©Starsport
©Starsport

Ostin Holins našao novi tim, prva prilika za dokazivanje - Partizan

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.12.23. | 10:28

Amerikanac postpisao ugovor na tri nedelje sa Žalgirisom

Četiri meseca posle rastanka sa Makabijem iz Tel Aviva Ostin Holins je našao novi klub, makar na tri nedelje. Američki bek je zvanično postao član Žalgirisa, objavio je litvanski klub koji je istakao da je saradnja potpisana na probni period i da će se eventualni ugovor do kraja sezone razmatrati posle tri nedelje.

Holins, koji je posle sezone u Crvenoj zvezdi prošle takmičarske godine nosio dres Makabija, nije ostavio zapaženiji trag u Tel Avivu. Igrajući za ponos Izraela 32-godišnji košarkaš je zabeležio 19 utakmica u EvroligI, uz zanemarljiv prosek od 1,8 poena i 1,3 skoka za manje od 10 minuta na parketu.

Izabrane vesti

Veliku prepreku za američkog košarkaša predstavljali su zdravstveni pehovi s obzirom na to da je u januaru doživeo povredu kolena usled koje je propustio ostatak sezone, a po završetku takmičarskih obaveza Makabi je ozvaničio rastanak.

Po rastanku sa Makabijem, u izraelskim medijima se pominjao Holinsov povratak u Zvezdu, kao i interesovanje CSKA, ali nije došlo do konkretizacije.

Prvi naredni izazov za Žalgiris će predstavljati gostovanje Partizanu, a potom slede utakmica domaćeg šampionata sa Vulvsima i evroligaški izazovi protiv Fenerbahčea i Barselone.



tagovi

Ostin HolinsŽalgiriskk Žalgiris

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara