Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Obradović posle +26: Nismo očekivali ovako laku utakmicu

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.10.23. | 22:43

Utisci trenera Partizan Mozzart Beta posle pobede u drugom kolu Evrolige

Upisana je prva pobeda u Evroligi ove sezone za Partizan Mozzart Bet. Posle lošeg izdanja u Izraelu protiv Makabija, crno-beli su zablistali protiv Asvela. Očekivano, Željko Obradović je bio zadovoljan, a posebno je pohvalio odbranu.

Izabrane vesti

"Startovali smo Evroligu na loš način, pričali smo sa igračima i pokušali da shvatimo kako da igramo Evroligu. Večeras smo startovali dobro, sa mnogo trčanja i dobroj odbrani. Generalno, imali smo veoma dobru utakmicu i mislim da je Asvel bolja ekipa od onoga što je prikazao. Želim da se zahvalim svim ljudima koji su došli, rekao je trener Partizana", rekao je Željko Obradović, a potom je i dodao:

"Nismo očekivali ovako laku utakmicu. Očekivali smo drugačiji meč, pričali smo o svemu, pogotovo nakon meča Asvela i Crvene zvezde. Ovo je opasno po nas, jer na ovakvim mečevima timovi ne moraju da igraju jako u Evroligi".

Slabiji procenti za tri poena nisu bili nešto na šta je Obradović obratio previše pažnje.

"Naravno da je bitno, opet ćemo da počnemo od odbrane. Šutevi koji smo imali, velika većina su bili otvoreni, tako da to nije problem, kada se šutira iz dobrih pozicija onda je sve u redu".

Na konferenciji za štampu pričao je i trener domaćih Ti Džej Parker. Njegov tim je izgledao nemoćno protiv Crvene zvezde u prvom kolu, a ništa bolji nije bio ni sada protiv Partizan Mozzart Beta.

"Kako da objasnim ovo, koja su pitanja? Ne znam da objasnim ništa, kako smo odigrali prvu Evroligašku utakmicu ove sezone... Ovo više nije stvar taktike, igrali smo dobro i pripremali utakmicu na dobar način. Nemam objašnjenja, ovo je stvar karaktera", izjavio je Parker.


tagovi

Željko ObradovićKK Partizan

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara