Vukčević (© MN Press)
Vukčević (© MN Press)

Opcija više pred polufinale: Tristan Vukčević opet u crno-belom

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.05.23. | 17:46

Krilni centar na Obradovićevim treninzima

Suočio se Partizan Mozzart Bet sa nizom kadrovskih problema u završnoj etapi sezone, ali će u polufinalnoj seriji ABA lige imati opciju više. I to u reketu, jer se u konkurenciju za sastav crno-belih vratio Tristan Vukčević.

Mladi krilni centar je desetak dana boravio na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država, kako bi pokušao stekne što bolje pozicije pred eventualni izlazak na NBA draft, ali se u međuvremenu vratio u Beograd i stavio na raspolaganje Željku Obradoviću.

Izabrane vesti

Da li će i kad igrati ostaje nepoznanica, naročito ako se zna da je propustio sva tri meča sa Studentskim centrom, na početku doigravanja u regionalnom takmičenju. Bez njega je Parni valjak preokrenuo rezultat, dobio 2:1 i osigurao duele sa Cedevita Olimpijom, te ostaje da se vidi da li će ga i kako stručni štab koristiti počev od nedelje, kad je na programu prvi meč polufinala.

Vukčević je u međuvremenu ostavio dobar utisak na pred draft kampu u SAD, a u ABA ligi je u osnovnom delu prvenstva igrao prosečno 14,3 minuta i beležio 8,1 poen po meču.



tagovi

Tristan VukčevićABA ligaKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara