Željko Obradović (© MN Press)
Željko Obradović (© MN Press)

Obradović: Nemamo osećaj da smo dali sve od sebe! Bilo je vrlo loše

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.11.22. | 22:26

"Ne želim da se stvori slika da smo mi zbog izostanka reprezentativaca i povređenih košarkaša igrali ovako loše", rekao je trener Partizan Mozzart beta posle ubedljivog poraza u Pireju

Došao je Partizan oslabljen u Atinu, žestoko oslabljen. Sa samo devet igrača, a zapravo trener Željko Obradović je imao rotaciju od samo šest. Uprkos tome, trener crno-belih bio je izuzetno nezadovoljan izdanje protiv Olimpijakosa koji je na kraju slavio 29 poena razlike u 7. kolu Evrolige.

Izabrane vesti

"Moram da čestitam Olimpijakosu koji je odigrao sjajnu utakmicu. Počeli smo bez energije, bez agresivnosti i samo u drugoj deonici smo izgledali kao tim koji je hteo da se bori. Sve ostalo je bilo vro loše. Rekao sam igračima pre utakmice da kada se budemo vratili u svlačionicu moramo da znamo da smo dali sve od sebe. Takav osećaj nemamo", rekao je Obradović koji se potom osvrnuo na manjak igrača:

"Ne želim da se stvori slika da smo mi zbog izostanka reprezentativaca igrali ovako loše. Ako si bez jednog ili dva igrača teško je... imao sam samo šest igrača na raspolaganju. Glas i Jovanović do sada nisu igrali Evroligu, ali ne želim da koristimo to kao izgovor. Istina je da smo igrali loše".

Pored povreda, Partizan je bio i bez reprezentativaca Danila Anđušića i Uroša Trifunovića koji su trenutno u Njukaslu gde se spremaju za okršaj Srbije i Velike Britanije.

"Problem između FIBA i Evrolige nije nešto novo, to traje već godinama. Moraju da sednu i da pričaju. Srbija sada ima vrlo bitne utakmice, zamolili su nas da pustimo tri igrača. Balša Koprivica se povredio, preostalu dvojicu smo pustili. Obećali smo i održali smo reč. Tu nema nikakvih problema. Ono što je svima jasno, reprezentacije igraju bez najboljih igrača. To svi shvataju. To moraju da razreše FIBA i Evrolige. Na kraju cenu plaćaju igrači, njima je najteže".

Upitali su novinari Obradovića na kraju konferencije za medije da prokomentariše informaciju našeg portala da je Vladimir Brodžijanski u završnim pregovorima sa klubom iz Humske.

"Nemam komentar. To je nešto što slušam od početka sezone. Informacije se kreću vrlo brzo. Kada bih sada pričao o svakom imenu, imali bismo 30 igrača i tri ekipe. Dokle god igrač ne potpiše ugovor, ja ne znam da li je nešto glasina ili nije", rekao je Obradović.



tagovi

Željko ObradovićKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara