Komentari na vest

Obradović: Pitaću igrače zbog čega treniraju, ali geneza košarke je - ko uđe u salu želi da šutne na koš

z

za Ronalda i drustvo

pre oko 1 godinu

Nije se Kampaco dvoumio, lakonski je iz Dalasa, kartu za Madrid zamenio onom za Beograd, ne verujući da mu je upravo Zvezda poslala ponudu zbog koje se vilica oteže, a oči cakle. Milion i osamsto hiljada evra za šest meseci garantovane saradnje, uz opciju produžetka ugovora na još godinu dana za još „mrsnijih“ 2,5 miliona evropskih novčanica. Čak 300.000 evra prihodovaće argentinski plejmejker na svakih 30 dana, tri puta više od najplaćenijeg ovosezonskog igrača crveno-belih – Nemanje Nedovića.Naime, Zvezda se potrudila letos da svoje dete vrati u crveno-belo gnezdo ponudom koja je i za Panatinaikos bila misaona imenica (Nedović imao aktivan ugovor sa PAO).I u Atini su bili iznenađeni, zatečeni, a suštinski nemoćni da riterniraju srpskom velikanu koji je Nedoviću dao trogodišnji ugovor težine 1,1 milion evra po sezoni, a pritom je „zelene“ morao da uteši sa 300.000 evra na ime obeštećenja.Ipak, skupo sklepana ekipa, sa pojačanjima od kojih je većina odmah postala balast, primorala je upravu da se u roku od svega mesec dana, od starta takmičarske godine, „pospe pepelom“ i rupu u budžetu napravi još većom.Uprkos dugovanjima, koja su milionska, prema bivšim i igračima koji čine aktuelni sastav, kao i trenerima formata Dejana Radonjića i Vlade Jovanovića, u Zvezdi su pronašli „porodičan ćup“ razbivši ga o trusne temelje Malog Kalemegdana prvo su Luki Vildozi dali 700.000 evra do kraja sezone, uz milionsku svotu ukoliko i naredne takmičarske godine bude ostao na istoj adresi, a potom su zadali šah-mat evroligaškoj konkurenciji, ponašajući se kao da je klupska adresa u Monte Karlu. Postoji mogućnost raskida ugovora na leto za samo 50.000 evra, što bi Kampaco verovatno iskoristio ukoliko se pojavi neka NBA ponuda za njega.
G

GostSombor

pre oko 1 godinu

brat moi##Naravno da pratim.Nisam kao neki,i to 45godina.Ako nista cifra je za rispekt.Pratim sport od hokeja do NBA.Poz.brat moi.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Imas 40= GODINA I VISI SVAKI DAN OSTAVLJAJUCI KOMENTARE GDE SE PREPUCAVAS SA DECOM? Pa stvarno za repsekt hahahahaahahhaahaha
D

Danilović Saša

pre oko 1 godinu

Budžet Partizana 18m. Zvezda 12m.Zvaničan podatak
g

gost333

pre oko 1 godinu

Jel to pne ( pre nove ere,prim.aut.),to jest dolaska,Ivanovica,Vildoze i Kampaca ?
m

mrkivuk

pre oko 1 godinu

Laktasi da je Zoc izgubio ne bi vise bili prijatelji.
l

lepo

pre oko 1 godinu

Je videti da cigani citaju ove vesti. Lepo je takodje gledati vas ljubomorne kako pucate od muke.
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Veceras ugurali par hiljada decice.Koji prevaranti,kso i kompletnoJSD.
G

Ggv

pre oko 1 godinu

BillDe, ima li šta lepše od toga nego dovesti decu da gledaju kosarku, da im se svidi sport, da počnu da treniraju sport u kom smo bili svetska sila, a za koju godinu je pitanje gde ćemo biti. Da je Bože zdravlja da na svakoj utakmici imamo uvek 5000 dece. To se zove promocija BillDe.
m

m@jstor

pre oko 1 godinu

Kampazo 300 000 mesecno Nedovic 110 000 mesecno Panter 110 000 mesecno Ledej 80 000 Lesor 50 000 Nanely 65 000 Exum 65 000 Papapetrou 70 000 Ko 6 igraca partizana i ovo ne mora da veruje ko nece tacne su 100 posto informacije s tim sto kampaza placaju 6 isplata a ostale igrace ovde 10 isplata.
R

Ronaldov rang

pre oko 1 godinu

Kampaco ima 5 milion mesečno, a Nanali 300 evra.
s

smeh

pre oko 1 godinu

Naneli igra za tramvajsku kartu i šampite kod Hasima.
G

GostSombor

pre oko 1 godinu

Stvarno videti tehnicku za Vajldkardse i 2+1 protiv njih je ravno videtiNLO.
N

Nekoo

pre oko 1 godinu

Kad ce se gledati celendz u Cacku zna li se sta?
b

brat moi

pre oko 1 godinu

a pratis ljubi te brat 😍
G

Gost1303

pre oko 1 godinu

Ako nastavite ovoliko pisanje o rekordima u hali,majke mi nateracete Zvezdu da odigra jednu u ABA i u El na Rajku,i verujte doci ce 70 000 u inat vama i drugima.
p

prava istina

pre oko 1 godinu

Pa vi dolazite samo iz inata i rezultata. Na pocetku sezone prosek u hali 136 osoba. Posto odma ide pitanje gde i kad npr panata
G

Gooost

pre oko 1 godinu

Izvolite
V

Vidi ovog

pre oko 1 godinu

Kaze mi smo navijaci rezultata... pa gde ste na fudbalu braco? To vise nije vas klub? Zadnjih 6 godina vas ima po 500. Kod mene u gradu na opštinskoj ligi se skupi toliko. Sad je basket u modi, gde su rekordi bili u eurokupu?? Sami sebe lažete braco moja
E

E to vam je to

pre oko 1 godinu

I njemu je jasno da bez svoje legije stranaca koji provodi 90% vremena ne bi pobedio nikog...
M

Mica Sekirica

pre oko 1 godinu

Koliko ste para dobili da se vratite? Kolika vam je plata? Koliki ste budzet dobili za proslu i ovu sezonu? Kakav je osecaj kad vas drzava finansira? Kako je kad vam je sve dozvoljeno? Kako je kad imate domacinsko sudjenje u EL svako kolo,a sudije ne smeju nijednu tehnicku da vam daju?
J

Jurista

pre oko 1 godinu

Super nam je!
Z

Zeljko Efendija

pre oko 1 godinu

odlično je "gospodo" iz železnika :) a sad aj' malo da ljuljate koševe i pljujete po parketu. nemojte protivpožarni aparat da zaboravite. sporcki pozdrav.
G

Gost nedragi

pre oko 1 godinu

Mile,koliko sati dnevno ronzate zbog uspeha najboljeg evropskog trenera svih vremena? Trenercine!!! I zasto njegove uspehe smatrate svojim neuspesima? Ne razmisljajte na taj nacin,Sekirice. Manje ce biti ronzanja!
3

3

pre oko 1 godinu

Mico, top si mačka!
ц

црно на бело

pre oko 1 godinu

А за суђење смо ти већ објаснили...ту се види величина КК Партизан која је стварана годинама резултатима у Европи,а резултати старе и нове ЦЗВ у Европи су на нивоу статистичке грешке...