Oglasio se Serhio Ljulj: Prihvatam odgovornost i izvinjavam se

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.04.23. | 10:01

Glavni akter haosa u Madridu pokušava da spusti tenziju

Prvo je Vensan Poarje na granici prljavog udario Kevina Pantera i uz osmeh sa petom ličnom odšetao na klupu. Zamenio ga je Geršon Jabusele a tridesetak sekundi kasnije, Serhio Ljulj je podmuklim udarcem napravio nesportski faul nad Partizanovim kapitenom. Ovoga puta Amerikanac nije „iskulirao“...

Panter se uneo u lice Ljulju, usledile su ratoborne gestikulacije, gurkanje i onda opšta tuča koju je započeo Gabrijel Dek. Najgore je prošao Dante Egzum koji je povređen, kazne sigurno čekaju još neke košarkaše, a ne bi bilo iznenađenje da se na kraju izvuče onaj koji je sve i zakuvao – Serhio ljulj.

Izabrane vesti

Iskusni Španac jeste veliki majstor košarke, ali je kroz celu karijeru poznat i kao provokator kojem fer-plej baš i nije jača strana. Posle prespavane noći, svestan odgovornosti ali verovatno i onoga što ga čeka u Beogradskoj Areni oglasio se na društvenim mrežama i uputio izvinjenje.

„Ono što se sinoć desilo, ne bi nikad smelo da se dešava na košarkaškim terenima. Prihvatam odgovornost za grub faul koji je bio okidač za katastrofu. Moje izvinjenje svim košarkaškim navijačima“, napisao je Ljulj.



tagovi

Serhio Ljulj

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara