(KK Partizan)
(KK Partizan)

Od sutra prodaja karata za duel Partizan - Anadolu Efes: Novica Veličković – još jedan meč

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.09.21. | 15:17

Cene već od 300 dinara

U četvrtak, 9. septembra, putem Ticketline servisa i sajta ticketline.rs tačno u 10 časova počinje prodaja ulaznica za duel između Partizana i Anadolu Efesa u Štark areni (16. septembar, 19 časova).

Utakmica protiv Efesa biće i zvaničan oproštaj legendarnog kapitena Novice Veličkovića od crno-belog dresa! Novici u čast i po njegovom izboru, Partizan će na toj utakmici nastupiti u replikama crnih dresova iz sezone 2008-2009.

Izabrane vesti

Ujedno, utakmica protiv šampiona Evrope biće prilika da navijači Partizana prvi put u Beogradu vide novi tim crno-belih predvođen trenerom Željkom Obradovićem.

Duel će imati i humanitarian karakter, jer će deo prihoda od prodaje ulaznica biti prosleđen Fondaciji KK Partizan. Takođe, posle utakmice će se na humanitarnoj licitaciji za novoosnovanu Fondaciju naći i potpisani retro dresovi svih igrača Partizana.

S obzirom na humanitarnu prirodu meča, sezonske ulaznice za ovaj meč neće važiti.

Sve karte će se naći u slobodnoj prodaji po sledećim cenama: premium - 2.000 dinara, superior - 1.700 dinara, standard 1 - 1.000 dinara, standard 2 - 700 dinara, tribina 200 - 500 dinara, tribina 400 centralno (sever i jug) - 400 dinara, tribina 400 bočno (istok i zapad) - 300 dinara, kort sit II red i skaj boks - na upit.



tagovi

KK PartizanNovica VeličkovićAnadolu Efes

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara