Majk Cirbes (Foto: MN Press)
Majk Cirbes (Foto: MN Press)

Očekivano, Zvezda bez Cirbesa na Kupu Radivoja Koraća

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.02.22. | 10:36

Crveno-beli prijavili spisak igrača za završni turnir u Nišu

Košarkaši Crvene zvezde na Kupu Radivoja Koraća brane titulu, a trener Dejan Radonjić u borbi za Žućkovu levicu neće moći da računa na Majka Cirbesa koji još ima problema sa povredom. Kako saznaje Mozzart Sport crveno-beli su prijavili 14 igrača za završni turnir u Nišu, na kojem nedostaje samo nemački internacionalac.

Radonjić tako nije morao da bira koga će od stranih igrača izostaviti, s ozbirom da ih ove sezone na Malom Kalemegdanu igra svega pet. Jedan od njih je Cirbes, koji je zbog navedenih neće moći da pomogne saigračima. Trener Zvezde je takav rasplet i nagovestio posle utakmice sa Zadrom u regionalnom prvenstvu.

Izabrane vesti

"Cirbes je povređen, mislim da nisu velike šanse da se nađe u Nišu", rekao je Radonjić.

Nemački internacionalac je uglavnom bio alternativa za Ognjena Kuzmića i Luku Mitrovića ove sezone. Upisao je 11 nastupa u ABA ligi, prosečno provodio 9,9 minuta na parketu i beležio 4,9 poena i 2,5 skoka. U Evroligi je takođe igrao oko devet minuta u proseku i upisao još 11 mečeva (3,9 poena i 1,8 skokova).

Status stranaca na Kupu nosiće Amerikanci Nejt Volters, Ostin Holins i Eron Vajt, kao i crnogorski reprezentativac Nikola Ivanović.

Branilac trofeja će na pravom koraku u Nišu za rivala imati kragujevački Radnički, a žrebom je odlučeno da bi u polufinalu trebalo da se sretne sa pobednikom duela između Mege Mozzart i Zlatibora.


tagovi

KK Crvena zvezdaKup Radivoja Koraća 2022.Majk Cirbes

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara