Saša Obradović sa igračima Crvene zvezde (©KK Crvena zvezda)
Saša Obradović sa igračima Crvene zvezde (©KK Crvena zvezda)

Obradović pred Megu: Igrači znaju da se opuste posle velikih pobeda, zato moramo da budemo jako oprezni

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.10.20. | 15:04

Dejan Davidovac očekuje težak susret na Novom Beogradu...

Sabrali su se svi utisci posle strašno važne pobede nad CSKA u Beogradu, Crvena zvezda već u nedeljnom matine terminu (12.00) kreće u novi ciklus utakmica koji se otvara gostovanje Megi u Hali sportva "Ranko Žeravica".

Mega posle tri utakmice ima maksimalni učinak, izabranici Vlada Jovanovića igraju odličnu košarku i spremni su da se potuku sa Crvenom zvezdom za četvrti trijumf u nizu. Sve to je jasan signal za Sašu Obradovića da se odigra dobra utakmica protiv mladog i talentovanog sastava.

Izabrane vesti

"Neugodna utakmica i protivnik sa mnogo talenata u timu, koji su sigurno budućnost naše i svetske košarke. Ima ih dosta koji imaju kvalitet, ali u prvom planu su Petrušev i Simonović kao glavne poluge ambicioznog tima koji uvek igra prepoznatjivo, agresivno, sa puno trčanja. Međutim, na prvom mestu gledamo samo sebe. Ovu utakmicu moramo da shvatimo, i da joj pristupimo vrlo ozbiljno. Nikada nije lako posle velike pobede, igrači znaju da se opuste i potrošnja je bila velika protiv CSKA, ali želimo da odigramo dobru utakmicu i održimo kontinuitet dobrih rezultata i igara koji imamo u poslednje vreme", napominje Obradović.

Jedan od najzapaženijih u meču sa CSKA, Dejan Davidovac pred derbi vrha tabele poziva na maksimalan oprez.

"Utakmicu sa CSKA smo ostavili iza sebe već u četvrtak uveče, iako nam mnogo znači u svakom smislu. Okrenuli smo se narednim mečevima i obavezama, čeka nas uzuzetno naporan period i mnogo utakmica, prva u nizu je sa Megom. Radi se mladoj, ambicioznoj ekipi koja ima svoj kvalitet i puno samopouzdanja, o čemu svedoči i početak ovogodišnje ABA lige. Očekujemo fizički jaku utakmicu sa puno trčanja i nikako ne smemo da im dajemo mnogo prostora u napadu, jer koriste svaku šansu. Na prvom mestu trudićemo se da ponovimo utakmice iz prethodnog perioda", najavljuje je Davidovac.



tagovi

Saša ObradovićDejan Davidovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara