Željko Obradović (©MN Press)
Željko Obradović (©MN Press)

Obradović pred Budućnost: Moramo da odigramo najbolju utakmicu, probali smo da se spremimo

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.03.24. | 17:00

"Znamo da igramo u pravoj košarkaškoj atmosferi, protiv veoma dobrog tima", kao je trener Parnog valjka

Gotovo potpuna kontrola tri četvrtine, pa hladan tuš u najvažnijem periodu utakmice sa Olimpijakosom došao je kao kofa hladne vode za sve u Partizan Mozzart Betu, jer je sada teži put do plej-ina Evrolige. Sada crno-belima sledi možda i najvažnija utakmica ovog dela sezone, gostovanje u Podgorici (TV Arenasport, 19.30) u kojem pobednik uzima drugo mesto!

U Humskoj su svesni da momenat nije dobar posle Olimpijakosa, ali da sada imaju motiv više da u punoj Morači odigraju znatno bolju utakmicu i obezbede drugu poziciju.

Izabrane vesti

Nije lako, jer je ekipa imala malo vremena da se odmori i psihofizički pripremi za tako bitan susret.

"Znamo da je utakmica veoma značajna za nas i Budućnost, pobednik osigurava drugu poziciju. Probali smo ova dva dana da se spremimo. Znamo da igramo u pravoj košarkaškoj atmosferi, protiv veoma dobrog tima. Na nama je da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu", rekao je Obradović.

Centar crno-belih Balša Koprivica zna koliko je momenat važan.

"Najbitnija utakmica ove sezone u ABA ligi, definitivno. Budućnost nije imala meč desetak dana, verujem da su imali priliku da se dobro pripreme za nas, mi imamo nekoliko dana da se pripremimo. Očekujemo dobru atmosferu", istakao je Koprivica.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetŽeljko ObradovićBalša KoprivicaABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara