Ekipa Partizana (© Star Sport)
Ekipa Partizana (© Star Sport)

Obradović u nedelju ponovo okuplja ekipu

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.02.24. | 11:02

Kreću pripreme za ključni deo sezone Partizan Mozzart Beta

Posle neugodnog poraza u finalu Mozzart Kup Radivoja Koraća od Crvene zvezde, ekipa Partizana je od trenera Željka Obradovića dobila slobodne dane usled pauze u takmičarskoj sezoni zbog FIBA prozora. Crno-bela ekipa se prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta okuplja u nepotpunom sastavu u nedelju kada će trener Obradović održati timski trening sa igračima koji nisu zauzeti reprezentativnim obavezama, a u crno-belom taboru je takvih čak sedmorica.

Za nacionalni tim Srbije igraju Aleksa Avramović, Uroš Trifunović, Balša Koprivica i Ognjen Jaramaz. Mateuš Ponitka je otišao za Poljsku, Džejlin Smit za Hrvatsku, a Bruno Kaboklo je u Brazilu, dok Zek Ledej debituje za Azerbejdžan. Oni će se vratiti u Humsku po završetku kvalifikacionog prozora dok su trenutno na raspolaganju Pi Džej Doužer, Kevin Panter, Džejms Naneli, Danilo Anđušić, Tristan Vukčević, Frenk Kaminski i Alen Smailagić koji je u prethodnom periodu imao zdravstvenih problema zbog kojih je propustio Kup.

Izabrane vesti

Naime, crno-beli su na mini odmoru od nedelje i sedam dana će iskoristiti kao restart kako bi se pripremili za ključan deo sezone na svim frontovima. Neki igrači su ovaj period proveli i van Srbije, Željko Obradović je bio u rodnom Čačku, a u nedelju ponovo kreću timski treninzim pred verovatno najbitniji meč sezone u Evroligi sa Anadolu Efesom.

Partizan je trenutno u vrlo nezahvalnoj situaciji. U Evroligi je na 11. mestu što ga stavlja odmah iza granice za plej-in, u ABA ligi na trećem mestu na tabeli. Izgubljen je Kup Radivoja Koraća u Nišu posle čega je Željko Obradović održao konferenciju za medije koja je izvazvala veliku buru.

Ipak, još uvek nije sve izgubljeno za klub iz Humske, ali Efes jednostavno u ovom momentu mora da se savlada ako je plan da se uhvati voz za mesto među prvih 10 u Evroligi. Taj meč je na programu narednog četvrtka.



tagovi

Željko ObradovićKK PartizanEvroligaABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara