Komentari na vest

Obradović: Nemoguće je dobiti meč u Evroligi sa 13 izgubljenih lopti i 10 asistencija

G

Gostblabla

pre preko 1 godinu

timovi su nam jaki, solidno popunjeni, ali eto nema se para kao u inostranstvu. jesam zvezdas, sad se ne prepucavam. samo komentarisem. zvezda i partizan imaju najjace ekipe za poslednjih bog zna koliko sezona, a opet, nisu popunjeni do kraja. da fali vam plej(jedan iskusan od 30 leta), a nama fali jedan snazan centar, koji je takodje u "prajmu". zeljko voli igrace koji kreiraju sa visih pozicija(exum papapetru), ima svoju viziju tima. na kraju krajeva bodiroga je njemu dugo godina bio vodja i lider. vas problem je i dalje nedostatak domacih igraca koji mogu da povuku ceo tim(jedino avramovic moze to, andjusic je klasa ali nije taj koji treba da vuce kao vodja). jedan petar bozic bi vas vinuobu top 5 a ne u top 8. eto moje skromno misljenje. uzdravlje brac Srbi, manje svadjanja. Srbija je zemlja kosarke! SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA
f

f 1970

pre preko 1 godinu

cekaj gosn zelimire,za sta si ti placen 3 miliona ako ti ekipa ima 15 izgubljenih lopti i 5 asistencija,sta radis ti na treninzima za te pare
g

govori kao sto pises

pre preko 1 godinu

Vreme je da se kaze nekoliko istina. Prvo - Ne moze se sa jednim odlicnim visokim igracem i jednim dobrim napraviti rezultat u evroligi. Drugo - sem Avramovica, i to kada je sto odsto spreman, nema domaceg igraca dovoljno kvalitetnog da nosi igru. Najtalentovaniji Vukcevic (sa sjajnim predispozicijama) NE IGRA van ABA lige. Trece - Zeljkov nacin vodjenja tima bio je inovativan i svrsihdan pre desetak godina , danas on psihicki unistava neke igrace stalnim prigovorima, urlanjem, izbacivanjem na klupu zbog jedne greske..A stranci odslusaju kanonadu i - bas ih briga. .Vreme cini svoje...Znaci van ABA lige nema realnih sansi za Partizan, a i Zvezdu (kod njih nema ni centra zdravog pa četvorke pola sezone glume petice). I Ivanovic je svojim drilom na treninzima poredio nekoliko igraca. Ali, za sve to je data veeelika lova od drzave i njenih firmi. A opet niko nece u cetvrtfinale uci.
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Da li mislite da je czv luda što ima 4-5 plejmekera, da su budale što su pukli basnoslovne pare na vildozu i kampaca??? Alo, Partizanu treba PLEJ, odmah!!!
G

Gouts

pre preko 1 godinu

Koliko osvojenih evroliga ima ta Zvezda zajedno sa svim trenerima i igracima?
4

444

pre preko 1 godinu

Imate tri pleja koliko hocete 10
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Ви имате две тројке од 2.5 милиона по години, ми два плеја од 2.5 милиона по години, не знам шта је нејасно. Другачија тренерска филозофија...
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Ja sam se obratio navijačima PARTIZANA, a možda će pročitati ko treba da pročita. Ovima iz czv se ne obraćam ali kad su već tu, zamolio bih ih da ne pišu neistine. Svi odlično znamo da je vildoza plaćen 4.6 miliona eura a kampaco 6.9 miliona eura. Toliko nisu mogli da ih plate real i fener, pa sad problem...
b

buzdovan

pre preko 1 godinu

Ma bitno da Lesor odigra celu utakmicu,a leti kao muva bez glavu .Svaki put po 3 napada za redom,buzdovan nezna ni da se zagradi ni da skoci.Izgubljen u vremenu i prostoru.Klasicna buzda ...
d

ds40

pre preko 1 godinu

Nemaš ti veze sa košarkom.
G

Gost56

pre preko 1 godinu

PLEJ ,PLEJ I CENTAR nam treba.
d

ds40

pre preko 1 godinu

Šta je to što Ivanovićev Fmp ima, a Partizan ne? Komšiju prvaka Evrope.
O

OnakoRedaRadi

pre preko 1 godinu

Jadni ovih 20 kluba od toga tri iz bivse Jugoslavije,koji neki i tri puta bili prvvaci Evrope,pored ovakvih grobarskih odusevljenja,iz ocaja inace. Nije Vas bilo prvih 45 godina kosarke u Jug, sem kad se sve sabere nekih 10 godina tako tako. Nema Vas ni zadnjih 10 godina sem,u kukanjima i molbama za ufur tkz.vajld kard. Morate znati da je Zvezda od 1945 jedina,ali jedina na Balkanu i sire sa kontinuitetom neispadanja iz lige i maltene svake godine igrala neki kup od bivse JUG do sada. Za 77 godina kosarke mozda nije igrala 10-15 puta Evropu. Samo Real i CSKA u Evropi imaju nesto kao Zvezda, istoriju non stop kosarke i to dobre.

@OnakoRedaRadi |

pre preko 1 godinu

Znate li vi da je Zvezda do 2013. imala manje ucesca u Evroligi /Kupu sampiona nego sto je Partizan igrao zavrsnih turnira f4 istog takmicenja da nepricamo o ostalim uspesima i trofejima ovo je dovoljno.
d

ds40

pre preko 1 godinu

Trudim se da razumem sve Žocove postupke od dolaska do danas. Većina mi se ne svidja, ali ipak uz veliki napor bar nadjem 1% opravdanja, i logike zašto se nešto radi. Ali ne mogu da nadjem ni taj 1% kako je Uroš Trifunović kupio svoje minute na parketu. Sinoć smo izgubili jer smo 17 minuta igrali sa igračem manje. Dečka nema ni u odbrani ni u napadu. Spore, trapave noge, šut kao kamena sa ramena, dribling misaona imenica, odraz koliko da mu podvučeš papir ispod nogu, kreativnosti bez, strah na maksimumu, m.da bez, smisla za igru bez, talenta bez. Neupotrebljivi Zagorac je za ovog Lebron lično. Vrati se Rade sve ti je oprošteno.
s

shulz

pre preko 1 godinu

demagog
D

Dostojevski

pre preko 1 godinu

Avramovic i Trifunovic ce igrati za reprezentaciju sve dok je tu SasO Danilovic.
R

Realan Grobar

pre preko 1 godinu

Najtanji smo na klupi.Svaka cast Obradovicu na svemu osvojenome,ali prosto ne pravi hemiju medju igracima.Drzi na klupi igrace koji mogu trojkama da preokrenu mec,taktika i ne postoji,najbolji primer ( Exum na 6,5 metra ne sutira za tri poena dodaje Panteru koji sa 9 metra sutira i naravno promasuje u odlucujucim momentima ). Sa Alimpijevicem kao trenerom mislim da ovaj roster Partizana bi mnogo vise pruzio,ali jasno mi je da bez Obradovica ne bi imali ni ovakav roster.Tako da tako je kako je .
g

gaginbgd

pre preko 1 godinu

Sve ste tačno i istinito rekli...
M

Megisa89

pre preko 1 godinu

Kao i uvek igrači su krivi... nikad trener
G

Gost43

pre preko 1 godinu

Na STRANI igramo ko da smo bez ijednog treninga. Dajte bre dobrog PLEJA da se ne BRUKAMO . A I centar nam fali.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Znaci plej centar i pali se makina... Resertovacemo vaa 27. opet polako samo
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Znaci plej centar i pali se makina... Resertovacemo vaa 27. opet polako samo
k

koliko

pre preko 1 godinu

Vam treba plejmekera vise ???imate avramovica reprezentativac,imate egzuma f4 igrac,imate madara nba projekat,to su sve vase reci i vasih novinara,sad ce price kako nijedan nije klasican i da vam treba jos neki,sa vama uvek zabavno
B

Beogradjanin

pre preko 1 godinu

Istinito
A

ARMIJA NAVIJACA

pre preko 1 godinu

NEMAMO PLEJA. AVRAM I MADAR SU EPIZODISTI. TREBA NAM ISKUSAN PLEJ DA POVEZE NAPAD ! SMESNI SMO NA STRANI !
r

realan 2

pre preko 1 godinu

slazem se da se ne moze dobiti utakmica sa 10 as, samo me zanima zasto dante onda igra pleja i nema nijednu asistenciju a madar kao jedini pravi plej sedi na klupi... zasto nemamo iskusnog pleja vec drugu sezoni? zasto naneli sa svojim iskustvom dobije 5 minuta? smajlagic 4 min? lesor i ledej treba za 48 sati da odigraju dve cele utakmice?
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Evo ga 'mister izgovor'))))))))))))))))))))
S

Sale Kg

pre preko 1 godinu

Dobro je ovo. Šta hoćete od Željka više? Zar nismo napredovali? Prošle sezone top 17 cipiripi kupa, ove godine TOP18 u El zagarantovan.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

У чему су Папапетру и Анѓушиќ били бољи од Нанелија вечерас? Неможе тако дасе иживљава над тако искусним играчем, разумем дисциплинирање мадара и ону дилеју смајлија, али Нанели?
G

Gooost

pre preko 1 godinu

Koliko vam je samo žao što nije vaš
D

Dostojevski

pre preko 1 godinu

Takvi kao on u Zvezdu ne mogu ni na stadion da udju. A ti jado jadni procitaj makar jednu knjigu u zovotu. I da cestitas, smekeru, na tituli od prosle sezone, i da cestitas drugaru za osvojeni kup i za ono otkidanje Kataija koje u zivotu nisi video u zivotu, a drhtao si umesto da si cestitao i bio gospodin covek. Odelo ne cini coveka, mali.
i

istina

pre preko 1 godinu

Razigrivao je mlade igrace danas dosta
D

DraganKojic

pre preko 1 godinu

Opet ce da zgazi nekog na ulici
M

Mk

pre preko 1 godinu

Sve je ok, mora se nekad i izgubiti. Makabi ima vruc domaci teren kao i mi. Baskonija se mora dobiti u petak i to razlikom od bar 5 poena zbog boljeg skora medjusobnog
G

Gost i

pre preko 1 godinu

Mogao si da imaš i 5-13 ako ćemo pošteno.
E

Elem

pre preko 1 godinu

Pa mogli ste i vi da osvojite 9 evroliga i da ne budete Fenjerasi svake sezone. Ali cek malo, pardon, niste mogli. Nije to sport za vas.
G

Gost i

pre preko 1 godinu

Vidim,za vas je.
V

Važi, brt

pre preko 1 godinu

Dulo je bio fenjer boy, brt, I to 3 puta. Hehehe
S

Sale Kg

pre preko 1 godinu

Elem Zvezda zadnja nikad nije bila čak ni u ovom novom sistemu , a koliko je lažna institucija puta bila zadnja mozeš da proveriš ako ne znaš, evo pomoći ću ti, udješ na Evroligin sajt i ideš na sezone od 2000-2006, mislim da je tad nekad bilo da ste 3 puta u 4 sezone bili zadnji u prvom krugu u onom starom sistemu. Zvezda čak ni u ovom novom nikad nije bila zadnja, a koji ćete vi biti videćemo na kraju.

Euroligue

pre preko 1 godinu

Pa u ovom novom sistemu da bi bio zadnji narocito do pre 2 sezone sada je snaga svih timova ujednacenija, ali tada trebao bi da budes bas preslab slabiji od one Buducnosti ili Alimipijeve Zvezde koju su pobedjivali Tamis i Borac. I jos da nemas ni blizu ovaku snagu domaceg terena koju imaju nasi klubovi i uprkos tome se pre koju sezonu Zvezda se obrukala bila 17. od 18.A u starom sistemu narocito kada je bilo 8 timova u grupi mogao si da imas isti skor kao poslednji i onaj koji prolazi grupu. Bila je Zvezda 2 puta poslednja krajem proslog veka to je bila isto Evroliga ali se vi nesecate ako niste pratili.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Koliko plata se duguje Naneliju pa nece da igra?
O

Ostoja Limar

pre preko 1 godinu

Cekam Branka da mi posalje jos para pa da prodam njivu u Vojvodini i na kraju da ukradem zenin auto pa da trazim osiguranje kada ga isecem
A

Auu

pre preko 1 godinu

Hteo je reci nemoguce je dobiti i plasirati se u Top 8 sa 23 miliona budzeta jer kao sto znate ja sam trener od 30+ M.
E

E pa svasta

pre preko 1 godinu

Vi to najbolje znate, mislim to kako se plasira na F4 ili osvaja evroliga…pa toliko ste ih vec osvojili
N

NARAVNO

pre preko 1 godinu

Bitno je da vi šibicari ulazite u top 8 vec 10 godina i bacenih miliona i miliona za 14-15 mesto.
S

Spomenko

pre preko 1 godinu

A da nemate svaku utakmicu 30+ slobodnih bacanja šta misliš koliko bi izgubili? 20+ svaku utakmicu
D

Daj sansu mozgu

pre preko 1 godinu

Razmisli nekad
B

Basketas

pre preko 1 godinu

Jel real imao 30+ bacanja :-)
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Ma pusti ti to, svi znamo da te to ne zanima, nego kakve su diskoteke po Tel Avivu?
G

Gost1234567

pre preko 1 godinu

Partizan samo i jedino može da pobedi ako šutira 60%+ iz igre ili ako protivnik šutira plafon 30% iz igre. I to je otprilike to.
A

Ali malo sutra

pre preko 1 godinu

Vi to najbolje znate
t

terza magico

pre preko 1 godinu

jel madar otpisao makabi?
М

Марјан

pre preko 1 godinu

Ма,да(р),бре.