Željko Obradović (©Star Sport)
Željko Obradović (©Star Sport)

Obradović: Jokić ukazao na detalj u igri Partizana, takvom asu ne možeš da ne veruješ

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.09.23. | 18:32

“Pitao sam ga kako je, on mi je tada ispričao da je gledao moj seminar iz Opatije... Bio sam prijatno iznenađen. To dovoljno govori o Jokiću, ne što je gledao moj seminar, on verovatno gleda i druge seminare... Gledao je i Partizan”

Nedugo pošto je došao u Partizan Mozzart Bet Pi Džej Doužer je izjavio kako je Nikola Jokić uticao na njegov transfer, a Željko Obradović je otkrio koliko je bio fasciniran njegovom pojavom i načinom razmišljanja.

Trofejni stručnjak rekao je da ga je posebno “kupilo” to što mu je Jokić priznao da je gledao njegovo predavanje iz Opatije.

Izabrane vesti

”Bio sam fasciniran Nikolom Jokićem. Video sam ga prošle godine kada su bile pripreme reprezentacije, Partizan je takođe bio na pripremama, pa smo se slučajno sreli. Pitao sam ga kako je, on mi je tada ispričao da je gledao moj seminar iz Opatije... Bio sam prijatno iznenađen. To dovoljno govori o Jokiću, ne što je gledao moj seminar, on verovatno gleda i druge seminare... Gledao je i Partizan, znam to”, izjavio je Obradović tokom gostovanja na televiziji Arenasport.

Još zanimljivije je to što je popularni Žoc primenio u igri crno-belih detalj na koji je ukazao srpski as...

”Poslao mi je poruku preko zajedničkog prijatelja za jedan detalj naše igre, da misli da bi nešto trebalo da uradimo. Shvatio sam njegove reči i odmah sam to primenio. Treba verovati igračima, a igraču kao što je Nikola Jokić ne možeš da ne veruješ. Neverovatan je. Igrač koji je osvojio NBA prsten, koji već tri godina igra na svetskom nivou, njega treba poslušati. Ali ponavljam, trener je taj koji na kraju odlučuje i baš me interesuje šta bi Jokić rekao na sve ovo što pričam sad”.

Partizan Mozzart Bet u ponedeljak od 15 časova na parketu dvorane Morača igra četvrtfinale ABA Superkupa protiv Mege.



tagovi

Željko ObradovićNikola JokićPartizan Mozzart BetKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara