Komentari na vest

Oni su budućnost Partizana: Sjajni Drezgić i Dimitrijević doneli treće mesto u Pioniru

N

Nikola Vasovic

pre oko 1 mesec

Ne verujem da li neko razume zasto je ovaj momak Aleksa Dimitrijevic nepracen adekvatno medijski!? Odlican klinac.Ogroman potencijal. Bravo mali!
K

Karlo Veliki

pre oko 2 meseca

Kada su u pitanju karijere Drezgica i Dimitrijevica skoro sam siguran da ce Dimitrijevic dalje dogurati.. Drezgic nije plej raskosnog talenta, vec pre je bek suter-skorer, koga sada pokusavaju da obuce za pleja.. Uz to Savo ne vidi tim od sopstvene zelje da bude najbolji, pa u tome gresi... Dimitrijevic ima visinu, duge ruke, mek sut, odlicno kretanje i postavljanje, zilavost,...ali mu nedostaju masa i snaga, za sta je potrebno vreme.. Kada poredim 18. godinu Milutinova u Partizanu sa Dimitrijevicem, ispada da je Dule morao da gubi vreme na Milutinovu uceci ga da hoda kosarkaski... Dimitrijevic mora da dodje u ruke pedagoga razvojnog trenera, i da krene od visoke trojke, kao Veseli... U nekoj bliskoj buducnosti vidim tandem u repretzentaciji Topic-Drezgic, kao nekada Moka i Kica, a Dimitrijevic ce sigurno biti novi Venbamnjama, samo da izdrzi u pravilnom razvoju...
P

PartizanBeo

pre oko 2 meseca

Dobro je da neko proceni i napise realno!👏👏👏
G

GORANGrb

pre oko 2 meseca

“Sava je uradio sve”!?? Jeste za svoju statistiku. Kao i uvek. Za ekipu nista. Provalio je da Dimitrijevic daje koseve pa ako I da neki pas, da samo njemu, Jer ce opet biti dobro za index(pise se asistrncija).
K

KOŠARKA, to je PARTIZAN

pre oko 2 meseca

Partizan je na ovom turniru pokazao da ima najbolji mladi tim u Srbiji.
P

Pobogu...

pre oko 2 meseca

prvi put treći i odmah ste najbolji, odmah imate najbolju školu, odmah hvalospevi... Reci mi, osim Berića, jednog igrača Partizana koji je ponikao u toj "najboljoj" školi. I još nešto, znaš kad će Drezgić i Dimitrijević zaigrati kod Obradovića? Otprilike dan-dva pre ili posle mene.
I

INFO

pre oko 2 meseca

Partizan je bio i 1. pre par godina na ovom turniru ali zbog pandemije nije otišao na finalni.