Željko Obradović (©Star Sport)
Željko Obradović (©Star Sport)

Obradović: Videćemo kako ćemo reagovati na atmosferu u Tel Avivu

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.01.23. | 08:32

"Uvek je motivacija posebna kada igraš protiv svojih bivših ekipa. Verujem da će i Naneli i Lesor odigrati dobru utakmicu"

Partizan Mozzart Bet spreman je za novi evroligaški izazov i dve jake utakmice u razmaku od 48 sati. Prvo Makabi u Tel Avivu, pa Baskonija u Beogradu.

Crno-beli su u seriji od osam pobeda u svim takmičenjima i u dobrom raspoloženju kreću put Izraela.

Izabrane vesti

"Počinje drugi deo Evrolige. Veoma nezgodno gostovanje ako se uzme u obzir kako Makabi igra kod kuće. Dosad su izgubili samo jednu utakmicu. Sve ono što je Makabi krasilo godinama, krasi ga i sada - igra u tranziciji, agresivna odbrana, šutevi za tri poena, skok u napadu, promene u odbrani... Sve to smo pričali i analizirali pred prvi duel sa njima, tako da velikih promena u tom smislu nema. Koncentracija mora da bude na maksimumu, ako želimo da odigramo dobru utakmicu", izjavio je Željko Obradović.

O zdravstvenom statusu...

"Svi su dobro, izuzev Balše".

Koliko bi utakmica mogla da bude drugačija u odnosu na onu prvu?

"Na nama je da se pripremimo i izađemo na parket sa idejom da se nadigravamo. Naši navijači su navikli na lepu atmosferu, sada će biti obrnuto za nas tamo. Biće interesantno da vidimo kako ćemo da reagujemo".

Protiv Monaka Danilo Anđušić imao je posebnu motivaciju da se dobro pokaže pred bivšim saigračima. Sada će Džejms Naneli i Matijas Lesor igrati protiv Makabija...

"Uvek je motivacija posebna kada igraš protiv svojih bivših ekipa. Verujem da će i Naneli i Lesor odigrati dobru utakmicu".



tagovi

Željko ObradovićKK PartizanPartizan Mozzart BetEvroligaKK Makabi Tel Aviv

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara