Peti Mils (Foto: AFP)
Peti Mils (Foto: AFP)

Osipa se Bogdanova Atlanta, sidro diže Peti Mils

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.02.24. | 15:45

Australijanac dobija odrešene ruke od Hoksa

Angažovala je Atlanta minule sezone Kvina Snajdera, on je odmah pozvao i Igora Kokoškova da mu se pridruži. Bogdan Bogdanović je dobio novi ugovor, delovalo je da se Hoksi spremaju da naprave pometnju, ali... Uprkos odličnim partijama srpskog reprezentativca, tim iz Džordžije je tek 10. na tabeli Istočne konferencije sa učinkom 26-32 i čeka ga grčevita borba za plej-of. Mada, sudeći prema poslednjem potezu, pitanje i da li ima takvih ambicija?

Kako prenosi Šams Čaranija, Jastrebovi su rešili da otpuste Petija Milsa. Veteran je imao sporednu ulogu u ekipi ove sezone, sa svega 19 nastupa i prosekom od desetak minuta na parketu i svega 2,7 poena, mada uz solidnih 38,2 odsto preciznosti van linije za tri.

Izabrane vesti

Ipak, iako nije bio u prvom planu, jasno je da bi igrač njegovog iskustva mogao da pomogne ekipi u ciljnoj ravnini i najtežim mečevima u finišu ligaškog dela sezone, pa potom eventualno i u doigravanju... Ipak, Mils će sreću potražiti na drugom mestu.

Kada na to dodamo da je Tre Jang povređen do aprila, kao i da će umesto Milsa mesto u timu dobiti igrač sa dvosmernim ugovorom Trent Forest, čini se da se Atlanta polako okreće narednoj sezoni.

Prava šteta, jer Bogdan Bogdanović je istakao ozbiljnu kandidaturu da osvoji nagradu za najboljeg šestog igrača lige i kao jedna od najboljih trojkaša lige je bio na meti brojnih klubova, posebno onih sa najvišim ambicijama. Ipak, rok za trejdove je prošao, srpski košarkaš je ugovorom vezan do 2027. godine... Videćemo kako će se situacija odvijati preko leta.


tagovi

Atlanta HoksPeti MilsBogdan Bogdanović

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara