Komentari na vest

Obradović: Odigrali smo baš dobre tri četvrtine, znali smo da oni nikad ne odustaju

S

Sou

pre preko 2 godine

Ovo je tek pocetak braco, Obradovic je poznat sto tempira formu za kraj! Dobro je rekao da su tek na 30% svojih mogucnosti.. Iskreno nisam ocekivao da se ovako brzo napreduje! Mislio sam da ce trebati barem godina kao Trinkijeriju, medjutim Zoc ne misli bas tako..
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Grese. Nisu na 30, na 3 posto su trenutno. Al se ste se vi nalozili... Prime ko od sale 100 poena od hamburger tauersa, i dobili utakmicu jedva na kraju, a pogodili sve sto su bacili u pravcu kosa.

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Trebaće mu. Mnogo mi zaostajemo za Zvezdom realno. Mi nismo u stanju da sastavimo kvalitet i iskustvo u 5 igrača. Imamo Pantera, Ledeja i Dalasa Mura koji su i iskusni i dobri. Smailagić odličan neiskusan talenat koji odigra odlično i onda kada je napeto uspaniči se i proda loptu, Madar talenat, ali isto nema smirenosti kada treba već žurba, Koprivica neiskusan. Zagorac, Dangubić, Trifunović nisu neki kvalitet.
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Које паљевине ови Гробари. Добили екипу којој је легенда клуба Адин Врабац и сад ће недељу дана да пишу апотеозе о "европском" Партизану.