Foto: Starsport
Foto: Starsport

Ostoja Mijailović o ulaznicama za navijače Zvezde: Partizan u velikoj meri živi od prodaje karata

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.10.23. | 15:35

Prvi čovek Partizan Mozzart Beta obratio se navijačima Crvene zvezde pred večiti derbi u Evroligi

Ponovo je jedna od tema pred prvi ovosezonski košarkaši derbi u Evroligi raspodela karata. Za razliku od prošle sezone. Ovoga puta neće biti gostujućih navijača, u ovom slučaju su to navijači Crvene zvezde. Povodom svega oglasio se predsednik Partizan Mozzart Beta, Ostoja Mijailović.

Izabrane vesti

"Želim dobru atmosferu na večerašnjem evropskom derbiju. Ovaj derbi je pre svega poseban za državu Srbiju i našu naciju, stoga želim i pozivam sve da navijanje bude na nivou brenda kakav je Košarkaški klub Partizan! Lane, kada je takođe Partizan bio prvi domaćin u evroligaškom derbiju, pokazali smo volju i želju da se međusobni odnosi poboljšaju", rekao je Ostoja Mijailović za Telegraf.

Objasnio je i zbog čega na tribinama danas nema pristalica Crvene zvezde.

"Tada sam doneo odluku da se u dvoranu puste gostujući navijači u mogućem broju. Iako su me nakon te odluke, a zbog nje pre svega, vređale naše pristalice sa Južne tribine, znao sam da plaćam cenu, ali činim ispravan potez. Za današnju utakmicu, nažalost nismo bili u mogućnosti da ponudimo isto. Košarkaški klub Partizan u velikoj meri živi od prihoda koje ostvaruje kroz prodaju sezonskih karata, samim tim moramo dodatno poštovati svakog našeg navijača. Takođe, postoji određeni broj navijača koji nije imao mogućnosti da kupi sezonsku kartu. Tim ljudima je preostalo da dođu na pojedine utakmice sa dnevnom kartom. Partizan je prodao gotovo 16.700 sezonskih ulaznica i to je apsolutni rekord u Evropi. Ostao nam je jako mali broj dostupnih dnevnih karata. Da zaključim, svaki pretplatnik i kupac dnevne karte u košarkaškom klubu Partizan nam je važniji od bilo kog pojednica ili bilo koje uvrede. Uvek radimo u interesu Partizana i partizanovaca", dodaje Mijailović.

Za kraj je poželeo košarkašima Crvene zvezde da se lepo osećaju u "Štark Areni".

"Gostima želim da se ugodno osećaju u sjajnoj atmosferi" zaključak je Mijailovića za Telegraf.


tagovi

Ostoja Mijailović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara