Željko Obradović (© Star sport)
Željko Obradović (© Star sport)

Obradović pred Barselonu: Ne bavimo se kalkulacijama, treba ostati u igri za plej-in

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.03.24. | 19:39

Utisci iz tabora Partizana pred put u Barseloni na meč 29. kola Evrolige

Nije Partizan Mozzart Bet na mestu na kojem bi želeo da bude pred 29. kolu Evrolige i put na megdan Barseloni. Ipak u crno-belom taboru ne gube nadu da bi mogli da se nađu među 10 najboljih na tabeli elitnog takmičenja.

Partizan je trenutno na deobi 10. mesta sa 13 pobeda i 15 poraza. Isti učinak ima i Valensija.

Izabrane vesti

"Nema razloga da se bavimo kalkulacijama. Idemo iz utakmca u utakmicu. Imamo gostovanje, pa onda četiri od pet mečeva na svom parketu. Baviti se kalkulacijama nije dobro, imaćemo jasnu sliku pred kraja. Treba ostati u igri to što se zove plej-in", rekao je Željko Obradović na večernjem treningu u Areni.

Svesni su u crno-belom taboru da je naredni protivnik izuzetno jak - gigant iz Katalonije.

"Igramo protiv tima koji ima veliki kvalitet i igraju veoma dobro. Tim koji je sigurno među favoritima za fajnal for i osvajanje titule. Vraćajući se na početak i prvi meč u Beogradu, ništa se nije promenilo u njihovoj igri. Imaju jasan kvalitet i biće potrebno da odigramo fantastično ako želimo pobedimo" istakao je Obradović dodavši da su svi igrači trenirali i da će biti u konkurenciji za tim u četvrtak.

Partizan posle gostovanja u Španiji, igra veći deo mečeva u Beorgadu. Tačnije četiri od preostalih pet.

"Normalno je da je lakše kada igraš na svom terenu zbog navijača. Naravno imali smo veliku podršku gde god da smo igrali, ali domaći teren je domaći teren, naravno pozitivno je što nema putovanja", zaključio je trener crno-belih.

Očekivanja pred meč u četvrtak izneo je i Alen Smailagić.

"Mi ćemo dati sve od sebe. Treniramo jako, radimo, pokušavamo da napravimo taktiku za sve, pokušaćemo da izborimo najbolje moguće mesto. Verujem da možemo da pobedimo, prošle godine smo pobedili Real, verujem da isto možemo i u Barseloni, da pokažemo da smo tim", rekao je Smailagić.


tagovi

KK PartizanEvroligaKK Barselona

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara