Komentari na vest

Obradović: Drugo poluvreme bilo odrađivanje posla

F

FearLoathing

pre preko 1 godinu

Kuknjava kada Partizan dobije zvezdu pred njihovim sekundarcima-veoma lepo, kuknjava kada Partizan razmontira Zalgiris u sred Litvanije gde oni tvrde da nema pobede- lepo za oko, ali kuknjava kada dobijemo prosecnu Megu a oni gledali i to i nadali se, molili se da bude barem nekog tesnog rezultata- neprocenjivo, nesto sto novac ne moze da kupi.
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Zaboraviti i od sutra sve akcije se vezuju za Minhen!
E

Evo me

pre preko 1 godinu

I ja bih odradjivao posao na klupi partzaia u Aba Ligi da mi je drzava sve omogucila i sve poklonila i dala najveci budzet na Balakanu.
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Kampaco 6,9 , vildoza 4,6 , neda 3,3 , adams 800000 , plus ostatak tima plus dva trenera sa stručnim štabovima.bezobrazluk.
E

Evo me

pre preko 1 godinu

Ma lazu bre Kampaco 10 milki,Vildoza 7,Nedovic 5,Martin 3,Bentil 2,5,Petrusev 2,Dobric,Markovic,Lazic,Ivanovic,Lazarevic,Ilic,Mitrovic,Kuzmic po milku,Raduljica koji je na tribinama ima pola milke,a Adams za 10 utakmica uzeo 2 milke,budzet Zvezde 55 milki,veruj mi hahahahaah
E

Evo me

pre preko 1 godinu

A Zeljko dosao iz ljubavi igra za minimalac od 400 e mesecno,Naneli,Panter,Ledej,Avramovic,Smajlagic,Papapetru,Lesor,Exum,Madar i ostali su dosli zbog ljubavi prema Zeljku,za bus plus karticu,topli obrok,garsonjeru u Borci i popust u Lidlu.
M

Ma da

pre preko 1 godinu

😂😂😂😂😂😂, jos malo pa ces da pricas da i fudbalu imamo najveci budzet i u svim sportovima, omogućava vama ova drzava vec 10 godina, a vi je samo brukate u Evroligi sa sve 14-15 mesta do poturanja eksel tabela😂😂😂😂😂
D

DržavaSrbija

pre preko 1 godinu

osvoji 1 evroligu a ne 9 ili odvedi fmp u top 8 i dacemo ti...
G

Gost43

pre preko 1 godinu

Eh sto sad ne pocinje EVRO LIGA ! ATRAKTIVNA KOSARKA