""
""

Ocokoljić za MOZZART: Pobeda nad Partizanom nam donosi mnogo toga

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.12.14. | 16:49

„Dolaze u goste i sigurno će odigrati maksimalno kako bi se spremili za presudne mečeve u ABA ligi", poručio je Ocokoljić

Košarkaši rumunskog Asesofta u sredu dočekuju Partizan u poslednjem kolu Evrokupa u meču koji crno-belima ne znači ništa, a timu iz Ploeštija može mnogo da donese. Trener u stručnom štabu Asesofta Saša Ocokoljić rekao je da Rumuni žele da se revanširaju Partizanu za poraz u Pioniru.

Izabrane vesti

U prvoj utakmici srpskog i rumunskog tima, koja je odigrana pre mesec dana u Pioniru, slavili su crno-beli sa 76:69.
Tačno je da smo se plasirali u narednu fazu takmičenja, ali pobeda nas vodi na treće mesto uz trijumf Banvita u gostima.Treće mesto nas vodi u znatno lakšu grupu u narednom ciklusu. Neće biti lako pobediti crno-bele jer su u odnosu na naš prvi meč znatno pojačali sastav. Dolaze u goste i sigurno će odigrati maksimalno kako bi se spremili za presudne mečeve u ABA ligi“, rekao je Ocokoljić za MOZZART Sport.

Asesoft trenutno ima pet pobeda i četiri poraza, a ima šansu da prestigne turski Banvit.
Dobili smo Banvit s Braunom koji je bio povređen, ali je silno želeo da zaigra. Mnogo nam je pomogao, podigao je sve saigrače i dobili smo meč. Zatim je  došla utakmica s Jerusalimom, najčudnija koju sam gledao tokom karijere. Hapoel je imao šansu da prođe u naredni krug jedino ukoliko nas pobedi sa više od devet poena razlike. Asesoft je vodio tokom celog meča, ali su domaći izjednačili, imali su i napad za pobedu, međutim, nisu šutirali na koš da bi u produžetku probali da nas pobede sa više od devet razlike. Usledio je i drugi produžetak u kome smo uspeli da pobedimo. Takođe, povezali smo i tri pobede u rumunskom šampionatu, na deobi smo prvog mesta, i sad nas očekuje poslednja laka utakmica u domaćem prvenstvu“, zadovoljan je razvojem situacije Ocokoljić .

Sutrašnja utakmica u Ploeštiju između Asesofta i Partizana igra se od 18.30.

Piše: Đurđe Mečanin

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK PartizanRumunijaSaša OcokoljićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara