Ostoja razgalio Grobare: Završavamo ugovor sa Željkom, uskoro potpis

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.03.24. | 16:02

“Do mene su došli neki prizmeni komentari da mi neko naređuje da produžim ugovor”, rekao je prvi čovek Partizana za Kurir

Partizan Mozzart Bet je trijumfom nad Baskonijom ostao u trci za plasman u plej-on Evrolige, napunio pozitivnom energijom brojne navijače, ali se najemotivniji detalj u utorak veče u Beogradskoj Areni desio pre prvog podbacivanja lopte.

Na ovacije sa tribina i slogane “Novi ugovor za Željka”, najtrofejniji trener Evrope je uzeo tablu i simulirao potpis. Mnogi su to protumačili kao Obradovićev znak da sigurno ostaje u Beogradu, te da će parafirati novu saradnju sa Parnim Valjkom.

Izabrane vesti

U ekskluzivnoj izjavi za Kurir prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović potvrdio je da su pregovori u završnoj fazi i da bi uskoro trebalo da bude potpisan. Na opšte oduševljenje Grobara.

“Partizan je ponosan na sinoćnu pobedu, koja nas motiviše da budemo još bolji u narednim utakmicama u svim takmičenjima. Za to nam je, pre svega, potreban odličan tim. Stoga smo odlučni da nastavimo saradanju sa našim trenerom, Željkom Obradovićem. Ugovor je u finalnoj fazi i biće potpisan čim se obe strane usaglase oko još nekoliko pojedinosti”, rekao je za Kurir Ostoja Mijailović.

On je dodao da je svestan da je novi ugovor Željka Obradovića trenutno najvažnija tema u sportskoj Srbiji.

" Znamo da su naši navijači, kao i kompletna javnost veoma zainteresovani za ovu temu, ali verujemo da se ovakvi dogovori donose u miru, bez ikakvih pritisaka, a u skladu sa ciljevima naše crno-bele porodice. Došli su do mene i neki, moram tako reći, prizemni komentari u vezi sa tim da li meni neko naređuje da produžim ili ne produžim ugovor sa trenerom. Takve stvari više govore o onima koji ih izgovaraju i ne želim sebi da dozvolim da ih komentarišem. Za sedam godina u klubu u kojem sam odluke uvek donosio u interesu Partizana, niko se nikada u donošenje istih nije mešao, osim članova Uprave i menadžmenta sa kojima je prirodno da se konsultujem. O tome kako smo radili do sada, govore i naši rezultati. Nekada dosadno zvuči, ali zbog onih koji lako zaboravljaju, moram još jednom da podsetim se gde je klub bio 2017. godine a gde je danas “, dodao je Mijailović za Kurir.


tagovi

Ostoja MijailovićŽeljko Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara