Šćepanović i Mijailović (© Star sport)
Šćepanović i Mijailović (© Star sport)

Ostoja Mijailović: Ne menjamo trenera posle tri poraza! To nije u duhu Partizana

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.10.20. | 10:22

„Kako bi bilo Nikoliću da šutne trojku u Areni, pred 16.000 navijača“, pita se predsednik crno-belih i poziva na strpljenje

Ništa nije kao pre. Do prekida minule sezone bio je Partizan prvi u ABA ligi, stekao prednost domaćeg terena u nokaut fazi Evrokupa, osvojio ABA Superkup i Kup Radivoja Koraća, međutim, na početku novog ciklusa se upadljivo muči.

Najbolje se to vidi kroz rezultate. Poklekao je na gostovanju Huventudu, iako je imao i dvocifrenu prednost u odnosu na španskog predstavnika, to je donekle nivelisao slavljem nad Venecijom, ali ga peku dva uvodna poraza u ABA ligi. Da sve bude teže po crno-bele, oba na domaćem parketu. Najpre od čačanskog Borca, potom i u derbiju sa Budućnosti.

Izabrane vesti

Takav početak sezone naveo je pojedine Grobare da preispituju mogućnosti šefa stručnog štaba Vlada Šćepanovića, međutim, u Humskoj 1 uveravaju da naslednik Andree Trinkijerija uživa podršku i da ne bi imalo smisla izmaći mu stolicu pre nego što se sezona zahuktala.

Pratim društvene mreže, vidim šta se piše. Nećemo menjati trenera posle tri poraza. To nije u duhu Partizana, niti je Vlado Šćepanović to zaslužio. Razumem naše navijače, posebno posle prošle sezone, razumem njihovo nestrpljenje, ali ništa nije teže sada nego što je bilo u martu. I sigurno je da je nama koji smo u upravi i borimo se da Partizan bude najbolji, da bude prvi, najteže“, naglasio je Ostoja Mijailović u izjavi za Kurir.

Predsednika kluba, kao i sve partizanovce, boli način na koji je ispuštena, činilo se, viđena pobeda nad Budućnosti u subotu veče, kao i činjenica da zbog pandemije virusa korona navijačima još nije dozvoljen ulazak u hale.

Zamislite kako bi bilo Danilu Nikoliću da šutne trojku u Areni, pred 16.000 navijača koji bi stvarali nesnosnu buku. S druge strane, igračima Partizana taj huk s tribina je bio vetar u leđa, a sad ga nema. Šta da radimo, borićemo se, trpećemo udare, ali idemo dalje“.

Mijailović poziva pristalice Partizana na strpljenje.

Izgubili smo dva puta u dramatičnim završnicama, najpre od Huventuda, onda i od Budućnosti. Preksinoć na nesrećan način, kao što su pobedili oni, mogli smo i mi. Trijumf ekipe iz Podgorice je zaslužen i ja joj čestitam“, dodao je Ostoja Mijailović.


tagovi

KK PartizanOstoja MijailovićVlado Šćepanović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara