"Saša Obradović"
"Saša Obradović"

Ol-star Bundeslige pripao strancima: Puleni Saše Obradovića pokazali nemačkim zvezdama gde im je mesto! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.01.15. | 22:24

Stranci slavili rezultatom 110:101

Saša Obradović

Sedam utakmica - sedam pobeda! Kada je reč o Ol-star utakmicama Bundeslige, onda "ostatak sveta" ima apsolutnu dominaciju! Ništa se nije menjalo ni ovog puta, pošto su stranci odneli još jednu pobedu - 110:101 (57:42)!

Izabrane vesti

Čast Srbije na ovom susretu branio je talentovani strateg Saša Obradović, koji je sa klupe predvodio upravo pobednički tim. U prepunoj Ratiofarm Areni, koja je brojala preko 6.000 ljudi, viđena je prava košarkaška predstava u kojoj su uživali svi - od gledalaca, preko organizatora do samih aktera na parketu. Ipak, na kraju su pobedu odneli stranci, koji su već do poluvremena imali velikih 15 koševa viška i praktično već tada bili su na korak od pobede. Srpski strateg je od samog starta postavio pobedničku taktiku, koja je dala rezultat, a uprkos tome što je utakmica bila egzibicionog karaktera, igrači dva tima vodili su mušku borbu, posebno u samom finišu utakmice, kada su Nemci uspeli da smanje zaostatak na jednocifrenu brojku. Ali, na kraju nisu uspeli da meč uvedu u neizvesnu završnicu.

Najbolji strelac za domaću ekipu bio je centar Ulma Tomas Olbreht sa 17 poena, dok je u ekipi stranaca najbolji bio Džavon Mekrea, sa 19 koševa. Ipak, zvezda večeri bio je Džon Brajant, koji je imao 15 poena i čak 17 uhvaćenih lopti! Na kraju, titula najkorisnijeg igrača otišla je u ruke Bredu Vanamejkeru, koji je meč završio sa 16 koševa, dva skoka i tri asistencije. Takmičenje u brzom šutiranju trojki pripalo je Nemcu Davidu Brembliju iz Bajrojta, koji je u tim uskočio neposredno pre utakmice, umesto povređenog Brajsa Tejlora iz Bajerna. Kao nagradu dobio je ček na 1.000 evra. 

Igrač koji najbolje zakucava je Vil Klajburn iz Ulma. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Saša Obradovićol-starNemackaKošarkaška BundesligaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara