Ostinu Holinsu saigrači pomogli da izađe sa parketa (©MN Press)
Ostinu Holinsu saigrači pomogli da izađe sa parketa (©MN Press)

Ostin Holins ne igra u Železniku

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.06.22. | 21:02

Za Amerikanca sezona verovatno završena

Za Ostina Holinsa sezona je najverovatnije završena. To je na konferenciji za novinare posle ubedljivog trijumfa nad FMP iz Železnika poručio trener Dejan Radonjić pošto je saopštio da energični Amerikanac sigurno neće igrati u nedelju.

Crvena zvezda je deklasirala Pantere sa 110:71 u prvom meču finala i u nedelju od 20 časova u Železniku imaće priliku da overi drugu uzastopnu triplu krunu.

Izabrane vesti

“Slavili smo i idemo u Železnik sa ciljem da završimo sezonu. U ovom trenutku je najbitnije da napravimo dobar pristup i da ne dozvolimo da nam se desi situacija od pre nekoliko dana protiv Mege Mozzart, da posle dobre prve utakmice izgubimo. U drugoj utakmici bićemo bez Holinsa. Nadam se da ćemo biti dovoljno dobri da u nedelju završimo sezonu“, poručio je Radonjić.

Nije crnogorski stručnjak govorio o ozbiljnosti Holinsove povrede kolena koju je doživeo početkom treće deonice, ali je istakao da je zadovoljan onim što je video od svog plejmejkera Nikole Ivanovića ne samo večeras - nedostajala mu asistencija za dabl-dabl - već i cele sezone. Strelac 13 poena večeras srećan je što se sezona približava kraju.

“Odradili smo prvu utakmicu na kvalitetan način, sve vreme kontrolisali dešavanja na parketu, na kraju ubedljivo slavili. Nadam se da ćemo imati isti pristup i u Železniku, da polako završavamo sezonu. Sada se nadamo da sa Holinsom nije ništa ozbiljno“, izjavio je Ivanović.

I Radonjić i on nadaju se da će naredne sezone igrati još i bolje.


tagovi

Ostin HolinsDejan RadonjićNikola IvanovićKK Crvena zvezdaKošarkaška Superliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara