nekoliko miseseci unapred. Nije problema sa Real Madridom i na tome im zahvaljujem".

Obradović je dobio aplauz i od domaćih navjača. Ne zaboravljaju pristalice Reala da im je srpski trener doneo titulu šampiona Evrope.

"Hvala i navijačima Reala koji su me pozdravili aplauzom. Uvek mi je lepo kada sam u Madridu. Čast mi je što sam bio trener Reala", dodao je Obradović.



tagovi

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara