(MN Press)
(MN Press)

Ostoja Mijailović: Podrška Željku Obradoviću

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.02.24. | 15:41

„Nema šumova, samo smo u krizi rezultata“, ističe prvi čovek crno-belih

Partizan je uvek tema. I kad pobeđuje i kad gubi. Dok je beležio sjajne rezultate u prvom planu se nalazio usled ambijenta specifičnog za Beogradsku arenu, a posle serije neuspeha nalazi se na udaru javnosti, koja traži krivca za rezultatska posrnuća.

Na takve okolnosti crno-beli su navikli, jer u sportu ne može uvek da se pobeđuje, niti stalno da se gubi. Jedino što sad Parni valjak gubi redovno, pet puta uzastopno i zato je čaršija – tome sklona – počela da govorka sve i svašta. A kad se svašta priča, onda neko mora da reaguje, pa je predsednik Parnog valjka, Ostoja Mijailović rešio da se oglasi.

Izabrane vesti

Pošto mnoge danas jedna tema interesuje, a nikome nisam posebno odgovarao, potvrđujem da Željko Obradović, igrači i svi zaposleni u klubu imaju moju podršku. Nema šumova, istina je jedino da smo u krizi rezultata, ali je važno da znaju svi kako je klub stabilan i da nesmetano funkcioniše. Svi smo crno-bela porodica i kad pobeđjemo i kada gubimo“, napisao je Ostoja Mijailović, na društvenoj mreži X.

Ovakav potez Mijailovića može se tretirati kao reakcija na napade prema Kevinu Panteru, tragičaru meča sa Bajernom, ali i Željku Obradoviću. Uostalom, samo nekoliko sati posle poraza od Bajerna, na istoj društvenoj mreži, „pojavio“ se i čuveni hrvatski trener, Aleksandar Aco Petrović.

Nisam siguran da li je ikad u trenerskoj karijeri Željko (Obradović) imao ovakvu seriju teških, neugodnih poraza, ali sam siguran, da ne sme da razmišlja o tome da napusti klupu Partizana, jer bi to bio nanadoknadiv udarac za klub u nastavku sezone“.


 



tagovi

Partizan Mozzart BetKK PartizanOstoja MijailovićŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara