"Vlada Đokić"
"Vlada Đokić"

Đokić: Preozbiljni smo za ostale rivale u Areni

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.07.16. | 12:58

Jasna poruka bivšeg selektora mlade reprezentacije: Putujemo u Rio!

Vlada ĐokićKao igrač dokazao se briljantnim parijama u Metalcu, Partizanu, Crvenoj zvezdi, Spartaku, trenerska karijera ga je vodila od Kolubare, Mašinca iz Kraljeva, užičke Slobode do Metalca iz Valjeva sa kojim je imao dosta uspeha. Na kraju, Vlada Đokić i Metalac su se razišli u ne baš srećnim okolnostima.
"Imali smo jednu sjajnu sezonu u ABA ligi kad smo izborili Evrokup. Potom je usledila još jedna sezona sa puno problema, ali smo uspeli da sačuvamo status na Jadranu. Kroz Superligu to nismo uspeli da overimo i došlo je do razlaza", kaže za MOZZART Sport Vlada Đokić.

Imali ste jedno divno iskustvo sa reprezentativnim selekcijama Srbije?
"Da, sa mladom reprezentacijom Srbije, igrači do dvadeset godina, uspeli smo da ostvarimo zapažen rezultat i pokorimo Stari kontinent".

Izabrane vesti

Trenutno ste na odmoru, ali ne možete bez košarke?
"Sa prijateljima i decom odlazim u beogradsku Arenu i gledamo naše Orlove. Reprezentacija Srbije ima najkvalitetniji tim, misllim da smo preozbiljni za sve ostale rivale i očekujem pobede protiv Češke, a potom i u finalu. Putujemo u Rio".

Šta će se dalje dešavati u vašoj karijeri?
"Očekujem neke ponude i nadam se da će se uskoro pojaviti ime novog kluba", zaključio je javljanje za naš portal Vlada Đokić.

Piše: Đurđe Mečanina;
Foto: MN Press.


tagovi

Vladimir Đokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara